TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Debbie gaat een pittig gesprek aan met Cees. Joy ontmoet eindelijk zijn favoriete aanmelding in levenden lijve. Bij Bram in Zweden zijn niet alle betrokkenen te spreken over een driehoeksverhouding.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden voelen zich meteen thuis in de gezellige lounge setting. Ze worden uitgedaagd om hun favoriete 'comfort food' gerecht te koken. De winnaar is immuun tijdens de eerste eliminatie.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Renovate Don't Relocate
In Dorset helpt Sarah een stel dat behoefte heeft aan meer tijd en ruimte voor zichzelf. Ze willen hun huis openbreken om een glamoureuze ruimte te realiseren waar ze vrienden kunnen ontvangen.
«
»
12:30 MasterChef Australië
Vier teams strijden om de kans op immuniteit in de beruchte estafette-uitdaging. En deze keer weten de teams niet eens wat het mysterie-ingrediënt is, tot de klok begint te tikken.
«
»
13:40 Celebrity MasterChef Australia
In een zoete of hartige uitdaging moeten de deelnemers hun vaardigheden laten zien, om te voorkomen dat ze als een van de eersten worden geëlimineerd. Ze krijgen hiervoor zestig minuten de tijd.
«
»
15:10 Achter gesloten deuren
Danielle heeft haar moeder betrapt met een andere man. Ze vindt dat haar vader dit moet weten, maar is bang voor de gevolgen als ze het hem vertelt.
«
»
16:10 Filthy House SOS
Op het eerste gezicht hebben Sarah en Stewart alles wat ze zich maar wensen kunnen, maar hun leven is moeilijker dan het eruitziet. Verschillende ivf-pogingen hebben hun tol geëist, zowel fysiek als mentaal.
«
»
17:10 Help, Mijn Man Is Klusser
Nicky en Dave zijn vijf jaar geleden in Leerdam neergestreken en al die tijd wonen ze tussen de bouwmaterialen. Ze zijn samen vol goede moed aan dit klusavontuur begonnen, maar inmiddels zitten ze helemaal klem.
«
»
18:30 Home and Away
Felicity geeft Mackenzie de schuld voor de ruzie tussen haar en Tane, maar Cash zet haar op haar plaats. Ze heeft deze situatie enkel en alleen aan zichzelf te danken. Mackenzie praat met Tane.
«
»
19:00 Darts
32 topdarters meten zich de komende drie dagen met elkaar. Vanavond worden de eerste acht duels van de eerste ronde gespeeld.
«
»
23:00 Tomorrow Never Dies
Geheim agent James Bond probeert, samen met de schone agent Wai Lin, de megalomane mediamagnaat Carver te dwarsbomen in zijn plannen om een Derde Wereldoorlog te laten ontketenen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers