TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:00 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
13:00 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Radio 1: De Wereld Vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 Danny and the Americans
Sinds corona en voormalig president Trump die corona 'de Chinese griep' noemde, worden Amerikanen met een Aziatische achtergrond genegeerd, uitgescholden en aangevallen. Inmiddels zijn zij de snelst groeiende groep onder wapenbezitters.
«
»
18:05 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson spreekt in San Rafael in Californië af met Lars Ulrich, de drummer van Metallica, die verhalen vertelt over de legendarische 'Wherever we may roam'-tour.
«
»
18:50 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
19:30 We Are Lady Parts
Het gaat goed met de band en Amina voelt zich zelfverzekerder dan ooit, maar haar vriendinnen weten nog steeds niets van haar leven als gitarist - en natuurlijk moet die bom een keer barsten.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Race and Medical Experiments: What's the Truth?
Deze documentaire onderzoekt de pijnlijke geschiedenis van medische experimenten die jarenlang en wereldwijd werden uitgevoerd op mensen van kleur.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Walter Grootaers.
«
»
22:50 Parole
Vijftien jaar geleden vermoordde Matthew met geweld een jonge vrouw op straat. Hij krijgt de kans om naar een open gevangenis te verhuizen waar hij in contact zal komen met andere mensen.
«
»
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers