TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate Atlantis
Teyla riskeert haar leven tijdens een gedurfde missie aan boord van een Wraith-schip.
«
»
15:10 Stargate Atlantis
Jennifer, Ronon en Rodney bevinden zich midden in een Wraith-jacht wanneer Jennifer wordt ontvoerd door Kiryk, om hem te helpen met een humanitaire missie.
«
»
16:05 Married ... With Children
Peggy heeft een nieuw baantje als verkoper van make-up, ze verdient in ene meer dan Al. Om de verhoudingen weer recht te trekken neemt Al een tweede baan aan als kok.
«
»
16:35 Married ... With Children
Peggy en Steve gaan samen naar de videotheek, onderweg krijgen ze een aanvaring met een agressieve motorrijder. Wanneer Penny hem haar middelste vinger toevertrouwt, is Steve bang voor represailles.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Een oude bekende van SG-1 keert terug naar Atlantis met het vermoeden dat er een geheim laboratorium aanwezig is.
«
»
18:05 Caught on Dashcam
Spiegelen, seinen, manoeuvreren... Van bestuurders die de basisregels vergeten tot prutsers die de wenkbrauwen doen fronsen, plus een confrontatie tussen agenten en dieren: het werd allemaal vastgelegd op beeld.
«
»
19:05 Parking Wars
In Providence krijgt parkeerwachter Charles het moeilijk hoewel de overtreders in fout zijn.
«
»
19:35 Rescue Cam
Een man in een rolstoel komt vast te zitten op een spoorwegovergang. Een tiener zit vast in een put. Twee broers redden een man van de verdrinkingsdood.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Naked Gun 33 1/3: The Final Insult
Tot grote opluchting van het voltallige politiekorps is Frank Drebin eindelijk toe aan zijn pensioen. De onverbeterlijke miskleun zal zich voortaan voltijds wijden aan zijn echtgenote Jane, die zich verwaarloosd voelt.
«
»
22:10 Tombstone
Wyatt Earp en zijn broers hebben hun wapens opgehangen en zijn een bedrijf gestart in Tombstone. Wanneer ze worden geteisterd door een meedogenloze bende, pakken ze hun wapens weer op om de orde te herstellen.
«
»
00:25 Caught on Dashcam
Spiegelen, seinen, manoeuvreren... Van bestuurders die de basisregels vergeten tot prutsers die de wenkbrauwen doen fronsen, plus een confrontatie tussen agenten en dieren: het werd allemaal vastgelegd op beeld.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers