TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Kabouter Plop en de Peppers gaan op zoek naar een verdwenen kast.
«
»
06:10 Plop & Felle
Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal.
«
»
06:25 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
06:35 Wickie de Viking
In Ierland ontmoeten de Vikings Puck. Puck is op zoek naar zijn vriend, Bernard. De Vikings besluiten hem te helpen. Maar dan blijkt dat Bernard een beer is! Zouden ze hem nog wel helpen?
«
»
06:50 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
07:00 Maya de Bij
De wespen gebruiken een verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing te stelen.
«
»
07:10 Flin & Flo
Flin wil spelen met Flo, maar die is druk bezig met het uitstippelen van een nieuwe route. Niet veel later maakt hij per ongeluk de klok kapot. Flo is boos. Wanneer Flin jammert dat Flo geen tijd voor hem wil maken, vertelt Flo over Kronos.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Marcel wil absoluut in de krant komen, maar weet niet hoe hij dit voor elkaar moet krijgen en door een misverstand denkt K3 dat Guus hen wil verlaten om in de danstent van zijn vriend te werken.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderzoeken een inbraak in een appartement. Wanneer ze twee onbekende individuen aantreffen in de kelder denken ze dat de zaak opgelost is.
«
»
08:10 Draken: Reddingsrijders
Gefrustreerd dat ze niet bij het team past, gaat Aggro er alleen op uit met Elbone.
«
»
08:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:45 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk verwijt Moominpapa dat hij een slecht voorbeeld is voor Moomintrol. Moominapa besluit een eigen zaak te beginnen. Hij is hele dagen op kantoor en zijn gezin begint hem te missen. Moominmama gaat als een bezetene jam maken.
«
»
09:10 Iedereen K3
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. De dames eindigen met een optreden van 'Disco Oma'.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
We sluiten de week van Kim Clijsters af met een zoete zonde: pudding met chocolade, quinoa en kokos.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Joris is gefrustreerd, omdat hij zijn plan niet heeft kunnen uitvoeren. Ondertussen dreigt het overstromende bad in zijn appartement hem te ontmaskeren. Jill heeft Cédric iets te vertellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Niko en Mieke reageren verbijsterd op het nieuws dat ze te horen krijgen. Mieke zoekt meteen Peter op. Stefanie is er nog steeds niet van overtuigd dat Guido over zijn breuk met Emma is.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Victor Brouwer wordt ervan verdacht dat hij patiënten heeft vermoord en wordt in de gevangenis gegooid. Hij claimt echter dat hij schriftelijke toestemming had. Jan en Ingrid willen gaan samenwonen na hun vakantie op Aruba.
«
»
15:25 White Collar
Als een hacker een aantal bankrekeningen leegrooft, waaronder die van Sara, neemt Neal de identiteit van een hacker aan om de crimineel te vatten.
«
»
16:25 Verschoten & zoon
Magda wil met een carwash haar steentje bijdragen voor Levenslijn. Bo wil met Kevin op reis naar Honolulu, maar moet daarvoor uit de kleren.
«
»
17:00 Met vier in bed
Vader en zoon, Johan en Jeremy, runnen de prachtige B&B Akemi in het Vlaams-Brabantse Zemst. Iedereen is er welkom, want de B&B is LGBTQ+ friendly.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Twee zakenmannen uit Thailand maken zichzelf erg verdacht door voortdurend hun verhaal te veranderen. Een mysterieuze zending uit Afrika wordt aan een grondige veiligheidscheck onderworpen.
«
»
18:15 De kotmadam
Jef krijgt de kans van zijn leven als hij een groot lot vislijnen voor een zacht prijsje kan kopen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Het onderzoek van de politie lijkt vastgelopen. Jan, Hanne en Mieke worstelen met grote angst. Samira heeft het moeilijk om haar werk bij Wolff & Bos te combineren met haar job in het dagcentrum.
«
»
20:40 Met vier in bed
Isabel en Jos runnen in het West-Vlaamse Heuvelland de B&B met vakantiehuis BellaRosa. Deze twee extraverte Bourgondiërs toverden de oude hoeve om tot een landelijk pand met een prachtig uitzicht.
«
»
21:25 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Tine Embrechts krijgt een lugubere opdracht voorgeschoteld van huizencleaner Tim. Ze maakt samen met hem een slaapkamer schoon waarin een man pas een tijdje na zijn dood gevonden.
«
»
22:35 Telefacts Zomer
Mike Jeffries was 22 jaar lang CEO van het kledingmerk Abercrombie & Fitch. Hij maakte het merk wereldberoemd en hip. Hij was het die de verkopers in bloot bovenlijf liet opdagen bij de opening van een nieuwe winkel of bij evenementen van de keten.
«
»
23:35 Team Spirit: De serie
Eendracht Vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België. De vrouwen bereiden de ploeg op een wel hele speciale manier voor. Daarnaast blijkt Veronique zwanger te zijn en bevalt Katia van haar zoontje David.
«
»
00:45 White Collar
Als een hacker een aantal bankrekeningen leegrooft, waaronder die van Sara, neemt Neal de identiteit van een hacker aan om de crimineel te vatten.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers