TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Bij Debbie in Spanje blijkt alleskunner Paul toch niet álles te kunnen. In Thailand maakt Martijn zijn liefdeskandidaat aan het huilen. In Frankrijk bijt Ingrid van zich af, tot ongenoegen van Walter die dingen duidelijk anders ziet.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
De beroemde koks gaan richting hun tweede eliminatie. De jury kondigt aan dat ze een uitdaging in twee rondes zullen aangaan, waaronder een team estafette.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Renovate Don't Relocate
Sarah is in Bristol om een koppel te helpen met de renovatie van hun rijtjeshuis. Met een budget van 30.000 pond wil ze de krappe kamers van het huis veranderen in iets veel ruimers voor het echtpaar.
«
»
13:15 MasterChef Australië
Gastchef Shannon Bennett daagt de deelnemers uit om een door de Franse keuken geďnspireerd driegangenmenu te bereiden voor de jury en twintig gasten. Ze krijgen daarvoor twee uur de tijd.
«
»
14:40 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden splitsen zich op in vier teams en moeten een gerecht koken. Ze moeten dit gerecht serveren aan de jury en twintig gasten in de Starward distilleerderij in Port Melbourne.
«
»
15:45 Achter gesloten deuren
Nathalies buurman Jim, eveneens de echtgenoot van haar beste vriendin, is een jaar geleden gestorven. Er wordt een herdenkingsplechtigheid georganiseerd, maar Nathalie wil die niet bijwonen.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief NL
Diana houdt het bij Martijn in Thailand niet langer droog. Bij Walter in Frankrijk wordt opnieuw de rust ruw verstoord als de vierde single zich aandient. In Portugal wil Olof de stoute schoenen aantrekken.
«
»
17:55 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon en zijn team renoveren een Cajun-restaurant in Los Angeles. De eigenaars hebben het financieel erg zwaar en daarom geven Gordon en het team het restaurant een flinke make-over.
«
»
18:55 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:25 Blind Getrouwd UK
De volgende fase van het experiment begint als het pasgetrouwde stel naar hun appartement verhuist. Maar de gebeurtenissen nemen een dramatische wending wanneer de emoties hoog oplopen bij de stellen die moeite hebben om huwelijksgeluk te vinden.
«
»
20:30 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Club Brugge - Borussia Dortmund, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Champions League.
«
»
23:50 Motorway Cops USA
«
»
00:55 Blind Getrouwd UK
De volgende fase van het experiment begint als het pasgetrouwde stel naar hun appartement verhuist. Maar de gebeurtenissen nemen een dramatische wending wanneer de emoties hoog oplopen bij de stellen die moeite hebben om huwelijksgeluk te vinden.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers