TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Werner gelooft dat het gemaskerde bal een groot PR-succes was voor het "Fürstenhof". Hij realiseert zich niet dat er op hetzelfde moment een complot tegen het hotel aan de gang is. Totdat hij wordt geconfronteerd met een schokkende krantenkop.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Grease 2
De Britse nieuwkomer Michael Carrington arriveert op de campus van Rydell. Hij wordt er onmiddellijk smoorverliefd op de sexy Stephanie Zinone, de leidster van de Pink Ladies.
«
»
16:40 Parks and Recreation
Leslie overweegt of ze de baan bij de National Park Service zal aannemen tijdens een conventie in San Francisco. Ben probeert gratis wifi te krijgen voor Pawnee. Ondertussen besluit Tom zijn bistro eerder te openen.
«
»
17:00 Las Vegas
Premiejagers en FBI-agenten belanden in het Montecity, op zoek naar een vluchteling. Delinda voelt zich onzeker over haar gewicht nu ze zwanger is.
«
»
17:50 Superstore
Mateo wendt zich tot steeds vreemdere middeltjes tegen een oorontsteking. Amy en Jonah willen een alternatief bieden voor het slechte zorgverzekeringsplan van Cloud 9.
«
»
18:15 The Goldbergs
Op de universiteit probeert Erica Beverly wijs te maken dat het Ouderweekend is teruggebracht tot een Ouderdonderdag, zodat haar ouders het weekend zullen missen. Beverly laat zich echter niet bedotten.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Tijdens het Unity-concert nodigt Leslie enkele collega's uit om haar te vergezellen op haar nieuwe baan in Chicago. Andy denkt erover Mouse Rat te herenigen. Ondertussen bereidt Toms restaurant zich voor op het feest na het concert.
«
»
19:15 The Simpsons
Moe jureert een Lelijke Hond-wedstrijd en iedereen vindt hem plotseling heel grappig en cynisch. Hij wordt gevraagd om American Idol te jureren en raakt daar bevriend met Simon Cowell.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo denkt terug aan de Rodney King-rellen in 1992 toen een reeks bombardementen de stad op scherp hebben gezet, terwijl Black Lives Matter-demonstranten de straten vullen en COVID-19 Los Angeles dreigt te sluiten.
«
»
20:35 The Good Doctor
Shaun en Lea botsen over hun opvoedingsstijlen en maken zich zorgen over wat er met hun relatie zal gebeuren als hun kind wordt geboren. Dr. Lim moet een manier vinden om de beschadigde longen te redden waar een van haar oude patiënten op wacht.
«
»
21:35 The Good Doctor
Op de spoedeisende hulp komt een kind van 3 binnen. Het team ziet onmiddelijk dat het jongetje een beroerte heeft. Shaun stelt een diagnose van de onderliggende oorzaak, maar weet het probleem niet op te lossen. Park doet verder onderzoek.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Magnum en Higgins worden ingehuurd door de verloofde van een overleden man die als verpleger werkzaam is geweest in een psychiatrisch ziekenhuis en zogenaamd zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
23:10 L.A.'s Finest
Syd vangt McKenna op, die rouwt om de dood van een geliefde. Ondertussen werken alle LAPD-agenten samen om Lustrom Holdings een halt toe te roepen en de vrede te laten terugkeren in Koreatown.
«
»
00:15 S.W.A.T.
Hondo denkt terug aan de Rodney King-rellen in 1992 toen een reeks bombardementen de stad op scherp hebben gezet, terwijl Black Lives Matter-demonstranten de straten vullen en COVID-19 Los Angeles dreigt te sluiten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers