TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Stargate Atlantis
Kolonel Sheppard ontvangt slecht nieuws van het thuisfront: zijn vader is overleden. Op de gebedswake wordt hij aangesproken door een zekere Ava Dixon, die hem dringend wil spreken.
«
»
15:10 Stargate Atlantis
Carter, McKay en Keller bezoeken de planeet M5V-801, die de laatste tijd opvallend vaak wordt getroffen door aardbevingen.
«
»
16:05 Married ... With Children
Steve wordt door Marcy uit huis getrapt, hij besluit bij de familie Bundy aan te kloppen voor onderdak, hiervoor zal hij zich echter wel nuttig moeten maken.
«
»
16:35 Married ... With Children
Kelly date met een nieuwe jongen, het blijk, tot ongenoegen van Al, de zoon van Peggy's middelbareschoolliefde te zijn.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
De internationale Stargate-raad eist individuele gesprekken met de buitenaardse teamleden in dienst.
«
»
18:00 Caught on Dashcam
Het is flinke chaos op de weg, als klappen en smakken wederom ravage aanrichten. Wanneer een hele vrachtlading kantelt, lijkt een ramp onvoorkombaar, maar sommige ongelukken lopen op het nippertje goed af.
«
»
19:00 Most Daring
Een te snelle locomotief verwoest een vrachtwagen die vastzit op het spoor, een menigte veroorzaakt problemen in een drukke metro, een vliegtuig maakt een noodlanding in de spits.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
De Backeljaus zoeken een huishoudster. Cois en Franky organiseren een sollicitatiegesprek en Maria waarschuwt hen dat het uiterlijk niet van belang is: ze moet kunnen schoonmaken. Op Cois en Franky kan je rekenen.
«
»
20:30 Gone in Sixty Seconds
Randall Raines, een ex-autodief, leidt al een aantal jaren een rustig leven. Maar als zijn broer zich in de nesten werkt moet Randall zijn oude activiteiten weer oppakken om zijn broeder te redden.
«
»
22:40 De nachtbrigade
Bij een routinematige gebiedsonderzoek wordt een sergeant plotseling omringd door een agressieve familie. Drinken kan het slechtste in mensen naar boven halen, en een aanval in een nachtclub brengt agressie en verbaal geweld met zich mee.
«
»
23:40 60 Days In
De deelnemers keren na de reparatie van het riool terug naar hun pods maar stuiten slechts op nieuwe uitdagingen.
«
»
00:35 Caught on Dashcam
Het is flinke chaos op de weg, als klappen en smakken wederom ravage aanrichten. Wanneer een hele vrachtlading kantelt, lijkt een ramp onvoorkombaar, maar sommige ongelukken lopen op het nippertje goed af.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers