TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt een uil en er is een discofeestje in het tijdperk van de Renaissance.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Fernando toont Simon trots zijn geweldige nieuwe superduper draaitol. Maar Simon herinnert zich dat hij ook een uperduper draaitol heeft. Simon en Fernando beginnen een gevecht tussen de tollen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:30 Odo
Odo ontmoet een muis die weigert zijn vriend te zijn omdat hij uilen niet vertrouwt.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lou wil heel graag met een dier spelen, maar het lijkt niet geïnteresseerd te zijn.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu, Eddie, Slak, Monty, Gabriella hebben allemaal problemen. Mevrouw Rainey biedt haar hulp aan dus vormen ze een rij om met haar te praten en op een of andere manier eindigt Monty steeds achteraan in de rij.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy morsen per ongeluk Harry's pot met eten tijdens het spelen. Ze proberen de situatie op te lossen door een nieuw gerecht te maken, maar ze hebben alleen rotte groenten in de tuin.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa nemen Cory en Chrissy mee op een bijzondere speurtocht om hun opa te herdenken op zijn verjaardag. Ze vinden overal bijzondere aanwijzingen en ontdekken wat zijn grootste schat was.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Vandaag is er eens geen optreden voor Samson & Marie. Marie wil vandaag lekker chillen, maar daar heeft Samson geen zin in. Hij wil spelen en een heleboel dingen doen. Samson probeert ook rustig te zijn, maar dat is niet zijn sterkste kant.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Samson als waakhond op een schilderij van Trees moet passen, maakt Marie er per ongeluk een veeg op. Als Marie het schilderij probeert te redden, wordt het alleen maar erger. Marie weet niet wat ze moet doen.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Gem wil anders te zijn dan Ilo en haalt een stunt uit. Nu moet ze geholpen worden om te ontsnappen aan de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Klungelsmurf wil acrobaat worden om zo zijn onhandigheid beter te leren beheersen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Sinterklaas komt logeren in de Wilton en iedereen is bijzonder vereerd. Maar dan leest Julie in de krant dat een dief verkleed als Sinterklaas het gemunt heeft op hotelkluizen in de buurt.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Na een misverstand raakt Turbine ervan overtuigd dat Lentix, een bandiet uit Lutetia, haar lang verloren meester is. De boef, die eerst terughoudend is, besluit te profiteren van haar genegenheid wanneer hij haar spectaculaire snelheid ontdekt.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Timmy is jarig. Maar er komen geen gasten op zijn feestje omdat er voetbal op tv is. / Shirley vindt een oude lamp met een geest en elk schaap heeft drie wensen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Carlos is een river-dansende hond, en een mopshond is gefascineerd door zijn eigen eten.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Verken een ballenlabyrint, dierendisco en kijk hoe Boekenjongen een heteluchtballon maakt.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon heeft de tijd van zijn leven op Lou's verjaardagsfeestje. Zoals alle kinderen wil hij niet weg. Wanneer zijn moeder hem komt ophalen, heeft hij een manier gevonden om te blijven: een groot verstoppertje spelen.
«
»
09:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
09:30 Odo
Odo organiseert een lunch voor de Kampleider en Inspecteur Veren. Hij wil chique eten serveren.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu kan kiezen uit drie leuke activiteiten en probeert ze allemaal te combineren.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty wil zijn slaapkamer laten zien aan Slak, maar hij wil dat ze daar snel naar toe gaan. Het wordt al gauw een spelletje voor de anderen om ervoor te zorgen dat Slak zelfs nog langzamer gaat.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy willen graag feestvieren en zien wat anderen voorbereiden voor het Deelfestival.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Op een bloedhete zomerdag in Bumperdijk horen Cory en zijn vriendjes het bekende deuntje van de ijscokar. De kinderen volgen het geluid en kijken uit naar de zoete, verkoelende traktatie.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten.
«
»
10:30 Tik Tak
Verken een kostuumtoren, mozaïek voedselbrug en kijk hoe het Boekenmeisje een camping maakt.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simone nodigt zijn vrienden uit voor zijn verjaardagsfeestje. Ze willen allemaal naar de bioscoop, maar door een onvoorziene situatie kunnen ze de film niet zien, dus besluiten de ouders een verrassing voor te bereiden.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
11:00 Odo
Terwijl Odo de Kampleider helpt een oud, vervallen en bijna vergeten pad uit haar jeugd vrij te maken, herinnert Kampleider zich oude avonturen terwijl Odo zelf een paar nieuwe avonturen beleeft.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu begint een winkeltje om wat speelgoed te verkopen. Alle insecten zeggen 'alsjeblieft' en nemen hun spullen mee, maar Declan veroorzaakt opschudding als hij besluit geen 'alsjeblieft' te zeggen.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty en Eddie delen een slaapkamer. Monty wil graag poëzie schrijven terwijl Eddie op de drums wil spelen. Ze splitsen de kamer op door middel van tape, maar dat helpt niet met al het lawaai.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy ontdekken een mysterieuze kaart van het bos in een lade en geloven dat het een schatkaart is. Later besluiten ze om op een echte schattenjacht te gaan naar de beroemde schat.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Als zijn zusje Chrissy tijdens een spel per ongeluk iets steelt uit de winkel, probeert Cory een goede grote broer voor haar te zijn. Hij neemt de schuld op zich om Chrissy te helpen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Het is de verjaardag van Casper. Zijn ouders en zus feliciteren hem meteen en zingen een verjaardagslied voor hem. Hij krijgt fonkelnieuwe rolschaatsen. Emma kijkt ook naar Caspers verjaardag uit. Zij heeft zijn cadeau zelf gemaakt.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson wil een film kijken vanavond, maar Marie heeft andere plannen. Ze gaat naar een voetbalwedstrijd kijken van Vincenzo, haar nieuwe date. Marie oefent de hele dag supportersliedjes en schreeuwt haar stem schor in een aangepaste outfit.
«
»
12:00 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
12:05 Interstellar Ella
De vader van Ella heeft een mechanische arm gemaakt en die test hij een dagje samen met Glitch. Slippy vindt dit niet leuk en hij brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella's reisje loopt helemaal in de soep als er iets mis blijkt te zijn met de nevels die ze voor haar gezin had uitgezocht. Ze zijn te donker, te koud of ze stinken. Gelukkig wordt ze thuis warm onthaald in de kussenfortnevel.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Idefix is zeer verbaasd wanneer hij ontdekt dat Goudurix terugkeert naar Lutetia. Hij is een Gallische zanger die bekend heeft gestaan om zijn opstandige hymnen aan Rome. Hij lijkt de Romeinen en Labienus de rug toegekeerd te hebben.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
13:00 Mega Mindy
De commissaris en de burgemeester denken allebei dat ze de `held van het jaar'-prijs zullen winnen. Terwijl zij allebei hun speeches schrijven, worden er in het bos illegaal bomen gekapt en verkocht.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Als de kinderen in het park een advertentie zien voor een concert, besluiten ze een band te vormen.
«
»
13:40 Presto's magische school
Voor zijn verjaardag krijgt Dylan een concertkaartje voor zijn favoriete band van Lisa. Het gaat niet door als hij moet nablijven en het theater moet schoonmaken. Lisa doet er alles aan om straf te krijgen zodat ze de avond met hem kan doorbrengen.
«
»
13:50 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
14:00 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen de helden al snel het vermoeden dat ze met een vreemd poppenhuis te maken hebben.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond besluit op zoek te gaan naar muzikanten uit het hele dierenrijk. Van zinloze papegaaiduikers tot een vals zingende pinguïn, hij heeft moeite om dieren te vinden die echt kunnen zingen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Van een operazingend kuiken tot een gorilla stand-upcomedian en een vogelgoochelaar genaamd Gavin, Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen tevergeefs een aantal clips van getalenteerde dieren op te graven.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
14:50 Rox
Er wordt een cyborg uit één van de gebouwen van de geheime dienst gestolen. Het team moet alles op alles zetten om de dieven op tijd in de kraag te vatten.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
15:30 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
15:45 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
15:55 Zouk
De vader van de jongens vertelt hen hoe Alli bij hun familie is komen wonen.
«
»
16:05 Abraca
Op het Wolf Festival rekent iedereen op de Grote Boze Wolf om ze de stuipen op het lijf te jagen.
«
»
16:30 Presto's magische school
De kinderen proberen elkaar bang te maken totdat ze gekke geluiden horen in het landhuis. Het wordt alsmaar mysterieuzer als ze een schaduw zien. Ze besluiten deze te volgen en komen erachter dat het Lorenzo is.
«
»
16:40 Molang
In de oudheid zitten Molang en Piu Piu naar een wagenrace te kijken. Een van de deelnemers moet echter het onderspit delven omdat zijn paard gewond is. Hij biedt Molang aan om hen te vervangen.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Er wordt een verjaardagsfeest georganiseerd voor Timmy. Hij houdt wel van alle aandacht, maar dan wordt de kudde ergens door afgeleid.
«
»
17:05 Spring
Tien, Jo en Evert nemen de muziek voor het Zwanenmeer stiekem op in het ziekenhuis, tot een verpleegster hen betrapt. Arlette vraagt aan Pia of een ploeg American footballspelers gebruik mag maken van de douches.
«
»
17:30 Spring
Evert wacht op de uitspraak van de rechtbank. Roxanne blaast een belangrijke fotoshoot af. Marie-France is in alle staten en denkt eraan om Tien te vragen als model voor de fotoshoot.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
18:20 Nachtwacht
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk waar koningin Melisande een Raadgever zal aanwijzen om haar op te volgen. Omdat Aurel weg is, wordt tot ieders verbazing Keelin aangeduid als nieuwe koningin.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
19:00 De Hoppers
Geert houdt van kerst. Hij vindt het zo jammer dat kerst maar één dag per jaar gevierd wordt. De Hoppers beslissen om vanaf nu elke dag kerst te vieren om Geert een plezier te doen.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Het is tijd voor het eindejaarsbal maar nu haar angst toeneemt, besluit Summer hulp te zoeken.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers