TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Rebus
Een ondoordachte actie in Fife van de aan lager wal geraakte Michael Rebus heeft bloedige consequenties voor zijn broer John, met een dodelijke confrontatie tot gevolg.
«
»
02:50 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
04:20 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
05:05 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Nu Agatha de hoofdverdachte lijkt te zijn voor de moord op Tolly, stellen de amateurspeurneuzen van Carsely alles in het werk om de ware moordenaar te vinden en Agatha's naam te zuiveren.
«
»
06:50 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
07:15 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt verwikkeld in internationale zaken wanneer er een lijk wordt gevonden met een brief.
«
»
08:05 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»
08:55 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
09:45 Midsomer Murders
De veroordeelde moordenaar Grady Felton keert terug naar het dorp en wordt de verdachte in de moord op een barman. Dan wordt Grady zelf aangevallen door een brandstichter.
«
»
10:35 Midsomer Murders
De veroordeelde moordenaar Grady Felton keert terug naar het dorp en wordt de verdachte in de moord op een barman. Dan wordt Grady zelf aangevallen door een brandstichter.
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Eliza heeft een toevallige ontmoeting met Arabella Herbert, iemand die haar in haar jeugd heeft gepest. Arabella komt nu vriendelijk en attent over, maar Eliza vermoedt dat ze criminele bedoelingen heeft.
«
»
12:05 Hope Street
Leila en Finn onderzoeken de diefstal van een paar therapieschapen op de boerderij van therapeute Kate en haar dochter Hollie, die autistisch is. Leila ontdekt dat de dieven in een witte bestelbus reden.
«
»
12:50 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
13:45 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
14:40 The Famous Five
Het leven van George Barnard komt op zijn kop te staan wanneer ze met zijn nicht en twee neven op zoek gaat naar een schat. Ze moeten het opnemen tegen een meedogenloze vijand die de wereld wil veranderen.
«
»
15:25 Sister Boniface Mysteries
De dromerige frontman van de bruisende rockband The Queenmakers wordt dood aangetroffen in de kleedkamer, net als ze op het punt staan op te treden. Bij een nadere inspectie treft zuster Boniface een eigenaardige wond aan in zijn nek.
«
»
16:20 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Barnaby doet onderzoek naar een vrouw die is gearresteerd wegens de moord op haar beste vriend. Er is voldoende bewijs, maar dankzij de kroongetuige komt Barnaby erachter wat er echt is gebeurd.
«
»
18:00 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
20:00 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
21:00 Cheaters
Zack probeert te verwerken wat hij heeft meegemaakt. Josh en Fola bedenken ondertussen regels voor hun verboden relatie. Esther is bezig met haar schoolreünie.
«
»
21:35 Cheaters
Fola zoekt steun bij Josh na een ontmoeting met haar ex. Na de schoolreünie neemt Esther een besluit over haar relatie met Josh. Josh moet koken voor zijn opa's 80e verjaardag.
«
»
22:10 Scott & Bailey
Janet gaat naar het huis van een bejaard koppel waarvan al enige tijd niets meer is vernomen. Ze vindt er het afgehakte hoofd van de vrouw onder aan de trap en het lichaam boven.
«
»
23:05 Silent Witness
Vooruitstrevende bestuurders die grote plannen hebben voor de toekomst van hun stadje komen in conflict met milieuactivisten. Wanneer een trein wordt gesaboteerd en de burgemeester daarbij omkomt, valt de verdenking op de activisten.
«
»
00:10 Sherwood
In de klopjacht op Scott en Andy begint het net zich te sluiten. De klok draait terug naar 1984 en de identiteit van de spion wordt onthuld, alsmede de gebeurtenissen van die noodlottige nacht.
«
»
01:10 Sherwood
In een poging om de betrokkenen te beschermen, merkt Ian dat hij nu meer dan ooit vastbesloten is om de spion te vinden. De gemeenschap probeert te genezen in de nasleep van het verlies.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers