TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 You Only Live Twice
Geheim agent James Bond neemt het in Japan tegen zijn grootste vijand Ernst Stavro Blofeld, het brein achter misdaadsyndicaat Spectre, die op het staat om een kolossale kernoorlog aan te richten.
«
»
16:05 Married ... With Children
Peggy is teleurgesteld wanneer ze er achter komt dat haar favoriete beha niet meer verkocht wordt. Om haar op te vrolijken probeert Al, voor haar verjaardag, toch nog een bustehouder in kwestie te bemachtigen.
«
»
16:30 Married ... With Children
Al en Steve vrezen dat ze de haren op hun hoofd aan het verliezen zijn. Samen gaan ze op zoek naar een redmiddel, hierbij komen ze terecht bij een verdacht, stinkend goedje.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Rodney McKay lijdt aan een ziekte van de Pegasus Galaxy, die lijkt op de ziekte van Alzheimer. Hierdoor krijgt Mckay het gedrag van een klein kind en wordt zijn geheugen met de dag slechter.
«
»
18:00 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
19:00 Parking Wars
In Detroit probeert een man alsnog weg te rijden met zijn wagen vooraleer die getakeld wordt. Kim heeft een aanvaring met een inwoner voor wie de stad een gehandicaptenparkeerplaats voorzag.
«
»
19:30 Rescue Cam
Een bouwvakker zit vast in een inferno van een appartementencomplex. Het vliegtuig van een man uit Denver stort neer in de Stille Oceaan. En in een warenhuis woedt een brand.
«
»
20:00 Rude Tube
Tussen de vele talentloze wannabe's online zijn er een paar die er echt van tussenuit springen. Maak kennis met de grootste matrassenverkoper van Ierland en de rappende slager.
«
»
20:35 The Debt Collector
Wanneer de eigenaar van een sportschool voor vechtsporten zijn rekeningen niet meer kan betalen, neemt hij een opdracht aan als schuldeiser voor een crimineel. Hij komt in de problemen als een van de schuldenaars zich tegen hem keert.
«
»
22:25 Columbo
Een egocentrische helderziende vermoordt zijn oude mentor, een goochelaar die hem als bedrieger wilde ontmaskeren, door hem te onthoofden terwijl hij zijn guillotinetruc aan het oefenen is.
«
»
00:10 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers