TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & Felle
Felle gaat naar de disco. Ze wil graag haar dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom.
«
»
06:05 Moominvalley
Vanwege de ernstige droogte besluit Moominpapa om samen met Moomin vis te vangen. Een enorme vis bijt. De vis aan de lijn is echter erg groot. Een wild gevecht tussen vader en zoon begint tegen de monstervis. Je zult ook vreemde zaden vinden.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
«
»
06:40 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara gaat Hubert helpen met de voorbereidingen voor de stand van de fanfare voor het dorpsfeest, maar er moet wel erg veel werk gedaan worden. Lolly geeft Kara de Kopieerfloepser zodat haar dubbelgangers haar kunnen helpen.
«
»
07:10 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom een poetsplanning op te stellen. Ondertussen organiseert Rosie een nachtmarathon voor het goede doel en doet Josje zich voor als een plantenfluisteraar.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De vierjarige Chloë verdwijnt spoorloos uit de speeltuin. Tijdens het onderzoek kruist een zwerver iets te vaak het pad van Koen en Aziz. De vraag is of hij iets met de verdwijning heeft te maken.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane moeten de stropers tegenhouden die het dorp willen platwalsen en de ontvoerde Kala bevrijden uit een val.
«
»
08:35 Maya de Bij
Er loopt een kudde koeien door de wei en die laten overal koeienvlaaien achter. Ben en Kurt zijn er blij mee. Maar de koningin niet, want er ligt ook een koeienvlaai voor de korf, en de koningin van de Stokrooskorf komt die middag op bezoek.
«
»
08:45 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy vindt een plakboek dat de toekomst kan voorspellen. Al snel begint ze zich zorgen te maken. Knoest moet zijn angst voor vogels overwinnen wanneer een nest jonge vogels denkt dat hij hun vader is en hem begint te volgen.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:25 De keuken van Sofie
Sofie en Sean D'hondt bereiden samen tortilla's met merguez, zure room en guacamole.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Zjef piekert over Karl, maar Rudi vreest dat hij spijt zal krijgen als hij hem niet helpt. Jan vindt dat Mieke moet opletten met Joris. Hanne dringt er bij Véronique op aan om haar rapport te lezen. Het resultaat valt haar tegen.
«
»
12:20 De kotmadam
Brigitte legt aan haar kotmadam uit dat de nieuwe man ook in het huishouden helpt. Dat klinkt voor Jeanne als muziek in de oren. Uiteraard wil zij een man die wast en strijkt. Odilon vreest echter dat Jeanne haar echtgenoot misschien wil ontslaan.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Peter moet een smoes verzinnen voor Inez. Een bezoek aan haar vader mondt voor Mieke opnieuw uit in een discussie over Niko. Mathias merkt ondertussen op dat Jan niet meer zo vlot meekan in het café.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Vita is het slachtoffer van verkrachting, maar omdat ze dusdanig bang is voor haar man en pooier dient ze geen aanklacht in. Victor denkt dat hij ziek is door de opgekropte frustratie omtrent zijn zoon Roelant.
«
»
15:30 White Collar
Agent Kramer probeert de commutatie van Neal te laten ontsporen. Neal probeert een fout uit zijn verleden recht te trekken. Peter wordt gedwongen kanten te kiezen.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 De Verraders
Staf heeft opnieuw twintig BV's uitgenodigd in een mysterieus kasteel voor een spel tussen goed versus kwaad. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
18:20 Milo
No Direction smeekt Milo om te blijven tot aan het toonmoment. Jasmien mag uiteindelijk de beslissing nemen. Liam vraagt Jasmien om backing vocal te zijn tijdens het optreden. Hij probeert ook Johan te overtuigen om het optreden bij te wonen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:40 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:50 Familie
Joris kan voorlopig niet in zijn huis. Mieke doet hem een voorstel. Voor Louise herhaalt zich een trauma uit het verleden. Jelle probeert Yoko zijn liefde voor wiskunde uit te leggen maar zij begrijpt er niets van.
«
»
20:25 UEFA Nations League
Verslag van de wedstrijd Frankrijk - België, gespeeld in de UEFA Nations League.
«
»
23:10 Zillion, the Lost Tapes
Bekende Vlamingen worden in Zillion volop getrakteerd op kaviaar en champagne. Maar de club is ook een kruispunt van allerlei onderwereldfenomenen. Van maffiaclans die duizenden euro's per avond spenderen tot portiers die met geweld de deur opeisen.
«
»
00:00 Kotmadam Sarafian
Barbara kiest zeven studenten uit die dit academiejaar bij haar op kot komen in Gent. De studenten bereiden zich voor op de verhuis en de langverwachte kennismaking. Ze gaan voor het eerst samen uit en leren elkaar snel beter kennen.
«
»
01:20 White Collar
Agent Kramer probeert de commutatie van Neal te laten ontsporen. Neal probeert een fout uit zijn verleden recht te trekken. Peter wordt gedwongen kanten te kiezen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers