TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Bij Leendert in België arriveert zijn tweede vrijgezelle dame met veel bombarie. Bij Joy komt zijn tweede vrijgezelle dame liftend aan. In het Franse Troche geven Walter en zijn dames zich letterlijk bloot.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Lerares Lotte is hoogzwanger en gelukkig met haar piloot Tim. Wat Tim echter niet weet, is dat Lotte vreest dat hij niet de vader van haar ongeboren baby is.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Renovate Don't Relocate
Brits renovatiemagazine waarin Sarah Beeny een probleemzone in een huis onder handen neemt. Zij schiet gefrustreerde huiseigenaren te hulp en helpt ze hun huizen naar hun wensen te verbouwen.
«
»
13:40 Fast Five
Dom en Brian nemen het in Rio de Janeiro op tegen een corrupte zakenman die hen maar al te graag wil laten vermoorden.
«
»
16:05 Achter gesloten deuren
Marissa's beste vriendin Julia is een half jaar geleden omgekomen bij een treinongeluk, maar nu lijkt de vreselijke waarheid boven water te komen: Julia is vermoord. En Marissa weet door wie.
«
»
17:05 B&B zoekt Lief NL
Bij Marian in Portugal arriveert een nieuwe kandidaat die niet vies is van een beetje flirten. In Frankrijk maakt Walter een tantrische verbinding met de uitbundige Anne. En in de Lot-et-Garonne in Frankrijk begint het liefdesavontuur voor Petri.
«
»
18:10 Help, Mijn Man Is Klusser
De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft eigenlijk het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen.
«
»
19:10 Home and Away
Na het ultimatum van Rose gaat Mali de confrontatie aan met Zara en eist ze dat ze zijn vriendin met rust laat. Xander probeert te bemiddelen, want volgens hem is ze vooral eenzaam.
«
»
19:40 Kitchen Nightmares
Ramsay helpt de eigenaars van Old Neighborhood om hun restaurant te transformeren. Hij zegt dat de zaak eruit ziet alsof het al tien jaar is gesloten.
«
»
20:40 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Galatasaray - BSC Young Boys, gespeeld in de kwalificatie voor de UEFA Champions League.
«
»
23:30 Boss Level
Een voormalige special forces-agent zit gevangen in een tijdlus en beleeft zijn dood keer op keer opnieuw. Om aan de verschrikkelijke situatie te ontsnappen, moet hij de verantwoordelijken opsporen en stoppen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers