TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 Chinese dromen
Ruben onderzoekt hoe het kan dat in China vijf miljoen huwelijken per jaar stranden, want in het confucianistische land is familie `de cel' van de maatschappij.
«
»
17:45 Alexander Armstrong in Sri Lanka
Alexander komt oog in oog te staan met een cobra en maakt kennis met slangenexpert Sampath. Daarna trekt hij naar het noorden van Sri Lanka, waar hij meer te weten komt over de burgeroorlog die pas in 2009 tot een einde kwam.
«
»
18:30 Marieke, addicted to life
Grappig, charismatisch en ijzersterk, zo kennen we de paralympische rolstoelatlete Marieke Vervoort die met haar euthanasie-aanvraag besluit zelf de controle in handen te nemen over haar pijnlijke degeneratieve ziekte.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Hier en toen
Met de komst van de Navo naar Brussel in 1967 en de vestiging van talloze Europese instellingen in onze hoofdstad, werd Brussel een van de meest gegeerde plaatsen voor spionnen.
«
»
21:25 Paramedics
Het Verenigd Koninkrijk begint aan de vierde week in lockdown en de ambulancediensten komen het personeel in de woonzorgcentra helpen. Er blijven nog altijd veel noodoproepen binnenkomen. Irum heeft net haar opleiding achter de rug.
«
»
22:15 The Third Man
1949. Een Amerikaanse westernschrijver, Holly Martins reist naar na-oorlogs Wenen om zijn oude vriend Harry Lime een bezoekje te brengen. Bij aankomst blijkt dat zijn vriend in een ongeluk is omgekomen. Maar is Harry eigenlijk wel dood?
«
»
23:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers