TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»
02:30 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
02:55 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
03:25 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
03:45 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
04:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
04:55 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt heeft weer allerlei mooie gerechten voor de BBQ vanavond. Hij bereidt dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en venkel en konijn met caponata.
«
»
05:10 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
05:30 Veldvers
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
05:50 Open Vuur
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
06:35 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
06:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
08:25 Veldvers
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
08:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
09:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
09:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
10:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
10:55 Bal National
Wim laat zien hoe je ook thuis een smeuïg smaakbommetje in een gehaktbal kan verbergen. Hij maakt de basissaus voor de vulling en bereidt twee smakelijke en heel verschillende varianten.
«
»
11:30 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
12:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
12:50 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
13:30 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
14:25 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
14:50 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
15:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
16:15 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
16:35 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
17:55 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
18:35 de Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede culinaire dag in de chalet midden in de Ardennen. Dominique gaat tortilla's bereiden, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
19:10 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
20:05 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters maakt drie verschillende cocktails en/of longdrinks klaar. Vandaag schotelt hij de kijker de cocktails Americano, Zombie en Park Avenue voor.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
21:05 De Gezonde Goesting
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een tv-avondje met haar beste vriend, met gezonde borrelnootjes en een chili sin carne.
«
»
21:50 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
22:05 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt. Maar ook het trio van zelfgedraaide worst en kibbeling van wijting vallen enorm in de smaak bij de heren.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
23:25 Sarah's Sweet Table
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
23:55 De Zomerkeuken
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
00:30 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
01:10 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
01:55 Veldvers
Cherry, pruim, coeur de boeuf, Tomaten zijn er in allerlei soorten en vormen. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers