TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pol wil tijdens een goochelshow aan zijn vrienden tonen wat een geweldige goochelaar hij is. Maar één en ander gaat mis wanneer Pol zijn goede vriend Pepijn echt wegtovert. Niemand weet waar hij is.
«
»
06:10 Moominvalley
Kleine Mie maakt de gedichten van Moomintrol belachelijk. Moomintrol is daar zo verbolgen over dat hij Miezel een brief schrijft dat ze nodig weer eens langs moet komen. Wanneer Kleine Mie lijkt te vertrekken, wordt Troela boos op Moomintrol.
«
»
06:30 Welkom bij K3
Onder een groot doek vinden Hanne, Marthe en Klaasje een mooie piano. Ze ontdekken een onbekend talent van Klaasje. In een doos vol foto's merken ze dat K3 al heel wat plaatsen heeft bezocht.
«
»
06:45 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara en Marx hebben een taak voor geschiedenis, maar vinden de vragen moeilijk. Hoe kunnen ze nu weten wat mensen in de middeleeuwen deden?
«
»
07:00 Lolly's Weetjesschap
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom iemand slaapt, snurkt en hoe mensen dromen. Lex blijkt bovendien een echte snurkkampioen.
«
»
07:10 Hallo K3
Josje mist haar Friese familie en besluit terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel willen dat ze blijft en proberen alles om haar te overtuigen. Maar als Thijs het appartement van Josje overneemt vinden ze haar vertrek niet zo erg meer.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Draken: Reddingsrijders
Nadat Magnus Cutter ervan beschuldigt branden te hebben gesticht in de buurt van het dorp die de schapen zou kunnen verwonden, moeten de Riders ze blussen en de echte boosdoener vinden.
«
»
08:40 Maya de Bij
Willy is stuifmeelproever en heeft al zoveel geproefd dat hij niet meer weet welke het beste is voor de koningin. Hij vraagt Maya om hulp. Toch komt het verkeerde stuifmeel bij de koningin terecht.
«
»
08:50 Welkom bij K3
Onder een groot doek vinden Hanne, Marthe en Klaasje een mooie piano. Ze ontdekken een onbekend talent van Klaasje. In een doos vol foto's merken ze dat K3 al heel wat plaatsen heeft bezocht.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy en Knoest werken samen om in Troldorp een speels mysterie op te lossen. Een wonderlijk dansfeest krijgt onverwacht bezoek van een aantal bijzondere gasten.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Els Pynoo. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Karnemelkpuree met garnalen, pecorino en een hoeve-ei.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Zjef lijkt alleen nog maar oog te hebben voor Karl. Rudi probeert zich niet jaloers te laten maken. Vanessa en Mathias plannen een gezellige avond samen.
«
»
12:20 Milo
Maud confronteert Hilde over Liams privélessen. Milo en Jesse zoeken een oplossing voor de weinige tijd die Milo heeft door de opeenvolgende optredens. Liam is boos op Robyn nadat hij ontdekt dat ze de inspectie heeft ingelicht over de privélessen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique is Lars een uitleg verschuldigd, maar lijkt die niet te kunnen geven. Jonas ontdekt dat Amélie problemen heeft. Peter polst bij Inez naar de vorige relaties van Gloria.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Robin vraagt Nelleke ten huwelijk. Later die dag raakt hij echter haar dochter Vera kwijt op de kermis. De ouders van Ingrid zijn bezorgd wanneer zij vertelt dat ze zwanger is. Roelant Brouwer is ernstig ziek en wordt naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
15:30 White Collar
Een crimineel die een vendetta heeft tegen Peter neemt iemand in de arm om een rechtszaak te saboteren. Neal ontmoet een vriend van Ellen.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
De mannen en de vrouwen beweren dat ze elkaars werk veel beter kunnen en draaien de rollen om.
«
»
17:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een auto wordt vastgezet met een wielklem en de bestuurder moet een boete van 1.600 euro betalen. In het centrum van Gent negeert een andere bestuurder tot twee keer toe het C1-verkeersbord door een straat in de verboden richting in te rijden.
«
»
18:25 Milo
Milo bekent aan Robyn dat zij het vierde lid is van No Direction. Sofia spreekt af met Jayden en deelt haar persoonlijke bankgegevens met hem. Victorine geeft toe dat ze verliefd is, maar wil niet zeggen op wie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Joris wordt onder druk gezet en dreigt te plooien. Mieke kampt met twijfels over haar relatie nadat Joris niet op haar vragen kon antwoorden. Rudi wekt Zjef uit een vervelende droom.
«
»
20:40 Erfgenaam Gezocht
Axel Daeseleire ontdekt dat het huis van Roger Goethals, dat een grote erfenis leek te beloven, voor heel weinig geld is verkocht. Dit resulteert in een bescheiden erfenis voor Josine. In de zaak van Lucienne Courtin is er beter nieuws.
«
»
21:45 Billie vs Benjamin
Billie is uitgeput en ontdekt hoe moeilijk het is om vast te houden aan haar idealen over moederschap. Benjamin hoort steeds meer verhalen over onveiligheid in de buurt en besluit een buurtinformatienetwerk op te zetten.
«
»
22:25 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
23:20 Camping Coppens
Het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur en team Grinsby heeft na de strenge winter nog heel wat opknapwerk op de camping. Beau en Nora geven een rondleiding in hun nieuwe schaatsarena.
«
»
00:40 White Collar
Een crimineel die een vendetta heeft tegen Peter neemt iemand in de arm om een rechtszaak te saboteren. Neal ontmoet een vriend van Ellen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers