TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek dansende tomaten in de serre in de tuin, een toverpop aan de muur van de slaapkamer en zie hoe Boekenjongen brood roostert door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De verveling van Dimitri en zijn vrienden wordt uiteindelijk onderbroken door een masker dat uit de taxi is gevallen. Het voorwerp kan met een beetje intelligentie op leuke manieren worden gebruikt.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
06:45 Odo
Een assistent-kampleider moet snel, eerlijk en behulpzaam zijn. Odo vindt dat hij dit allemaal kan, maar hij moet de grotere vogels zien te verslaan om deze positie te kunnen verkrijgen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie worden uitgenodigd als special act op een rapfestival. Marie is dolenthousiast, over the top gaan ze ervoor. Ze rappen, maar het lukt hen toch niet zo goed, dit wordt een fiasco.
«
»
07:30 De WieWats
Iedereen is onder de indruk van Raoul die de geluiden van huishoudelijke apparaten imiteert. Ze zien een teken: een wolk in de vorm van een pijl en met de hulp van Ollie besluiten ze die te volgen.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De kinderen ontdekken een voorspelling die te maken heeft met de twee stenen en een zekere Canis Rex. Ze willen voorkomen dat Rik de twee stenen in handen krijgt.
«
»
08:00 #LikeMe
De première van het schooltoneelstuk is eindelijk aangebroken.
«
»
08:30 Minuscule 2: het tropisch avontuur
Een klein lieveheersbeestje komt zonder dat hij er erg in heeft op het tropische eiland Guadeloupe terecht. Hij begint aan een reis om zijn huis terug te vinden, en maakt onderweg allerlei avonturen mee.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
10:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina breekt per ongeluk Sharko's vliegertouw en de vlieger vliegt weg. Een vreemd wolkenschip, bestuurd door Zig en Bernie, doet dienst als surfplank en helpt haar de vlieger te achtervolgen.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela, beschut tegen de wind in een tent ontworpen door Olive, vliegt weg. Ze moeten op zoek naar haar. Om dit te doen moeten de WieWats het opnemen tegen de weerman, die niet de beste bedoelingen heeft.
«
»
10:30 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
10:40 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
In de ochtend heeft papa besloten om een dagje te gaan vissen, maar hij moet de was nog doen. Dan komt hij op het briljante idee om Nicolas met het karwei te belasten, in ruil voor een bezoek aan de bioscoop.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
De televisie valt uit, net voordat er een western zou worden uitgezonden. Daarom besluiten de vrienden zelf een western te maken met Geoffrey's camera. De opnames vinden plaats in Bains-les-Mers, maar niet alles gaat volgens plan.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
11:20 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
11:40 Ninja Express
Yin en Yang missen één steen om de Chinese Muur af te werken. Terwijl de minister snel nadert om de voltooide muur te zien, bestelt Yang een steen bij de Ninja's.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Tijdens een schoolreisje wordt Hoon aangespoord om naar Olympus te gaan zonder het haar vrienden te vertellen. Sid en Luce, die geraden hebben dat Hoon vermist is, verzinnen een smoes om weg te komen van de groep en gaan haar zoeken.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De bende ontdekt de verscheidenheid en diverse functies van staarten van beesten.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe en zijn vader gaan op mannenweekend, en Kosmoo mag ook mee na veel geblaf. Ellis is ongerust door een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand gelooft de droom, totdat er iets misgaat.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Jeff proberen Manon te beschermen tegen vreselijk nieuws. Samen zullen ze de gekste plannen ontwikkelen om de dood van haar geliefde huisdier voor het jongste kind te verbergen.
«
»
13:40 De Hoppers
Jackie en Geert kijken hun favoriete Science Fiction-reeks uit de jaren tachtig. Ze gaan er te hard in op, en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
14:15 Helden
De Helden worden piraten.
«
»
14:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig ontdekt dat Sharko doodsbang is voor clowns. De hyena vermomt zich als clown en nodigt Marina uit om grappen met haar uit te halen, zodat ze haar kan benaderen en oppeuzelen. Sharko moet zijn angst overwinnen om de zeemeermin te beschermen.
«
»
15:15 Coop Troep
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij de Red Lions en Florent en Arthur leggen uit hoe ze zich voorbereiden op Parijs.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
15:55 De Hoppers
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek.
«
»
16:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Reünie van 'Competitiebeesten' waarin de atleten praten over hun ervaringen richting de Olympische Spelen. Nina Derwael en Laurens Devos komen vol trots hun gouden medailles voorstellen.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
17:05 Spring
De dag van het verjaardagsconcert verloopt niet zoals gepland. De camionnette van Jo en Tien heeft een lekke band. Evert vreest dat heel het concert in het water zal vallen.
«
»
17:30 Spring
Katrijn is met glans geslaagd in haar eerste jaar aan de balletacademie. Iedereen is erg trots op haar. Vooral Roger is vol lof over het talent van zijn dochter. Roxanne is jaloers op Katrijns succes.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
18:30 De camping
Iemand verspreidt geruchten over Andrine. De meisjes proberen erachter te komen wie deze geruchten over Andrine verspreidt en wie de weerwolf is.
«
»
18:40 Silverpoint
Dragonfly zit vast op het ruimteschip en moet besluiten te blijven of het gevecht aan te gaan, terwijl het vooruitzicht op een leven buiten de wereld steeds dichterbij komt. Op aarde hebben enkele belangrijke mensen vragen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een laag budget. Mo speelt de rol van superheld 'Mosselman'. Geert speelt de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten.
«
»
19:30 Hawa & Adam
Hawa en Adam waren op hetzelfde moment aan de Faar, en toch konden ze elkaar niet zien. Hoe kan dat? Hawa is ontgoocheld in Adam en wil hem liever vergeten. Adam is dan weer ontgoocheld in zijn ouders.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bevindt zich in Buckingham Palace in Londen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers