TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
08:05 The Real Murders of Orange County
Een jonge atleet met een veelbelovende toekomst voor zich wordt plotseling doodgeschoten aangetroffen op een verlaten weg. De gemeenschap is verbijstert en de rechercheurs doen onderzoek.
«
»
08:45 Snapped
Een grootmoeder die zich heeft toegewijd aan de opvoeding van haar kleindochter, wordt in haar eigen huis geëxecuteerd. Onderzoek onthult een bittere voogdijstrijd en de verdenkingen vallen op mensen in haar directe omgeving.
«
»
09:30 Deadly Lust
In 1976 vermoordt Brad Bishop naar verluidt zijn vrouw, zijn drie jonge zoons en zijn eigen moeder. Hij brengt de lichamen naar het bos en verbrandt ze in open graven. Meer dan dertig jaar weet hij de autoriteiten te ontlopen.
«
»
10:30 Deadly Lust
Christopher Ponce verdwijnt in het bos nadat hij naar verluidt de twintigjarige William Angel heeft gedood in een dronken auto-ongeluk. David Burgert lokt naar verluidt een schietpartij uit met agenten en vlucht te voet het bos in.
«
»
11:35 Outlaw Prophet: Warren Jeffs
Het ware verhaal van een fundamentalistische Mormoonse leider die ruim een jaar op de lijst van tien meest gezochte personen van de FBI stond, nadat hij was gevlucht voor beschuldigingen dat hij illegale huwelijken met minderjarige meisjes regelde.
«
»
13:10 The Real Murders of Orange County
Een jonge atleet met een veelbelovende toekomst voor zich wordt plotseling doodgeschoten aangetroffen op een verlaten weg. De gemeenschap is verbijstert en de rechercheurs doen onderzoek.
«
»
14:05 Snapped
Een grootmoeder die zich heeft toegewijd aan de opvoeding van haar kleindochter, wordt in haar eigen huis geëxecuteerd. Onderzoek onthult een bittere voogdijstrijd en de verdenkingen vallen op mensen in haar directe omgeving.
«
»
15:00 Fear Thy Neighbor
In een rustige straat helpt een aannemer zijn buurman met het huren van het huis naast hem. Hij raakt daarbij ongewild verzeild tussen een steeds meer losgeslagen persoon aan de ene kant en de vijandige ouders van de man aan de andere kant.
«
»
16:00 World's Most Evil Killers
Een profiel van de afgrijselijke Duitse seriemoordenaar die delen van zijn slachtoffers heeft opgegeten nadat hij op ze gejaagd heeft. Dit heeft hem de titel van Ruhr-kannibaal opgeleverd.
«
»
17:00 Mommy Would Never Hurt You
Riley wil haar relatie met haar moeder en zusje, die door de ziekte van haar zusje zijn opgesloten, weer opbouwen. Wanneer Riley zich realiseert dat haar zus misschien niet ziek is, doet haar moeder er alles aan om haar dochters bij haar te houden.
«
»
18:35 The Real Murders of Orange County
In Laguna Niguel wordt een geliefde vrouw doodgeslagen in haar eigen huis. De rechercheurs gaan aan de slag en keren elke steen om om erachter te komen waarom iemand haar wilde vermoorden.
«
»
19:30 Snapped
Een jonge man komt om het leven tijdens het jagen. Het lijkt een ongeluk, maar al snel zijn er twijfels over deze lezing en wordt onderzocht of er opzet in het spel is.
«
»
20:30 Deadly Lust
In 1983 wordt de 22-jarige Sid Wells dood aangetroffen in zijn woonkamer. Zijn voormalige kamergenoot Thayne Smika is al meer dan dertig jaar spoorloos. Richard McLean verdwijnt nadat een jong meisje hem beschuldigt van seksueel misbruik.
«
»
21:30 Deadly Lust
In 2002 ontdekt een graanarbeider elf lijken verborgen in een treinwagon in Iowa. Aanwijzingen leiden de onderzoekers naar Texas en daarbuiten, waar de vermeende mensenhandelaar Guillermo Madrigal Ballesteros, alias Don Memo, jarenlang verdween.
«
»
22:30 Rizzoli & Isles
Wanneer de coach van het honkbalteam Boston Red Sox dood in de kleedruimte wordt aangetroffen, worden Jane en Maura op het onderzoek gezet. Tijdens het onderzoek ontdekken ze dat er een machtsspelletje werd gespeeld tussen de coach en een sterspeler.
«
»
23:25 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij een schietpartij geroepen in een vuurwapenwinkel. Een andere moord wordt even later in verband gebracht met de schietpartij en het team moet gecompliceerd bewijs aan elkaar koppelen om achter de waarheid te komen.
«
»
00:20 FBI: Most Wanted
Het team volgt twee broers die wraak willen nemen op het bedrijf dat de vernietiging van het milieu in hun stad heeft veroorzaakt. Ook ontmoet Sarah de rest van de LaCroix-familie, waaronder Louise, de zus van Jess.
«
»
01:15 Shades of Blue
Detective Harlee Santos zit klem tussen haar corrupte baas, die haar vroeger heeft geholpen, en een meedogenloze FBI-agent die haar dwingt om zich tegen haar collega's te keren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers