TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Coogan's Bluff
Agent Coogan wordt naar New York gestuurd om een gevangene op te halen. De gevangene is nog niet klaar voor transport en in het proces om hem klaar te maken ontsnapt hij. Coogan besluit de crimineel op eigen houtje op te sporen.
«
»
16:10 Married ... With Children
Steve en Marcy overtuigen Peggy ervan om, tegen de zin van Al in, een computer te kopen voor het gehele gezin. Wanneer het apparaat in huis staat blijkt deze over een opvallende geheime functie te beschikken.
«
»
16:35 Married ... With Children
De familie Bundy onderneemt een, welverdiend, uitstapje naar het strand. Al komt een ex-vriendin tegen die hem probeert te versieren, terwijl Kelly en Bud het strand afschuimen op zoek naar aangenaam gezelschap.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Een groep ontdekkingsreizigers vindt de overblijfselen van de stad Atlantis in een ver sterrenstelsel. Wanneer ze aankomen, ontdekken ze dat deze samenleving wordt bedreigd door een gevaarlijke vijand.
«
»
18:00 MythBusters
Brian en Jon beginnen met een mythe over airbags en onderzoeken of het veilig is om de voeten op het dashboard te leggen. Tevens vragen ze zich af of een 'vertraagd resultaat' realistisch is.
«
»
19:05 Parking Wars
«
»
19:35 Rescue Cam
Een buschauffeur redt een kind met autisme dat aan de wandel is tussen het drukke verkeer. Omstanders riskeren hun leven om een man uit een brandend wrak te halen. Een vrouw krijgt weeën op weg naar het ziekenhuis.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 On Her Majesty's Secret Service
Geheim agent James Bond neemt het op tegen de leider van SPECTRE, Ernest Blofeld, die aan de hand van een kwaadaardige, agrarische samenzwering het voedsel over de hele wereld wil vergiftigen.
«
»
23:10 Cheers
De timide Kevin wil op zijn laatste dag in de seculiere wereld nog even kennismaken met alcohol. Kevin doet al snel een poging om Diane te versieren.
«
»
23:40 Cheers
De mysterieuze Engelsman Eric Finch vertelt dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog een spion was. Iedereen in Cheers hangt aan zijn lippen. Alleen Diane lijkt niet onder de indruk.
«
»
00:15 The World's Deadliest Weather
In Arkansas waarschuwen twee stormjagers mensen ervan dat een tornado hun kant op komt. In Idaho besluit een waaghals te gaan zwemmen onder een bevroren meer. Zijn vriendin kijkt hulpeloos toe als zijn wilde stunt helemaal verkeerd gaat.
«
»
01:15 MythBusters
Brian en Jon beginnen met een mythe over airbags en onderzoeken of het veilig is om de voeten op het dashboard te leggen. Tevens vragen ze zich af of een 'vertraagd resultaat' realistisch is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers