TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Scott & Bailey
De opmerkingen van Gill over haar relatie met Will Pemberton zitten Rachel nog steeds diep, en ze heeft dan ook weinig zin om met hem naar een ceremonie te gaan. Janet komt te weten dat Eleanors zoon het hart van Elise heeft gebroken.
«
»
03:00 Guilt
Max probeert de detective te misleiden om Walters nichtje Angie te kalmeren. Max krijgt ook te maken met dreigementen van Walters buurvrouw Sheila die beweert iets gezien te hebben op de bewuste avond.
«
»
03:55 Silent Witness
Op de universiteit loopt de situatie verder uit de hand en Cara komt in de vuurlinie. Het raadsel van het lichaam in de Theems wordt opgelost. En vanuit onverwachte hoek komt er een doorbraak in de Cherry-zaak.
«
»
04:45 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
06:50 Friday Night Dinner
Oma Goodman keert terug voor de begrafenis van oom Saul, wat leidt tot een hoop gebroken meubilair.
«
»
07:15 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een vampier die geïnspireerd is geraakt door de net uitgekomen roman Dracula.
«
»
08:05 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
08:50 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
10:30 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza een bom in de post bezorgd krijgt, bundelt ze haar krachten met de Duke, Moses en haar oude vijand Patrick Nash om te achterhalen wie de dodelijke post heeft verzonden.
«
»
12:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
12:50 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
13:40 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
14:30 Father Brown
Wanneer in het dorp een vampier toeslaat, wil Father Brown een sterfelijk wezen ontmaskeren.
«
»
15:20 Sister Boniface Mysteries
Een deelnemer aan de Miss United Britain-schoonheidswedstrijd wordt dood gevonden in een zwembad. Sam staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen voordat de Londense politie dat doet.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival, is zanger Gary Cooper er na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden van overtuigd dat iemand hen probeert tegen te houden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
20:00 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
21:00 Death in Paradise
Als een vrouw dood gevonden wordt in haar huis, blijkt uit het onderzoek dat zij twee identiteiten had. Haar huis is bovendien helemaal overhoop gehaald. Poole ontdekt dat zij op het punt stond om een illegale operatie bloot te leggen.
«
»
22:05 Rebus
Een ondoordachte actie in Fife van de aan lager wal geraakte Michael Rebus heeft bloedige consequenties voor zijn broer John, met een dodelijke confrontatie tot gevolg.
«
»
23:00 Boiling Point
Point North verzorgt voor het eerst een bruiloft en het team gaat een avond stappen om het te vieren. Carly krijgt belangrijk nieuws over de toekomst van het restaurant.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Wanneer een worstelaar in verdachte omstandigheden om het leven komt na een wedstrijd, staat Crabtree voor zijn eerste moordonderzoek. Hij komt meteen terecht in een wespennest vol oplichting en bedrog.
«
»
01:00 Signora Volpe
Wanneer Sylvia bij een archeologische opgraving helpt, stuit ze op een skelet in een ondiep graf. De lokale inwoners denken te weten wie in het graf ligt en wie de moordenaar is, maar Sylvia brengt een verborgen verhaal aan het licht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers