TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
03:50 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:11 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Olly verzint een nieuwe bestemming voor Bessie. Ze wordt een restaurant op wielen voor Alice.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Papa heeft een springkasteel gehuurd voor een traktatie aan het einde van het schooljaar. Nijntje, Melanie en Grunty vinden het allemaal leuk om mee te stuiteren, maar papa wil ook, laten we hopen dat het zijn gewicht kan dragen.
«
»
05:40 Pieter Konijn
Wanneer Spikkel de Grote hun vriend Jack Scherp vangt, moeten Pieter, Benjamin en Lily er alles aan doen om deze `vis op het droge' weer terug in het water te krijgen.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo weet niet wat hij moet doen met de vreemde sokken in oma's wasmand. Dus oma stelt voor om een poppenkastvoorstelling te geven, net zoals ze deed met oma toen ze JoJo's leeftijd had.
«
»
06:05 Pop Papierstad
Zip vindt enge dingen maar niks en Plom wil hem leren dat griezelen ook leuk kan zijn.
«
»
06:15 No-No
No-No en zijn vrienden picknicken. No-No besluit ook om de nacht buiten door te brengen.
«
»
06:20 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Samen beleven de vriendjes allerlei avonturen.
«
»
06:35 Bing
Bing en Pando spelen buiten in de kou en blazen drakenadem naar elkaar en vinden dan een ijspegel die aan het buitenkraantje hangt. Flop maakt warme chocomel om iedereen op te warmen.
«
»
06:45 Meneer Papier
Meneer Papier en poes gaan naar het strand. Meneer Papier knipt lange stroken uit blauw papier. De wind voert de stroken mee en ze kronkelen over het zand, net als de zee.
«
»
06:49 Peppa Pig
De familie Big gaat samen pizza's maken voor de lunch en Peppa wil graag grappige gezichten op haar pizza.
«
»
06:55 Lucas de spin
Wimble is verdrietig, maar Findley verzekert Arlo dat Lucas hem het perfecte lied zal schrijven om hem op te vrolijken. Lucas staat nu zo onder druk dat hij bijna vergeet hoe hij liedjes moet schrijven.
«
»
07:01 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Ze hebben 'm afgebroken en nu zit hij met een enorme lading zand.
«
»
07:04 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Ze hebben 'm afgebroken en nu zit hij met een enorme lading zand.
«
»
07:05 Het Muizenhuis
Julia ontdekt dat Ella goed kan dansen en wil dat ook graag leren. Ze vraagt zich af of ze dit het beste van een danscoach kan leren of dat ze haar gevoel moet volgen.
«
»
07:15 Zin in Zappelin
De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
07:20 Kindertijd
Hugo woont in een grote stad. Toch fietst hij iedere dag met zijn vader naar school. 3,5 kilometer heen en 's middags weer terug. Vlakbij huis racen ze altijd tegen elkaar. Wie arriveert als eerste?
«
»
07:27 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
07:30 Molmans
Een ei rolt Moletown binnen en er komt een eendje uit. Moley zal op het babyeendje moeten passen.
«
»
07:42 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
07:45 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:05 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
08:08 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
08:10 Coop Troop
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Shaun vindt de oude platenspeler van de boer op de vuilnisbelt en organiseert een feest.
«
»
08:30 Buurman en Buurman
Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen altijd de mist in.
«
»
08:35 Olivia
Vader vergezelt Olivia en Francine wanneer ze proberen een Pioneer Scouts Badge te verdienen door een vlag te planten op de top van de Maywood Heuvel. Onderweg stuiten ze op vele hindernissen.
«
»
08:45 Rubble & Crew
Rubble, Mix, Wheeler en Charger komen in actie wanneer het misgaat bij de bouw van een ijssalon.
«
»
09:00 Pieter Konijn
Pieter, Benjamin en Lily zien radijsjes liggen midden in het bos. Het blijkt een val van Heer Vos te zijn en Lily komt in die val terecht. Een val waar Pieter en Benjamin niet bij kunnen.
«
»
09:10 Sesamstraat
Ienie heeft een tekening van een bos gemaakt waar ze met tante Aag uit Den Haag is geweest. Hondje Jopie is zoek.
«
»
09:25 Clangers
De kleine soepdraak is boos omdat zijn moeder hem niet de groete soeplepel laat gebruiken. De kleine Clangers zeggen dat hij zich geen zorgen hoeft te maken, want hij kan hen juist helpen.
«
»
09:35 Teletubbies
De Teletubbies gaan met de Tubbie-auto naar de Speelweide. Daar draaien ze rond in de Tubbie-draaimolen.
«
»
09:50 Nijntje & Vriendjes
Nijntje vraagt haar vriendjes met haar muziek te maken. Aagje neemt haar accordeon mee.
«
»
09:55 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Kleine Veldmuis vinden verschillende dieren die heel goed kunnen verdwijnen in hun omgeving. Dat gaan ze zelf ook proberen met hun vrienden. Maar Hazeltje kan niet zo makkelijk verdwijnen.
«
»
10:05 Liselotte
Liselotte prikt voor de lol in de bril van de slapende postbode. Dus alles ziet er enorm uit.
«
»
10:15 Pipi, Pupu & Rosemarie
In het bos ontmoeten Pipě, Pupů en Rosmarina de kameleon Zelig en zijn kameleonvrienden. Als ze zien hoe deze dieren van vorm en kleur veranderen om te eten en aan hun vijanden te ontsnappen, willen Pipě, Pupů en Rosmarina hen nadoen.
«
»
10:20 Simon
Simon pronkt tegen Ferdinand en Lou dat hij veel dingen helemaal alleen doet, als een grote jongen. Hij wordt echter betrapt op een leugentje door Gaspard. Zijn vrienden zijn vertrokken om zijn broer te bewijzen dat hij het echt alleen kan redden.
«
»
10:25 Maan en ik
Een kinderliedje in het speelgoedhuis inspireert meneer Ui om Humpty Dumpty te spelen. Wanneer Humpty weigert van de muur te vallen, doen alle Toy House-vrienden mee aan een spel om een komisch nieuw einde te maken aan het Humpty-rijm.
«
»
10:45 Meneer Papier
Meneer Papier zoekt zijn poes. Hij is nergens te bekennen. Verdrietig maakt Meneer Papier posters van zijn kat en verspreidt die in de wijde omgeving. Heel ver van huis, vanuit een hoge boom, hoort hij plots gemiauw. Het is Poes.
«
»
10:52 Olly, het kleine witte busje
Olly heeft een afspraakje met Suzy, dus hij wil er op zijn best uitzien. Maar iedereen heeft zijn hulp nodig, waardoor hij uiteindelijk weer helemaal vies wordt en ook weer stinkt.
«
»
10:55 Hoi Duggee
De konijnen zijn niet blij als Happy hun cake opeet. Duggee besluit een nieuwe cake te maken.
«
»
11:05 Sarah en Eend
Sarah ziet een druppel in alle kleuren van de regenboog. De regenboog nodigt Sarah en Eend uit naar het park te komen, maar onderweg worden ze opgehouden.
«
»
11:10 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Deze keer Bert en Ernie in de hoofdrol in een compilatie filmpjes.
«
»
11:22 Pim & Pom
Pim en Pom willen fijnproevers worden. Als fijnproever keur je sardientjes in de sardientjesfabriek. Pom gaat in het restaurant alle visjes proeven en Pim werkt aan de lopende band. Daar moet hij de rotte van de lekkere visjes scheiden.
«
»
11:25 Woezel en Pip
Woezel zegt tegen al zijn vriendjes hoe lief hij ze vindt, maar hij lijkt iemand te vergeten.
«
»
11:30 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pinguďns.
«
»
11:45 Vegesauriërs
Ginger ontsnapt ternauwernood aan een kudde hongerige P-Rexen, maar eenmaal in veiligheid blijkt ze een P-Rex-peul in haar staart te hebben. De peul komt uit en Ginger zit opgescheept met drie baby P-Rexen.
«
»
11:50 Noddy, de detective
Opwindmuis geeft allemaal rare opdrachten aan de bouwers en alles loopt in de soep. Noddy komt erachter dat iemand Knutsel-klei op haar sleutel heeft geplakt en dat ze niet meer goed opgewonden kan worden.
«
»
12:00 Pip en Posy
Pip en Posy hebben altijd hun bij elkaar passende gele regenlaarzen aan als ze in de regenplassen gaan springen en dan zijn ze de spring-tweeling. Maar als Pip Posy thuis komt ophalen, ziet hij dat ze blauwe laarzen aanheeft.
«
»
12:05 Calimero
Pieters ouders denken dat Pieter heel goed is in tuinieren, dus plaatsen ze hem op een tuinierschool. Maar het berust allemaal op een misverstand.
«
»
12:20 Masha en de Beer
Wanneer er drie aapjes verschijnen met een krachtmeter, probeert Masha de hoofdprijs te winnen.
«
»
12:25 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Ze hebben 'm afgebroken en nu zit hij met een enorme lading zand.
«
»
12:28 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Ze hebben 'm afgebroken en nu zit hij met een enorme lading zand.
«
»
12:30 Babar en de belevenissen van Badou
Het is weer Vrienden Voor Altijd Dag. Da's de dag dat de Olifanten en Neushoorns vrienden werden en op die dag gaan ze samen op de foto. Dame Rataxes heeft voor dit jaar een speciale, loodzware kroon meegenomen waarmee Heer Rataxes op de foto moet.
«
»
12:40 Zin in Zappelin
De burgemeester heeft een probleem: de vluchtheuvel in het dorp is te hoog. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
12:45 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
12:56 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
13:00 Brandweerman Sam
Tijdens een picknick op Annie's boerderij bedenkt Peter een reeks spelletjes die bijna tot een ramp leiden. Ondertussen gaan Lenie en Jodie op zoek naar een zeldzame zeehond.
«
»
13:09 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
13:15 Casper en Emma
Het is een bijzondere dag, omdat Casper een nachtje bij Emma blijft slapen. Haar opa neemt de kinderen mee in een bootje en ze gaan met hengels en klapstoelen vissen in een beek. Dan raakt Emma haar schoen kwijt, ze zoekt overal.
«
»
13:26 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
13:29 Zin in Zappelin
Fenna belt met Burgemeester Aan de Ketting. Fenna leert intussen op het eiland alles over pompoen pannenkoeken, lokale klederdracht en speelt een strandspel. Met de bus bezoekt ze de mooiste plekken van het eiland.
«
»
13:30 Mike de Ridder
Mike wil Eva's beschermer zijn, maar wanneer hij zijn plicht probeert te vervullen, komt hij in de problemen. Mike leert dat je soms gewoon mensen moet helpen als ze om hulp vragen.
«
»
13:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp viert het Lentefeest met een fantastische show van de acrobatische elfen. Maar een ongeluk dat Volpek, Pinokkio en Nachtegaal onbedoeld veroorzaken, maakt de Heks kwaad.
«
»
13:55 Bollie & Billie
Noah sluipt het museum in tijdens de pauze van de museumbewaarder en slaagt voor zijn moedtest.
«
»
14:10 Splat & Seymour
Splat droomt dat hij Seymour opeet. Doodsbang voor zijn katteninstinct, doet hij alles om uit de buurt van zijn vriendje te blijven. Seymour begrijpt het niet en besluit om Katstad te verlaten. Met hulp van Flo kan Splat zijn angst overwinnen.
«
»
14:20 Agent Binky
Aliens hebben het oefenfluitje van kapitein Gracie gestolen. Maar er is zoveel wanorde in de kamer dat het fluitje niet meer te vinden is.
«
»
14:30 Nils Holgersson
De groep heeft haar eindbestemming bereikt: Lapland. Maar wanneer alle vogels zich bezig gaan houden met nesten bouwen en eieren leggen, voelt Nils zich nutteloos en eenzaam. Wellicht wordt het tijd om terug te gaan naar de boerderij.
«
»
14:45 Prinses Spiegelbelle
Ellen heeft de waterpokken. Plotseling kruipt haar spiegelbeeld door de spiegel en noemt zichzelf Spiegelbelle. Zij is een prinses en maakt een tovermiddel om van de drakenpokken af te komen.
«
»
15:10 Lassie Animated
Lassie kan niet tegen harde geluiden en bij een uitje naar de stuwdam blijft ze dan ook buiten. Helaas duikt oude bekende Nick op en knoeit hij met de watersluizen.
«
»
15:30 Rudi het racevarken
Rudi voelt zich niet goed: 's Morgens al kan hij niet uit zijn bed komen. Het racevarken is roodgloeiend en vreselijk bleekroze. Er bestaat de verdenking van belladonna vergiftiging.
«
»
16:00 Peperbollen
De Peperbollen proberen de diefstal van een lading levensgevaarlijk chloorgas uit het plaatselijke zwembad op te lossen.
«
»
16:25 De dodelijkste dino's
We gaan in duel met een vliegende carnivoor, tasten de grenzen van prehistorisch vliegen af en ontdekken het geheim van gigantisch grof gebekte moordenaars.
«
»
16:55 Dance Academy
Grace vindt dat Tara niet langer hoeft te pikken hoe ze behandeld wordt door Saskia Duncan. Samy krijgt bijles om zijn tentamens te kunnen halen.
«
»
17:20 Zapp Kids Top 20
TikTok-duo Joey en Fay zingen 'Allermooiste Avond'. Ceder treedt op met 'Laatste trein'.
«
»
17:50 Brugklas
Yuna wil een stralende huid en koopt dure crčme voor een prikkie bij klasgenoot Lauren. Maar of dat een goede deal is?
«
»
18:00 De Proefkeuken
Pieter en Willem willen zelf een zo groot mogelijke chocozoen maken. Ze vinden uit hoe van cacaobonen chocolade wordt gemaakt, ze maken suiker uit suikerbieten en gaan op zoek naar de juiste eieren om het witte schuim te maken.
«
»
18:25 De Faker op vakantie
Nienke van Dijk gaat langs bij de familie Ippel die op vakantie is in het Franse Castelan. Lukt het haar om de Faker op te sporen?
«
»
18:40 Het Klokhuis
Heleen wil geen bazige baas zijn en Luuk is woest over QR-codes. Een QR-code bestaat uit alleen maar blokjes, hoe werkt dat? Een slang heeft geen poten, maar kan razendsnel bewegen. Hoe komt dat?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:30 De rijles
De leerling van rijinstructeur Romeo raakt over haar toeren van alle trams in het drukke stadscentrum van Amsterdam. Rotterdammer Danny bezorgt een Sparta-fan een bijzondere eerste rijles.
«
»
20:20 Van Roosmalen & Groenteman
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Urgente en minder urgente nieuwsberichten worden besproken. Politiek, media en sport, alles komt voorbij.
«
»
21:20 De Taxioorlog
De top van de taxicentrale wordt gearresteerd. 'Justitie wil ons breken', aldus chauffeurs die gedupeerd zijn door de nieuwe taxiwet. Klokkenluiders Jan en Cees daarentegen, getuigen in het geheim over criminele zaken in de top van het bedrijf.
«
»
21:55 Vrouwen die Varen
In het Rotterduits gidst Jenny haar gasten door de stad met de amfibiebus. Sabrine laat haar hotel op het water vertrekken vanuit Dordrecht. Liesbeth vertrekt met goede moed om garnalen te vissen.
«
»
22:40 Vrouwen die Varen
Liesbeth maakt de balans op na een avond garnaalvissen en traint met melkbussen in de sportschool. Binnenvaartvlogger Liana gaat met haar gezin aan boord van haar tankschip met gevaarlijke lading.
«
»
23:30 Monster in the Shadows
Brittney's moeder Chessie is teleurgesteld in het politieonderzoek en besluit zelf verder te zoeken naar haar dochter. Het zou kunnen dat Brittney is vermoord door haar oom, maar ook mensenhandel wordt genoemd.
«
»
00:25 Eva
Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.
«
»
01:20 Van Roosmalen & Groenteman
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Urgente en minder urgente nieuwsberichten worden besproken. Politiek, media en sport, alles komt voorbij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers