TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Zoe voelt zich nog steeds verwaarloosd door Philipp en reageert haar woede af op Ana, wat leidt tot ruzie tussen de twee vrouwen. Ana weet niet dat Zoe en Philipp zich in het geheim hebben verzoend.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Rough Night
Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen aan de universiteit bij elkaar voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. Tijdens het feest komt een mannelijke stripper echter te overlijden.
«
»
16:20 Parks and Recreation
April twijfelt over haar toekomst wanneer ze, samen met Leslie, op zakenreis is in Washington. Intussen is Andy op zoek naar een baan voor April.
«
»
16:45 Crossing Jordan
Jordan gaat naar de gevangenis om haar gevoel te bevestigen dat het torso van een vermoorde en in stukken gesneden vrouw van een cipier is die tijdens haar werk is vermoord. Garret vreest dat hij met een 85-jarige 'zwarte weduwe' te maken heeft.
«
»
17:40 Superstore
Glenn en Dina bieden amnestie aan de werknemers voor alle slechte dingen die ze opbiechten. Garrett en Cheyenne proberen erachter te komen hoe ze hiervan kunnen profiteren. Jonah en Amy proberen de rust te herstellen na een ongemakkelijke situatie.
«
»
18:10 The Goldbergs
Wanneer Erica en Barry hetzelfde cijfer krijgen, weet Erica dat er iets niet klopt. Beverly helpt Adam om een date te krijgen bij de Cupid Couple's Skate met het meisje waar hij smoorverliefd op is.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie en ben worden bekritiseerd vanwege hun deelname aan een traditioneel gebruik uit Pawnee. Tegelijkertijd ondernemen April en Ron een speurtocht.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer komt terecht in de gevangenis nadat hij is betrapt op het omkopen van een ambtenaar. Een FBI-agent biedt Homer de kans om zijn gevangenisstraf in te korten. Vervolgens helpt Homer de FBI om Fat Tony te kunnen pakken.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Terwijl het SWAT-team de LAPD helpt bij het zoeken naar de hoofdverdachte van een vermissingszaak, worden ze in het veld vergezeld door een nieuw teamlid, Nora Fowler. De spanning tussen Chris en Street komt tot een hoogtepunt.
«
»
20:35 Sweet Home Alabama
De modeontwerpster Melanie Carmichael is plotseling verloofd met de meest begeerde vrijgezel van New York. Melanie heeft echter wat geheimen uit haar verleden, zoals Jake, een redneck-ex, waarmee ze in haar schooltijd trouwde.
«
»
22:45 Five Feet Apart
Twee tieners met cystic fibrose beginnen verliefd op elkaar te worden, maar hebben te maken met ziekenhuisregels die hen te allen tijde anderhalve meter uit elkaar zou moeten houden.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Terwijl het SWAT-team de LAPD helpt bij het zoeken naar de hoofdverdachte van een vermissingszaak, worden ze in het veld vergezeld door een nieuw teamlid, Nora Fowler. De spanning tussen Chris en Street komt tot een hoogtepunt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers