TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Een vreemdeling daagt de arme Pol uit, maar het is onduidelijk wie het is. Mogelijk heeft het iets te maken met de vreemde ontdekking van Pip en Pepijn in het bos, kort daarvoor.
«
»
06:05 Moominvalley
De familie probeert een verlegen meisje te helpen, maar alles wordt alleen maar erger.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly wil weten welke kleur Koko wil voor haar caravan, maar Koko kan niet praten. Lex stuurt de gedachtenfloepser, zodat ze Koko's gedachten kunnen horen. Kara komt op het idee om Marx' gedachten te lezen en stopt het stiekem in zijn zak.
«
»
06:40 De Wereld Van K3
Josje heeft een slecht humeur vandaag, want ze wil graag een zomerfeestje in de tuin organiseren, maar het is slecht weer. Gelukkig hebben Karen en Kristel een oplossing.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Koko is jarig en Lolly geeft een feestje. Kara en Marx komen uitgeput aan en dromen hardop over een nieuwe fiets en een nieuw skateboard. Wanneer blijkt dat er in huis een wensfloepser ligt die één wens kan vervullen, gaan ze snel op zoek.
«
»
07:10 Hallo K3
Als blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, raakt Kristel in paniek. Ze heeft een date en die mag dat absoluut niet zien. Ze zoekt naar een oplossing. Marcel is nerveus. Hij heeft een geheimzinnige brief ontvangen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke pakken een bejaarde overvaller op. De man blijkt een bijzonder levensverhaal te hebben. Robins neef Ruben organiseert ondertussen een vrijgezellenavond voor zijn beste vriend.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
In de vergeten ruïnes ontdekken de twee jongeren wat de stropers echt van plan zijn. Nadat ze erin geslaagd zijn de bewakers te slim af te zijn, bevinden ze zich in een commandokamer, waar ze belangrijke aanwijzingen vinden.
«
»
08:35 Maya de Bij
Willy moet de ingang van de korf bewaken. Er komt een lading bedorven stuifmeel binnen en Maya en Willy waarschuwen de koningin. Bees en Boos maken gebruik van de afwezigheid van een wachter en gaan de korf in.
«
»
08:50 Trolls: The Beat Goes On!
Op een mysteriefeest raakt Cooper verslingerd aan detective spelen en veroorzaakt opschudding in Troldorp. Als een heerlijke smaak glazuur niet meer wordt gemaakt, probeert Poppy een nieuwe smaak te maken.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
Josje heeft een slecht humeur vandaag, want ze wil graag een zomerfeestje in de tuin organiseren, maar het is slecht weer. Gelukkig hebben Karen en Kristel een oplossing.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Vandaag maakt Sofie het lievelingsgerecht van Kim Gevaert klaar: cannelloni met gerookte zalm, ricotta en spinazie.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Jelle baalt omdat zijn rijbewijs is ingetrokken. Yoko wil hem dat snel doen vergeten, terwijl Louise vindt dat Jelle maar op de blaren moet zitten. Mathias wil het goedmaken met Vanessa, maar Mieke denkt dat ze ruimte nodig heeft.
«
»
12:20 Milo
Liam wordt ontslagen als docent op Kosmos, wat hem inspireert om een emotionele songtekst te schrijven. Milo wil hem troosten, maar ze blijft toch op afstand. Victorine organiseert samen met Jasmien een straatoptreden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Inez voelt aan dat er iets is gebeurd tussen Peter en Gloria. Robyns bezorgdheid maakt plaats voor boosheid. Jonas voelt een afstand tussen hem en Amélie en vermoedt dat zijn contact met Brigitte aan de basis ligt.
«
»
14:20 Medisch Centrum West
Het huwelijk van Dick en Reini zit in zwaar weer. Nelleke en Robin hebben ook moeite om hun relatie in stand te houden. Jan vermoedt dat Eric iets te maken heeft met de dood van Sonja.
«
»
15:30 White Collar
Als er een poging gedaan wordt een rijke weduwe te ontvoeren, onderzoekt het team de zaak. Neal gaat undercover om haar te beschermen, maar komt er niet zonder kleerscheuren vanaf.
«
»
16:30 Verschoten & zoon
Belle, de nicht van Connie, wil pas met Kevin naar bed als hij Connie aan een lief kan helpen. Door een heleboel misverstanden moet Kevin zelf met Connie op stap, terwijl die denkt dat hij haar wil vermoorden.
«
»
17:10 Camping Coppens
Het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur en team Grinsby heeft na de strenge winter nog heel wat opknapwerk op de camping. Beau en Nora geven een rondleiding in hun nieuwe schaatsarena.
«
»
18:20 De kotmadam
Jef kan voor een spotprijsje een week op zee gaan vissen. Hij maakt Jeanne wijs dat hij voor een week door het leger wordt opgeroepen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mathias wil één en ander uitpraten met Vanessa en schakelt Mieke in om te bemiddelen. Vanessa ontdekt ondertussen hoe het zit met het aanbod van Bas Vermeulen. Lars is onzeker, maar Stefanie wil ervoor blijven gaan.
«
»
20:40 40 jaar Clouseau
Clouseau blaast veertig kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top tien.
«
»
22:50 Billie vs Benjamin
Na wat Benjamin heeft meegemaakt, wil hij niet langer in Billies multiculturele wijk blijven wonen. Ze verhuizen naar een dorp, vlakbij Benjamins ouders. Die vallen echter te pas en te onpas binnen, tot grote ergernis van Billie.
«
»
23:45 Kotmadam Sarafian
De studenten en Barbara leren elkaar steeds beter kennen en dat zorgt voor de eerste frustraties. Ze organiseren een kotvergadering om alles door te praten. Jasper is volop aan het daten en heeft daardoor zijn prioriteiten niet helemaal op orde.
«
»
01:05 White Collar
Als er een poging gedaan wordt een rijke weduwe te ontvoeren, onderzoekt het team de zaak. Neal gaat undercover om haar te beschermen, maar komt er niet zonder kleerscheuren vanaf.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers