TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Grantchester
Collega-dominee Sam keert terug naar het graf van Abigail en vraagt Sidney om vergeving. De ouders willen de dood van hun dochter wreken. Amanda gaat op zoek naar Sidney.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een schatzoeker wordt vermoord terwijl hij op zoek is naar de verborgen schat van de legendarische piraat Le Clerc. Richard Poole onderzoekt de zaak, en begint te denken dat de mythen hem ook kunnen helpen bij het oplossen van een andere moord.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
05:10 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
06:00 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Murdoch reist naar de Yukon en ontmoet daar de progressieve schrijver Jack London.
«
»
07:20 Father Brown
Goodfellow keert zich tot Father Brown als hij ziet hoe Mallory een onschuldige man erin luist.
«
»
08:10 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
10:40 Miss Scarlet and the Duke
Het verhaal van hoe het allemaal begon. Scotland Yard Inspector Duke en Eliza ontmoeten elkaar voor de allereerste keer en bundelen hun krachten om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
11:30 New Tricks
Als de gitarist van de rockband `Bad Faith' sterft, kan Gerry zijn idolen ontmoeten. De band is inmiddels al 30 jaar uit elkaar, en de mannen zijn niet wat Gerry verwacht had.
«
»
12:25 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
13:20 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne naar een idyllische wijngaard gaat om een verdacht sterfgeval te onderzoeken, doen vijandige inwoners van het stadje er alles aan om haar weg te krijgen. Ondertussen bereidt Hugh zich voor op het perfecte aanzoek.
«
»
14:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne een nieuwe radio installeert, vangt ze per toeval geluiden op van een moord die gepleegd wordt. Dot komt tot het besef dat ze na de bruiloft het werk voor Miss Fisher niet wil opgeven.
«
»
15:20 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
20:00 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
21:00 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
22:50 The Marlow Murder Club
Wanneer Judith getuige is van een moord, gaat ze samen met domineesvrouw Becks en hondenuitlater Suzie op onderzoek. Na de vondst van belangrijk bewijsmateriaal voert het trio een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
23:45 Murdoch Mysteries
Murdoch is op jacht naar een seriemoordenaar die macabere trofeeën van zijn slachtoffers verzamelt. Maar voor hij het goed en wel beseft, loopt hij zelf gevaar.
«
»
00:30 Granite Harbour
Terwijl de zoektocht naar Isla wordt opgestart, gaat Lindo verder met het onderzoek naar de moord op Clellan. Het team wordt verrast door een onverwachte bezoeker op het bureau, met een opzienbarende arrestatie tot gevolg.
«
»
01:30 Friday Night Dinner
Pa heeft een gammele caravan gekocht. Ondertussen heeft Jim een nieuwe hond en hebben de jongens allebei een nieuwe vriendin. De vraag is echter of ze dat aan ma durven te vertellen.
«
»
01:55 Friday Night Dinner
Pa heeft de oorlog verklaard aan een plastic zak die hoog in een boom vastzit. Jonny's kledingkeuze is nogal 'buitenaards'. En Adam ontdekt dat er niets zo erg is als een boze moeder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers