TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Tijdens een roeitochtje groeit Christophs hoop op een toekomst met Alexandra. Vincent schakelt een dierenarts in voor Apollo's operatie. De spanningen tussen Theo en Christoph nemen toe.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Karate Kid II
Daniel La Russo gaat met Mr. Miyagi - zijn onderwijzer - naar het ouderlijk huis van de leermeester. Er komt meer informatie over het verleden van Miyagi aan het licht, maar ook worden ze geconfronteerd met zijn voormalig aartsvijand.
«
»
16:20 The Simpsons
Bart ontmoet zijn dubbelganger Simon Woosterfield, de zoon van de rijkste familie van Springfield. De twee besluiten van plaats te wisselen.
«
»
16:45 Crossing Jordan
Garrett start een lijkschouweronderzoek wanneer een vermoedelijke politiemoordenaar sterft in politiehechtenis, Garrett afziet van het kerstdiner met zijn ex-vrouw om samen met Lily Thais te eten, en Nigel nodigt Trey uit.
«
»
17:40 Superstore
De werknemers moeten zich allemaal voorbereiden op een belangrijke vergadering. Amy en Jonah moeten hun verschillen opzij zetten en hun collega's overhalen om de CEO te confronteren.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry organiseert een telethon en tracht Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates komen optreden. Bill vindt het geluk bij een vrouw die hij via een vijand van Beverly leert kennen.
«
»
18:45 The Simpsons
Lisa wordt de assistente van de legendarische tovenaar 'The Great Raymondo'. Lisa wordt een grote hit, zowel op school als op het podium. Het succes keert zich echter tegen haar als ze per ongeluk het geheim achter een truc van Raymondo verklapt.
«
»
19:15 The Simpsons
Marge heeft haar bedenkingen als haar zus Selma met Fat Tony trouwt. Selma begint haar uiterlijk en glamoureuze levensstijl boven haar familie te stellen. Bart ontdekt ondertussen dat hij een bijzonder talent heeft om truffels te vinden.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team racet om de slachtoffers van een sekshandel groep te redden die aast op rechteloze vrouwen. Hondo vindt zichzelf in onenigheid met Leroy en Darryl over de toekomst van hun bedrijf.
«
»
20:35 Fatale
Na een wilde one night stand ziet een getrouwde man zijn perfecte leven langzaam verdwijnen. Hij ontdekt dat de vrouw waarvoor hij alles op het spel heeft gezet een vastberaden politiedetective is, die hem verstrikt in haar laatste onderzoek.
«
»
22:35 Accused
Heeft de ziekenverzorger gezorgd voor het voortijdige overlijden van zijn moeder?
«
»
23:30 The Last Kingdom
Er ontstaan problemen tussen Edward en Sigtryggr. Er wordt een grote fout gemaakt als de bedevaartgangers worden aangevallen.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Het team racet om de slachtoffers van een sekshandel groep te redden die aast op rechteloze vrouwen. Hondo vindt zichzelf in onenigheid met Leroy en Darryl over de toekomst van hun bedrijf.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers