TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een broek gemaakt met een bolletje wol, en een kostuumtoren van een kapper. Boekenmeisje steelt snoep door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba gaat lekker zwemmen in de zee en ziet onder water prachtige vissen.
«
»
06:10 Simon
In het park overtreft Lou, die verkleed is als Super Lou, Simon in zijn Super Konijn kostuum. Ze zoeken uit of het park plaats genoeg heeft voor twee superhelden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:30 Odo
Doedel wil anderen graag helpen, maar daardoor mist ze haar favoriete liedje op de radio. Odo leert Doedel hoe ze nee moet zeggen, maar dan zegt ze nee tegen alles en iedereen in het kamp, inclusief de kampleider.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu wil dat Biba alleen met haar speelt en raakt van streek als Biba anderen erbij betrekt.
«
»
06:40 Monty & Co
Gabriella denkt dat iedereen beter zal werken als ze muziek op hebben tijdens het werk. Monty verzet zich er eerst tegen, maar verliest zichzelf vervolgens in de rol van dirigent. Hij dirigeert Monty & Co op zijn eigen unieke manier.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy ontdekken dat het bos in de winter geen verrassingen in petto heeft.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is al die files beu en heeft geen zin meer om te rijden. Samson zou heel graag het busje besturen. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn rijbewijs kan halen. Maar bij het leren van de verkeersborden loopt het al helemaal mis...
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt een pakketje dat bij haar geleverd wordt voor Florentine stiekem open en ontdekt dat het een keukenrobot is, die ze al zolang wil. Ze kan zich niet bedwingen en wil hem gebruiken, maar laat hem per ongeluk vallen.
«
»
07:40 Interstellar Ella
Ella is vastbesloten een wedstrijd te winnen die haar moeder ook vaak heeft gewonnen. Maar vlak voor de eindstreep moet ze de keuze maken of ze iemand helpt of voor de overwinning gaat.
«
»
07:50 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
08:00 Welkom in de Wilton
Tjip heeft net op televisie een koppeltje gezien dat verliefd is. Hij wil ook eens verliefd zijn.
«
»
08:15 Idefix en de onverzettelijken
Liberius wil een gerechtsgebouw gaan bouwen. Astmatix verzet zich hiertegen en krijgt een toverdrank. Hij wordt echter almaar jonger, totdat hij plots weer in een ei komt te zitten.
«
»
08:30 Zotte dieren
Ontmoet Nigel de surfhond, en Sheila de hond die graag haar pluizige vacht laat föhnen.
«
»
08:35 Zotte dieren
Ontmoet een zingende buldog, een aantal verbazingwekkende muzikale marmotten, een verzameling katten die toiletrollen proberen te repareren en een kat met een vlaag van brain freeze.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek een vos van mozaïek, een avocado die helemaal van kralen is gemaakt en Boekenjongen maakt een fotocamera door te toveren.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon en Gaspard vinden een verloren kat in hun tuin. Ze willen hem houden, maar vader en moeder leggen de jongens uit dat de kat van iemand moet zijn en dat ze morgen de eigenaar zullen moeten vinden.
«
»
09:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
09:30 Odo
Odo heeft de kampleider overtuigd om Pigeon Post voor een dag de leiding over het kamp te geven. Nu hebben de kampeerders geen controle meer, en Odo moet Pigeon Post helpen genoeg vertrouwen te krijgen om de wilde vogels te temmen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Een gewone dag op school wordt op zijn kop gezet wanneer Gus een stofzuiger ontdekt.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty bouwt een boot van een stel dozen. Als Eddie en Lulu willen spelen, benoemt Monty zichzelf tot admiraal en de anderen tot bemanning. Na al het werk gedaan te hebben, slaat de bemanning op hol. Ze laten Monty achter op een denkbeeldig eiland.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy spelen om verhalen te verzinnen dankzij de verhaalstenen van Geroges-Hibou.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
10:30 Tik Tak
Een rij gele speeltjes, een puzzel van een slak, en boek-meisje gebruikt magie op een vaatwasser.
«
»
10:35 Bumba
Bumba speelt muziek. Hij volgt Bumbalu op de bongo's. Bumbina, Bumbalu en Bumba doen een parade met trommels. Bumba speelt samen met Zinzi trom en ze zien een leeuw. Tumbi en Pantoef doen ondertussen de stopdans.
«
»
10:40 Simon
Het speelgoed van Simon en Gaspard verdwijnt op mysterieuze wijze in de tuin van hun grootouders en ze weten niet wat er aan de hand is. Ze denken dat het één van opa's grappen is.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
11:00 Odo
Odo en Doedel eten per ongeluk de zaadtaart op die papa aan mama heeft willen geven als verjaardagsverrassing, dus moet Odo mama bezig houden terwijl papa een nieuwe taart bakt.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu en Barnaby vinden een kartonnen doos maar worden het niet eens over hoe ze ermee gaan spelen.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu voelt zich buitengesloten en komt in de problemen, dus besluit ze zich te verstoppen. Anderen vrezen dat Lulu is weggelopen, maar als Lulu Monty hoort zeggen hoeveel hij van haar houdt, komt ze uit haar schuilplaats.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Mima leest een verhaal voor aan Edmond, Lucy en Mitzi. De kinderen zijn gefascineerd.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma's hond Bassa is altijd vrolijk, maar vandaag ziet Bassa eruit als een echte clown. Dat herinnert Casper en Emma eraan dat het morgen carnaval is en dat ze daar een kostuum voor nodig hebben. Ze laten hun fantasie in de vrije loop.
«
»
11:55 Samson en Marie
De Burgemeester vertelt Samson en Marie dat hun busje te oud is en dus jammer genoeg weg moet, naar de schroothoop. Het duo is triest. Ze moeten met pijn in het hart afscheid nemen van hun geliefde busje...
«
»
12:00 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella, Madhu en Slippy gaan naar planeet X, waar ze vreemde verschijnselen zien. Even zijn ze bang dat het spoken zijn, maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om magnetische aantrekkingskracht.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Het is één jaar geleden dat Madhu, Ella en Slippy elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Madhu wil dat vieren door de rots waarop ze elkaar voor het eerst hebben gezien te redden van een botsing met een planeet.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Idefix moet een babyarend terugbrengen naar zijn ouders, maar het hondenlegioen zit hen achterna. Generaal Labienus wil er zijn eigen persoonlijke jachtdier van maken. De hond zal alles doen om hem te beschermen alsof het zijn eigen baby is.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina realiseert zich de kracht van haar slippers niet en maakt een gapend gat in het midden van het strand door haar enorme voet met geweld in het zand te planten. De strandgangers zijn woedend en Marina wil haar fout goed maken.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als de zeepkistenrace weer van start gaat, probeert de commissaris alles om te winnen. Hij speelt vals door zijn kar om te wisselen en zijn tegenstanders te intimideren. Wanneer de deelnemers dat door krijgen, gaan ook zij valsspelen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk keert terug van een tovenaarskolonie met haar eerste tovenaarsdiploma. Om haar succes te vieren nodigt Zouk Nono, Mr Pumpkin en Noyau de Kat uit voor een feestje.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa en Dylan werken aan een moeilijke truc om zo de uitdaging van Lorenzo te voltooien. Maar ieders tekortkomingen zorgen ervoor dat hun band verzwakt en het duurt niet lang voordat ze allebei boos zijn. Ze weigeren nog tegen elkaar te praten.
«
»
13:50 Coop Troep
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
14:00 Nachtwacht
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. De Nachtwacht moet alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
«
»
14:25 Zotte dieren
Een hond die niet kan vangen, een chihuahua die aardbeien eet en de snelste hamster ter wereld.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary brengt de beste en gekste dansrages die overal op het internet te vinden zijn.
«
»
14:40 De Smurfen
Terwijl de Smurfen zich voorbereiden op een grote gebeurtenis, leidt Brilsmurfs gretigheid om te helpen tot problemen. Chef en Schildersmurf bedenken een slimme poets om hem op afstand te houden.
«
»
14:50 Rox
In het hele land worden overheidsgebouwen opgeblazen. Team Rox moet de misdaden oplossen. Olivia gaat undercover, maar dat gaat niet zoals gepland. Toch lukt het haar om Rick en Xavier te waarschuwen.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
15:30 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
15:50 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Zouk is acht jaar oud en leidt een vrij gewoon leven met zijn moeder en vader, beiden tovenaars. Zouk wordt door Jojo uitgenodigd om een rustige dag op een boot door te brengen met hem en zijn vader.
«
»
16:05 Abraca
Discreet, de achtste dwerg en vergeten door Sneeuwwitje, is vervloekt.
«
»
16:25 Shaun het schaap
Shaun vindt een weggegooide puzzel en probeert deze met de kudde in elkaar te zetten. Wanneer Bitzer er achter komt dat er een stukje mist, besluiten ze er alles aan te doen om de puzzel op te lossen.
«
»
16:30 Presto's magische school
Vincent verliest zijn krachten vlak voor een belangrijke show. Drakentand maakt gebruikt van de situatie en biedt hem zijn onzichtbare magische cape aan. Deze zal Vincent een meestermagiër maken, maar het blijkt een val te zijn.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Een filmcrew arriveert om een zeer zeldzame vogel te filmen die op de boerderij nestelt. De boer is verrukt over alle aandacht, maar wanneer de filmcrew de kudde filmt terwijl ze een potje cricket spelen, is zijn verrukking gauw voorbij.
«
»
17:05 Spring
Sinds Katrijn kennis gemaakt heeft met Karima is ze zichzelf niet meer. Chantal voelt zich schuldig nu haar vader is opgepakt. Xavier heeft een kunstschilder gevonden die hem wil helpen zijn schilderij te maken.
«
»
17:30 Spring
Katrijn is stikjaloers op Karima en dat zorgt voor spanningen tussen Katrijn en David. De commissaris vertrouwt Karima en David een grote opdracht toe. Pia is enthousiast over de muziek van Spring voor het Zwanenmeer.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Het is aan Thomas om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Colen, een nieuw samengesteld gezin uit Strombeek-Bever. Nidal en Heritier volgen vanuit de Fakerbus de zoektocht van Thomas en hopen dat hij een punt voor hun team zal scoren.
«
»
18:20 Nachtwacht
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen ineens om onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er niks meer van. De helden van de Nachtwacht vinden het verdacht en gaan op onderzoek uit.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
19:00 De Hoppers
Jackie is jarig, maar ze wil het niet vieren. Ze wil niet meer ouder worden en besluit daarom om weer zestien te zijn. Daria vindt het gênant dat haar ma zo de puber uithangt, en probeert tot haar door te dringen. Ondertussen zit Geert in de rats.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Een schoolvoetbalwedstrijd maakt van Billy en Darcy onwaarschijnlijke bondgenoten.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers