TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 The Outlaws
Myrna vraagt zich af wat ze aan moet met haar leven wanneer de organisatie die ze heeft opgericht, het Bristol Justice Collective, haar lijkt buiten te sluiten. Hierdoor komt ze nog verder in conflict met John.
«
»
03:10 Boiling Point
Terwijl het nieuwe restaurant Point North belangrijke investeerders te gast heeft, worstelt chef-kok Carly met persoonlijke demonen en raakt haar personeel door de chaos in de keuken tot een kookpunt.
«
»
04:10 Beyond Paradise
De spin-off van Death in Paradise is weer terug voor een kerstspecial rond DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, die samen een nieuw leven zijn begonnen aan de kust van Devon.
«
»
05:05 Silent Witness
Na de vondst van een lichaam onderaan een torenflat raakt het Lyell-team verstrikt in de criminele onderwereld van de beruchte Italiaanse maffiabende de Ndrangheta. Nikki en het team zijn vastbesloten om de waarheid aan het licht te brengen.
«
»
06:00 Murdoch Mysteries
In de nasleep van een mislukte executie heropent Murdoch de zaak van een onlangs vermoorde rechter en de zaak van een jongeman die ten onrechte voor moord is opgehangen.
«
»
06:50 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
07:35 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
08:30 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
09:20 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
10:10 Miss Scarlet and the Duke
De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood maakte, voeren Eliza en Duke naar een schijnbaar verlaten gevangenis aan de rand van Londen.
«
»
11:00 McDonald and Dodds
McDonald en haar partner, Dodds, worden naar Mara Retreat geroepen, een privé revalidatiekliniek waar ze de mysterieuze dood van een rijke patiënt moeten onderzoeken. Ze komen terecht in de complexe en mistige wereld van een hechte therapiegroep.
«
»
12:30 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
13:25 Agatha Raisin
Na de dood van Jonny 'de haartovenaar' Shawpart besluit Agatha zelf op zoek te gaan naar de moordenaar. Ze stuit echter op een probleem wanneer ze gedwongen wordt te kiezen tussen haar loyaliteit aan de vrouwen en de zaak.
«
»
14:15 The Madame Blanc Mysteries
Kort nadat Jean en Dom een lezing over heilige relikwieën bijwonen in de katholieke kerk van Sainte Victoire, wordt de priester in de rug gestoken met een kruisbeeld en wordt het relikwie gestolen.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch duikt in zijn eigen verleden wanneer een moordonderzoek in de kerk hem weer in contact brengt met de priester die hem destijds heeft opgeleid tot misdienaar.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
19:00 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
20:00 Grantchester
Als een Amerikaanse militair onder verdachte omstandigheden overlijdt, verandert een rustige dienst voor Will en Geordie in een gecompliceerde avond. Leonard kampt na de aanklacht met een depressie.
«
»
21:00 The Famous Five
Het leven van George Barnard komt op zijn kop te staan wanneer ze met haar nicht en twee neven op zoek gaat naar een schat. Ze moeten het opnemen tegen een meedogenloze vijand die de wereld wil veranderen.
«
»
22:50 Happy Valley
Tommy Lee Royce is ontsnapt, dus er breekt paniek uit. Ryan hoort van Catherine wat er precies gebeurd is tussen Tommy en zijn moeder, en hij krijgt via zijn gameconsole een onverwacht bericht.
«
»
23:45 Silent Witness
Wanneer Nikki en Jack dieper in de schokkende zaak van de doden in de achtergelaten vrachtwagen duiken, komt de waarheid achter de complexe mensensmokkelzaak aan het licht. Gabriel komt voor een ethisch dilemma te staan.
«
»
00:40 Murdoch Mysteries
Tijdens hun huwelijksreis in New York komen Murdoch en Ogden een samenzwering op het spoor die het leven van president Teddy Roosevelt in gevaar brengt. Brackenreid en dokter Grace onderzoeken een bizar auto-ongeluk in Toron.
«
»
01:25 Father Brown
Mallory voelt zich genoodzaakt om Father Brown om hulp te vragen na de moord op een plaatselijke politieagent.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers