TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Secrets of a Gold Digger Killer
Multimiljonair Steven Beard overlaadt zijn geliefde vrouw Celeste met auto's, sieraden en merkkleding. Terwijl Celeste in een instelling voor depressie verblijft, probeert ze een medepatiënt ervan te overtuigen haar man voor het geld te vermoorden.
«
»
08:25 The Real Murders of Orange County
Een bestuurslid van een school lijdt aan een vreemde ziekte. Na haar dood onderzoeken de rechercheurs wat er gebeurd kan zijn met haar en komen achter een heel eigenaardige conclusie.
«
»
09:10 Snapped
De dood van een politieagente leidt tot een zoektocht naar haar moordenaar. Het neerschieten kan wraak zijn voor een oude arrestatie, maar de oorzaak kan ook dichter bij huis liggen.
«
»
09:55 Fear Thy Neighbor
Twee vrouwen met een gedeelde muur tussen hun huizen raken steeds meer met elkaar in conflict. Voedselgevechten, fysieke confrontaties en vandalisme eindigen in een bloedige climax.
«
»
10:40 World's Most Evil Killers
Verpleegster Beverley Allitt heeft dertien kinderen onder haar hoede vergiftigd, waarbij vier van hen zijn omgekomen. Ze heeft van de Britse media de bijnaam 'De Engel des Doods' gekregen.
«
»
11:35 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
13:15 The Real Murders of Orange County
Een bestuurslid van een school lijdt aan een vreemde ziekte. Na haar dood onderzoeken de rechercheurs wat er gebeurd kan zijn met haar en komen achter een heel eigenaardige conclusie.
«
»
14:05 Snapped
De dood van een politieagente leidt tot een zoektocht naar haar moordenaar. Het neerschieten kan wraak zijn voor een oude arrestatie, maar de oorzaak kan ook dichter bij huis liggen.
«
»
15:00 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man uiteengereten, verbrand en in een meer gedumpt. In Tulsa vinden twee kinderen hun moeder dood in haar auto. In Dallas worden twee vrienden verbrand in een auto gevonden.
«
»
15:50 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie zaken worden uit het archief van The First 48 uitgelicht: verhalen met vrouwelijke rechercheurs. In Atlanta onderzoekt rechercheur Summer Benton een dodelijk geschil tussen huisgenoten.
«
»
16:40 Deadly Lust
In 1976 vermoordt Brad Bishop naar verluidt zijn vrouw, zijn drie jonge zoons en zijn eigen moeder. Hij brengt de lichamen naar het bos en verbrandt ze in open graven. Meer dan dertig jaar weet hij de autoriteiten te ontlopen.
«
»
17:40 Deadly Lust
Christopher Ponce verdwijnt in het bos nadat hij naar verluidt de twintigjarige William Angel heeft gedood in een dronken auto-ongeluk. David Burgert lokt naar verluidt een schietpartij uit met agenten en vlucht te voet het bos in.
«
»
18:40 The Real Murders of Orange County
Er wordt een uitgebreid moordonderzoek gedaan in Mission Viejo en elke steen wordt omgekeerd om erachter te komen wat er gebeurd is. Een miljardair lijkt wellicht iets met de zaak te maken te hebben.
«
»
19:30 Snapped
Een ex-soldaat komt om het leven bij wat lijkt op een tragisch ongeval. De familie begint echter te twijfelen aan de doodsoorzaak wanneer details uit het verleden van zijn vrouw boven water komen.
«
»
20:30 Fear Thy Neighbor
Na klachten over loslopende honden wordt er een hek gebouwd tussen twee buren. Het lost het probleem echter niet op en oplaaiende gemoederen leiden tot vechtpartijen, steekpartijen en uiteindelijk een schietpartij die op video wordt vastgelegd.
«
»
21:30 World's Most Evil Killers
Documentaire over de Chicago-moordenaar John Wayne Gacy, die geliefd is bij zijn lokale gemeenschap, totdat blijkt dat hij in de jaren zeventig een einde heeft gemaakt aan het leven van 33 mannen.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Rizzoli krijgt een medaille voor dapperheid nadat zij ontsnapt is uit een gijzeling. Een dappere Amerikaanse militair wordt ook gefeliciteerd, maar wordt na de ceremonie gedood door een autobom.
«
»
23:20 CSI: Crime Scene Investigation
Het team moet drie bekentenissen ontrafelen om een zaak op te lossen van een man die verkracht en in elkaar geslagen werd.
«
»
00:10 FBI: Most Wanted
Het team achtervolgt een onwaarschijnlijke seriemoordenaar wiens slotstuk een schokkende wending neemt. Hana keert terug van medisch verlof, terwijl de relatie tussen Jess en Sarah zich blijft ontwikkelen.
«
»
01:00 Shades of Blue
Harlee weigert bewijs af te staan dat Wozniak beschuldigt, maar overhandigt in plaats daarvan een onofficiële zaak over een moord met een 3-D geprint pistool. Wozniak besluit Harlee te confronteren.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers