TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een muziektheater dat bestaat uit postdozen die optreden en een aquarium gevuld met voedsel, Boekenjongen maakt een harp.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Tijdens het voetballen in het park, maakt Simon een nieuwe vriend. Zijn naam is Noah. Superblij, Simon geeft hem zelfs een koekje. Renaud komt opdagen en is verbaasd om zijn vriend Noah te zien spelen met een klein kind.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:30 Odo
De vogels maken een film over het kamp. Odo filmt het niet goed, maar laat wel iets speciaals zien.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu raakt gefrustreerd als Gus weigert mee te doen aan een spel waarbij je elkaar na doet.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu is van slag omdat haar knuffeldeken gekrompen is in de was. De anderen gebruiken het om een patchwork-quilt en een nieuwe knuffel voor Lulu te maken.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Mitzi gaat in het bos op zoek naar de grote boze wolf. Edmond en Lucy hebben tips voor haar.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en Benny doen hun best om hun vriend Vinny Vuilniswagen te helpen om zich op te doffen voor een chic etentje met Petra Pletwals.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is verdrietig. Hij is zijn rode balletjes kwijt. Marie koopt voor hem een nieuwe gele bal.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik overtuigt Samson en Marie om ijsjes te leveren bij de klanten. Hij stopt ze in zijn rugzak. Maar Tarik eet om de hoek zelf alle ijsjes op. Wanneer de klanten beginnen te klagen, begint het bij Marie te dagen.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella en Slippy gaan naar Pluto voor een springwandeling. Voor Tilly is het te gevaarlijk, maar Madhu, biedt de oplossing.
«
»
07:45 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Iedereen helpt om Chloé's eerste single op te nemen. Senior heeft ondertussen zijn oude trompet nog eens bovengehaald en wil heel graag meespelen.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een fluitje gemaakt dat honden klakkeloos gehoorzamen als ze het horen.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Bitzer besluit zichzelf te verwennen met een ontspannend bad terwijl de boer weg is, maar zijn plannen wordenverstoord door eenindringer.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat duiken diep in het archief om de wereld van gezondheid en fitness te verkennen. Er is een otter die sit-ups doet, een kever zelfverdedigingsles en een gewichtheffende chick.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond ontdekt dat dieren ook naar school gaan. Een ondeugende gorilla gooit een papieren vliegtuigje naar de leraar, een panda eet al het hout op in de houtbewerkingsles en nog veel meer.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
De kinderen verkennen een puzzel van een ringstaartmaki, kleurrijke blokken om tegels te matchen en zien hoe het Boekenmeisje een vliegtuig maakt.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
In het park komen Simon en zijn moeder Ferdinand tegen die met zijn moeder aan het voetballen is. Ferdinand is supertrots op zijn moeder die echt met de bal kan jongleren met haar voeten. Simon is ook supertrots op zijn moeder.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
09:30 Odo
Odo wordt niet gekozen voor het voetbalteam van het Boskamp, omdat hij te klein is. Odo en de andere kleine vogels dagen de grote vogels uit tot een wedstrijd.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu helpt Barnaby wanneer deze spijt heeft dat hij zijn roly poly kever niet heeft laten zien.
«
»
09:40 Monty & Co
Scraps praat door te piepen en wil duidelijker verstaanbaar zijn. Gabriella leert hem een paar nieuwe geluiden. Sam probeert een paar kapotte instrumenten te bespelen. Lulu hoort ze en denkt dat er een monster in de werkplaats is.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Luzie ontdekt een aquarel van haar moeder in de voorraadkamer van de kastanjeboom. Het laat de familie Beer zien die picknickt op de open plek met de drie dennenbomen. Edmond en Luzie gaan op zoek naar deze speciale plek.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's moeder helpt hem een prachtig kasteel te maken voor een schoolproject. Maar misschien werkt het eenvoudige ontwerp van Cory toch het best.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie besluit zelf een nestje te bouwen en een eitje uit te broeden.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Bill een goocheltruc doet, tovert hij Marie weg. Althans dat denkt hij, want Marie is zonder dat Samson en Bill het hebben gezien in het busje gaan liggen om te slapen. Wanneer Bill Marie niet teruggetoverd krijgt, slaan ze in paniek.
«
»
10:30 Tik Tak
Muzikale groenten geven een show, dansende geisha's laten hun kunsten zien en Boekenjongen probeert DJ te worden.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Gaspard heeft de locomotief van Ferdinand meegenomen zonder dat deze het merkt. Maar wanneer Ferdinand zijn speelgoed zoekt, ziet Simon zijn broertje ermee spelen en wil het teruggeven aan zijn vriend.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
11:00 Odo
Een assistent-kampleider moet snel, eerlijk en behulpzaam zijn. Odo vindt dat hij dit allemaal kan, maar hij moet de grotere vogels zien te verslaan om deze positie te kunnen verkrijgen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Wanneer Declan zijn speelgoed naar de kinderkamer brengt, maakt Lu het per ongeluk kapot.
«
»
11:10 Monty & Co
Iemand heeft gegeten van Sams tomaatplant. Monty speelt detective en gaat op onderzoek uit.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
De slimme muizen Hortensia en Polka winnen altijd het kennisspelletje. Dat komt vast door hun dikke encyclopedie die ze elke dag bestuderen. Edmund en Luzie ontdekken dat niet alles in het boek waar is.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Chrissy neemt een vissenvriendje mee naar huis, dat eigenlijk in de zee had moeten blijven. Cory probeert hem te verstoppen voor zijn ouders voordat hij te groot wordt.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Petra gaan naar het zwembad. Casper en Petra oefenen met zwemmen en spelen in het water.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie wil goochelen. Samson vindt dat best spannend. Hij moet in een doos gaan zitten en dan zal Marie een grote verdwijntruc uitvoeren. Maar wanneer Marie de doos weer opent, is Samson tot haar verbazing echt weg...!
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu ontdekken een spiraalvormig fenomeen. Maggie reageert erop door van vorm te veranderen en de oorzaak moet snel gevonden worden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Slippy, Madhu, Ilo en Gem spelen verstoppertje. Ella kan Slippy niet vinden en wordt ongerust.
«
»
12:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:30 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een idee voor zijn postduivennetwerk. Maar dat is niet genoeg voor Labienus. Hij wil dat de verbinding ook Rome bereikt, dus zijn er meer postduiven nodig. Kleine Hermelien wordt ook gevangen genomen door de soldaten.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
13:00 Mega Mindy
In een voetbaltoernooi komen de commissaris en Toby aan verschillende kanten te staan. Balthazar Bal is erg succesvol, maar dat blijkt hij niet verdiend te hebben.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk kijkt uit naar de tovenaarsdag op het strand en verheugt zich erop om met de walvissen te spelen. Haar vriendin is ook blij, want zelfs voor niet-tovenaars is er veel plezier te beleven.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lorenzo wordt geëerd met de Houdini-prijs en hij kiest Dylan om hem te vergezellen naar het gala. Dit maakt Vincent erg jaloers. Wanneer er situaties ontstaan om het evenement te saboteren, wordt hij achterdochtig tegenover Vincent.
«
»
13:50 Coop Troep
Wanneer Puppy Mac alleen naar het park wil lopen, overtuigt de troep Sam om hem te laten gaan, omdat ze hem de hele weg in de gaten zullen houden. Maar wanneer elk lid zijn dekmantel verraadt, rent Mac weg en leidt hen op een dolle achtervolging.
«
»
14:00 Nachtwacht
Enkele jongeren betreden stiekem een magisch doolhof, maar moeten al snel worden gered. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar worden in de weg gezeten door Ranger Cooper.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat onderzoeken hoe dieren omgaan met overleven, van een hele kudde geiten die zich verstopt in een boom tot een schildpad die meelift met een zeer behulpzaam nijlpaard.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken nog meer hilarische dierenclips, waaronder een berenjong dat graag danst op mambo-muziek en een vogel die een geweldige pingpongspeler is.
«
»
14:40 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
14:50 Rox
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De komst van Piya, die deze zomer door haar ouders aan Oggy is toevertrouwd terwijl zij op reis zijn, zet het dagelijkse leven van onze blauwe kat op zijn kop. Hij verwachtte een baby, geen zevenjarige.
«
»
15:30 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
15:50 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
15:55 Zouk
De favoriete film van Zouk draait vanavond. Zouk is vastbesloten om hem aan Nono te laten zien, maar dat is zonder Noyau erbij gerekend. Die wacht ongeduldig op de show van Nostramatou, de grote tovenaar van de katers.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Kurt Drakentand en Lorenzo worden geëerd met een viering van hun magische carrières. Wanneer Kurts wangedrag ertoe leidt dat hij zichzelf per ongeluk hypnotiseert, komt hij in de problemen.
«
»
16:45 Coop Troep
Reggie belt de troep omdat hij wil leren dansen met Agnes en Agnes belt de troep omdat ze een foto van zichzelf wil voor Reggie. Terwijl Clive Reggie les geeft, neemt Flo Agnes mee op een gekke fotoshoot.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Iedereen is zich aan het ontspannen, wanneer Bitzer zich heel vreemd begint te gedragen: hij kan gewoon niet stil blijven zitten. Wanneer de kudde dit gedrag ook vertoont, gaat Shaun op zoek naar de oorzaak.
«
»
17:05 Spring
Tien en Roxanne vertrekken naar Milaan. Katrijn probeert ervoor te zorgen dat de opdracht toch doorgaat en organiseert een crisisvergadering. Tijdens de crisisvergadering besluit iedereen om hard mee te werken aan de opdracht.
«
»
17:30 Spring
Katrijn leidt de opdracht in goede banen. Ze weet inmiddels ook wat ze gaat studeren en vertelt het aan haar ouders. Evert stelt aan Xavier voor om een gitaarsolo te spelen tijdens het Zwanenmeer. Xavier speelt voor de eerste keer een wedstrijd mee.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
18:20 GameKeepers
Sari en Mats komen in een lasershooterpark terecht. Wat eerst een leuke actiegame lijkt, wordt al snel een nerveuze bedoening. Bij elk foutje dat ze maken, worden ze geraakt en moeten ze helemaal terug opnieuw beginnen. En dan is er GM nog.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Voor de wedstrijd De Strafste School maakt Soekie een video waarin ze het BROL voorstelt. Ze gebruikt acteurs om de leerlingen en leraars te spelen omdat ze een goede indruk wil maken.
«
»
19:00 Ayo-Skate
Otis blijkt een natuurtalent als skateleerkracht terwijl Tess worstelt met haar rol als coach. Kan ze na een openhartig gesprek met Ayo haar plaats vinden binnen de crew?
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas ontdekt Neles geheim. Ada probeert Ruben te koppelen. Laura en Jonas beginnen hun trouwfeest te plannen. Sami en Lies ontfermen zich over Ruben.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers