TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Nieuwsuur
Volgens de VS heeft Iran aan Rusland raketten geleverd die Moskou kan gebruiken in Oekraïne. De VS maakt zich hier grote zorgen over. En voor het eerst hebben burgers een commerciële ruimtewandeling gemaakt.
«
»
07:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
07:15 Tijd voor Max
Peter van Uhm en Mart de Kruif hebben een boek geschreven waarin ze antwoord geven op de vraag hoe oorlog werkt. Beppie Melissen speelt in de nieuwe familie-jeugdserie 'Escape from Albatros'. Ze vertelt wat we van de serie kunnen verwachten.
«
»
08:00 BinnensteBuiten
Als Mirjam kijkt bij een renovatieproject van een oude school waar appartementen in komen, is ze gelijk verkocht. Dé perfecte woning voor haar en echtgenoot Vincent, met ruimte genoeg voor een lift zodat ook Vincent goed boven kan komen.
«
»
08:35 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u weer meer te onthouden dan u gewend was.
«
»
09:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
09:15 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
09:30 Zentijd
Wil je leren mediteren maar krijg je het maar niet stil in je hoofd? In deze korte meditatie helpt docent Rohima je op weg, door je gedachtes op een andere manier te bekijken. Zo wordt het rustiger in je hoofd en leer je beter ontspannen.
«
»
09:45 Nieuwsuur
Volgens de VS heeft Iran aan Rusland raketten geleverd die Moskou kan gebruiken in Oekraïne. De VS maakt zich hier grote zorgen over. En voor het eerst hebben burgers een commerciële ruimtewandeling gemaakt.
«
»
10:30 Noord-Zuid-Oost-West
In Verdwenen kastelen: kasteel Radboud. Kunstenaar Janpeter Muilwijk voert ons mee in zijn tapijten, tekeningen en schilderijen naar een eigen wereld. In Route C deze keer: het Utrechtse dans- en muziekcollectief De Dansers.
«
»
11:05 Historisch bewijs
Judith van Dorth is een van de weinige vrouwen die in Nederland ter dood veroordeeld zijn. Dat gebeurde aan het einde van de 18e eeuw omdat ze openlijk koningsgezind was tijdens de Bataafse Republiek.
«
»
11:45 Nu te Zien!
Verspreid over de lange Belgische kust worden elke drie jaar kunstwerken geplaatst. Directeur van het Centraal Museum in Utrecht Bart Rutten bekijkt de hoogtepunten die deze zomer zijn toegevoegd.
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:15 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van 'Heel Holland Bakt' seizoen 2020-2021, krijgt de kijker ook ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
12:40 Tussen Kunst en Kitsch Extra
In Heerenveen krijgt expert Titia Reuser een halsketting te zien. Zij herkent die als een werk van haar oud-jaargenoot Ralph Bakker, met wie ze op de vakschool voor edelsmeden zat. Toen viel zijn talent al op en menig student was jaloers op hem.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:25 Trump en de Joden
In aanloop naar de midterm-verkiezingen op 8 november schetst Gideon Levy een beeld van de Joodse gemeenschap in Amerika. Welke invloed hebben Trumps extreme uitlatingen en politieke besluiten op radicalisering binnen de Joodse gemeenschap?
«
»
14:25 Nu te Zien!
De directeur van het Teylers Museum, Marc de Beyer, bekijkt hoe meubelontwerper Gerrit Rietvel het Utrechtse Rietveld Schröderhuis verdeelde in strakke horizontale en verticale lijnen.
«
»
14:40 De Kist
Bij het zien van de kist moet Natasja Froger meteen aan haar vader denken. Toen hij overleed, was zij net te laat bij hem. De dood van haar beste maatje Fred beïnvloedde Natasja's kijk op het leven en de waarde van gezondheid.
«
»
15:15 Vrije Geluiden sessies
Melchior Huurdeman bezoekt samen met Frank Jochemsen (presentator VPRO Vrije Geluiden Radio 6) het Nederlands Jazz Archief, dat sinds 2013 ondergebracht is bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam.
«
»
15:35 Op de planken
Maartje en Kine zijn met hun liedjes altijd op zoek naar een komische of absurdistische twist, geïnspireerd op wat ze onderweg meemaken. Ooit begon hun loopbaan in comedyclub Toomler. We zien een stukje van hun voorstelling 'Hoge Noot'.
«
»
16:00 NOS Journaal
«
»
16:10 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
16:30 Per Seconde Wijzer
Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Ze hebben tweehonderd seconden de tijd om vier vragen te beantwoorden. Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.
«
»
16:56 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
16:57 Politieke Partijen
Zendtijd voor politieke partijen.
«
»
17:05 Frozen Planet II
Aan de top van de planeet ligt de Noordelijke IJszee. Na vier maanden van winterse duisternis, keert de zon terug en onthult een bevroren oceaan bedekt met ijs. Moeder ijsberen komen uit hun holen en leiden hun jongen naar het zee-ijs om te jagen.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
18:30 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
18:55 Noord-Zuid-Oost-West
In het cultuurmagazine Route C: Een opera van de muziektheatervereniging Poly Hymnia uit Zeist.
«
»
19:10 BinnensteBuiten
Jaleesa woont in haar eerste 'grotemensenhuis', Sharon bereidt wat lekkers met cassave, onderzoeker Fabrice speurt naar de rivierkreeft en Geert bekijkt een kunstwerk voor het station in Apeldoorn.
«
»
19:50 Meldpunt
Genderongelijkheid in de zorg en een treinreis naar Praag die strand in Duitsland.
«
»
20:25 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
21:00 De Geknipte Gast
Schaatsster Suzanne Schulting kende fysiek en mentaal zware jaren vol tegenslag. Net hersteld van een enkeloperatie heeft ze de eerste meters op het ijs weer gemaakt en ze bruist van de energie.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:20 Café Kockelmann
Haagse hoofdrolspelers en smaakmakers schuiven aan om terug- en vooruit te blikken op de debatten, wandelgangen en verhaallijnen van de Nederlandse politiek. Samen met sidekick Thomas van Groningen neemt Sven de kijker mee in Haagse ontwikkelingen.
«
»
23:10 Stand van Nederland: Generatie Next
De gemiddelde millennial least er lustig op los. Denk aan een fiets, auto, telefoon of zelfs een huisdier. Maar wat is leasen nou precies en is het uiteindelijk ook verstandiger voor onze portemonnee?
«
»
23:40 Better
Lou sluit zich aan bij een taskforce. Cols pogingen zijn zaken uit te breiden lopen uit de hand en Lou doet een gewaagde zet. Ondertussen trekken Owen en Donal steeds meer naar elkaar toe.
«
»
00:35 Better
Lou doet een laatste poging om Col erbij te lappen en brengt haar collega in een lastig parket. Ceri neemt het heft in eigen hand wanneer Owen in gevaar lijkt te zijn en Bulgey trekt zijn eigen plan.
«
»
01:35 De Nachtzoen
Gegrepen door de natuur komt vogelaar Rob Compaijen ineens andere fladderaars op het spoor. Het mysterie van de nacht openbaart zich in de aanwezigheid van de meest uitzonderlijke gevleugelden.
«
»
01:50 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers