TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Murder in the 21st
Een gedumpte minnares gaat het internet op om haar ex te stalken en zijn vriendin te bedreigen. Wanneer ze uiteindelijk haar gewelddadige bedreigingen uitvoert, raken de rechercheurs verstrikt in een dodelijk web van bedrog.
«
»
07:30 Murder in the 21st
De gemeenschap van Macon, Georgia, is in de greep van een golf van terreur wanneer een mooie rechtenstudente verdwijnt uit haar appartementencomplex. De schokkende ontdekking van een lichaam leidt onderzoekers ongemakkelijk dicht bij huis.
«
»
08:15 Buried in the Backyard
Een bouwvakker vindt menselijke resten in de achtertuin van een oude boerderij. Een opvallende vermissingszaak van al 15 jaar oud krijgt zo misschien eindelijk gerechtigheid.
«
»
09:00 Snapped
Een veteraan overleeft missies in Irak, om vervolgens in zijn eigen huis te worden neergeschoten.
«
»
09:40 Fear Thy Neighbor
Een man die worstelt met een ziekte wordt bevriend met een buurvrouw met een vergelijkbare aandoening. Hun relatie verslechtert wanneer haar verzoeken toenemen, wat leidt tot een conflict met haar beschermende metgezel.
«
»
10:25 World's Most Evil Killers
Het verhaal over Dorothea Puente ook wel bekent als de 'Death House Landlady', die bejaarde en gehandicapte huurders opnam, alleen om ze te vermoorden voor hun uitkeringen en pensioen.
«
»
11:25 Let's Get Physical
Sadie leidt een dubbelleven: ze is fitnessinstructeur en runt een prostitutiering met een uitgebreide klantenkring. Na een anonieme tip wordt haar studio overvallen door de autoriteiten. Met slechts één vraag: wie stond er precies op de klantenlijst?
«
»
13:05 Buried in the Backyard
Een bouwvakker vindt menselijke resten in de achtertuin van een oude boerderij. Een opvallende vermissingszaak van al 15 jaar oud krijgt zo misschien eindelijk gerechtigheid.
«
»
14:00 Snapped
Een veteraan overleeft missies in Irak, om vervolgens in zijn eigen huis te worden neergeschoten.
«
»
14:55 The First 48 Presents Critical Minutes
Als er geen getuigen zijn, staan de rechercheurs voor een zware taak om de waarheid te achterhalen. De rechercheurs stuiten op een bizarre moord bij een woningbrand. En, het oplossen van de moord op een predikant hangt af van één vingerafdruk.
«
»
15:50 The First 48 Presents Critical Minutes
In Mobile wordt een man geëxecuteerd op een parkeerterrein. In Harris County leidt het indienen van een aanklacht na een poging tot overval tot een brute moord. In Tulsa gaat een bendelid op jacht nadat hij een belediging heeft gekregen.
«
»
16:45 Swipe, Match, Murder: The Murder of Grace Millane
Een kijkje in het eerste politieonderzoek en de bestudering van uren aan CCTV-beelden van Grace en Kempson, die elke beweging van hen op de avond van hun ontmoeting in kaart brengen.
«
»
17:45 Swipe, Match, Murder: The Murder of Grace Millane
De politie voert haar onderzoek op en blijft bewijs verzamelen tegen Kempson met interviews met zijn stiefbroer en een ex-vriendin, waardoor een gedetailleerd beeld ontstaat van zijn vrouwenhatende brutaliteit.
«
»
18:40 Buried in the Backyard
Nadat een jonge vrouw uit haar buurt verdwijnt, raken rechercheurs uit North Carolina verstrikt in een web van bedrog. Ze ontdekken een wrede liefdesdriehoek wanneer ze naar bewijs zoeken.
«
»
19:35 Snapped
Een schietpartij op een parkeerplaats in het holst van de nacht laat de rechercheurs achter met een lange lijst verdachten, maar de moordenaar is dichterbij dan ze denken.
«
»
20:30 Fear Thy Neighbor
Een true crime docureeks over conflicten tussen buren die vreselijk uit de hand lopen.
«
»
21:30 World's Most Evil Killers
Rodney Alcala, die ooit meedeed aan The Dating Game, wordt ter dood veroordeeld voor vijf moorden uit de jaren '70. Later bekent hij nog eens 30 moorden, maar er wordt aangenomen dat hij wel 130 mensen heeft vermoord.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Wanneer een rijke financier in een vuilnisbak wordt gevonden met een mantel en masker op, moeten Jane en Maura uitzoeken wat er is gebeurd. Ondertussen krijgt Maura een diepere band met haar biologische moeder.
«
»
23:20 C.S.I. New York
Als een vrouw dood teruggevonden wordt in een gestolen Ferrari, leidt het bewijs naar een familie van autodieven. Het team vraagt zich af of er nog meer lichamen zullen opduiken.
«
»
00:15 FBI: Most Wanted
Het team achtervolgt een gewelddadige man op het oorlogspad om zijn ex-vriendin te vinden, die voorgoed aan hem probeert te ontsnappen. Ook maken Jess en Sarah plannen om samen hun droomvakantie te maken.
«
»
01:10 Shades of Blue
Harlee en Wozniak leiden de klopjacht op de schutters die het team onder vuur namen. Ondertussen ontdekken ze de sleutel die tot de ondergang van Bianchi kan leiden. De geschorste FBI-agent Stahl zet zijn onderzoek op eigen houtje verder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers