TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pip moet alles in orde maken in zijn huis en rondom nu de winter eraan komt en het buiten een stuk kouder gaat worden. Hij zoekt uit wat hij daarvoor het beste kan doen en kan meenemen.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol wil tijdens een goochelshow aan zijn vrienden tonen wat een geweldige goochelaar hij is. Maar één en ander gaat mis wanneer Pol zijn goede vriend Pepijn echt wegtovert. Niemand weet waar hij is.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Plop en Pip hebben een toneeltje ingestudeerd. Plop is wel een beetje zenuwachtig om het op te voeren maar Pip weet dat hij het geweldig zal doen. Maar snel blijkt dat Pip diegene is met plankenkoorts.
«
»
06:30 Plop & de Peppers
Wanneer Pol en Pepijn te veel rommel maken tijdens hun spel vinden Pip en kabouter Plop dat het tijd is om hen een lesje te leren. Ze bedenken een leuke manier om de jongens aan het opruimen te krijgen.
«
»
06:40 Super Monsters
De supermosters maken een uitstapje naar Luigi's beroemde pizzeria. Daar zouden ze moeten leren hoe ze zelf een pizza kunnen bakken. Luigi krijgt echter een order voor twintig man en heeft hulp nodig.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Om aan een aanval van twee adelaars te ontsnappen, heeft de groep zich opgesplitst. Martin en Donsveertje zitten verstopt in een grot en Gorgo gaat undercover, maar om dat te kunnen doen moet hij zich eerst leren gedragen als een echte adelaar.
«
»
07:00 Super Monsters
Lobo's vader komt naar school om over zijn baan als brandweerman te praten.
«
»
07:10 Maya de Bij
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: het komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is. Maya, moedig als ze is, wil dat gevaar wel eens van dichterbij bekijken.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara vindt sport belachelijk. Marx zegt dat ze dat vindt omdat ze niet tegen haar verlies kan. Ze besluiten een fietswedstrijd te houden om te zien wie de beste is. Kara beseft dat ze geen conditie heeft en gebruikt de floepsmedaille.
«
»
07:35 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen. Josje bereidt zich voor op het poolkampioenschap dat Rosie organiseert.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De commissaris heeft groot nieuws, wat voor drastische veranderingen zorgt in het korps. Koen en Tineke krijgen een automatische noodoproep vanuit een auto.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Nu generaal Morando op zoek is naar Gaylens kern, moeten Aja en Krel naar het onderbewuste van hun ouders reizen om als eerste de locatie van de kern te ontdekken voordat hun aartsvijand daar in slaagt.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
De Moomins komen aan op een klein, verlaten eiland met een oude vervallen vuurtoren. Moominpapa gaat voortvarend aan de slag om van alles te bouwen, maar de lamp ontsteken lukt hem maar niet. Moominmama mist ondertussen haar tuintje.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Josje vervult de wens van Maaike en bouwt een feestje in een luchtballon. Karen wordt door Alex uitgedaagd voor een wedstrijdje op de skipiste. En Kristel neemt Zita en Matiz mee naar de bakkerij, waar ze koffiekoeken en taart leren bakken.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Sofie kookt met Christoff. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Preistampot met balletjes en compote.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten komen erachter dat een Chinese man een partner in crime indekt als hij geen vragen beantwoordt. Wat hij in zijn bagage verbergt, kan een verwoestend effect hebben op de bioveiligheid.
«
»
12:25 De kotmadam
Brigitte raakt helemaal in de ban van de wijsheden van de Oosterse goeroe Swami.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Mieke staat voor een moeilijke confrontatie. Peter polst naar het verleden van Gloria. Lars blijft maar piekeren over Amélie. Brigitte plant een verrassingsbezoek aan haar dochter.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Jaap heeft Nelleke het huis uitgegooid en vraagt een scheiding aan. Nelleke krijgt zelf echter twijfels over haar affaire met Robin. Vera vraagt de terminaal zieke Johan bij haar in te trekken.
«
»
15:05 White Collar
Als een serveerster die Mozzie leuk vindt, ontvoerd wordt, moet hij Neal en Peter vertrouwen. Maar als het spoor naar een Colombiaanse misdaadbaas leidt, is zijn geduld snel op.
«
»
15:50 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:10 Met vier in bed
Karen en Danny, prille vijftigers uit Zutendaal, baten de prachtige B&B Punto Vélo uit in een piekfijn gerenoveerde hoeve. De fantastische omgeving en de paarden in de wei krijgt iedereen er gratis bij.
«
»
17:55 Border Security: Australia's Front Line
Agenten houden een Franse reiziger aan die zich zenuwachtig gedraagt. Bioveiligheidsagenten doen een walgelijke ontdekking in de bagage van een vrouw die vanuit Vietnam is gevlogen.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne vindt een roze, geparfumeerde brief in de jas van Odilon. Jeanne is ervan overtuigd dat hij een lief heeft, terwijl Jef denkt dat zijn goede vriend in het geniep snookerlessen volgt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Katy voelt zich steeds beter bij de nieuwe man en nodigt hem uit voor een date. Intussen ontmoet Anthony op Tenerife een nieuwe vrouw. In Westhaven Bay doet Bart een onverwachte aankondiging.
«
»
20:30 Met vier in bed
Gewezen Amsterdammers Marga en Marco gingen op zoek naar een nieuw leven. Ze openden in Eben Emael, een Waals dorpje dichtbij Maastricht, de prachtige en rustige B&B Rue Haute.
«
»
21:15 Het Jachtseizoen
Acteurs en vrienden Gunther Levi en Sven De Ridder wagen zich aan de zotste dingen en proberen zo om vier uur lang uit de klauwen van jagers Laura, Jamie-Lee en Maarten te blijven.
«
»
22:10 Telefacts Zomer
De jonge Franse student Eloi Rolland gaat studeren in Nieuw-Zeeland, omdat hij nood heeft om uit te breken. Hij vertrekt in september 2019, maar op 7 maart 2020 verdween hij plots. Zijn lichaam is nooit teruggevonden.
«
»
23:05 Code 37
Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, komt te rade bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood wordt bedreigd. De zedensectie besluit om de sekshandel die gerund wordt door John, binnenstebuiten te keren.
«
»
00:10 B&B zoekt Lief
Katy voelt zich steeds beter bij de nieuwe man en nodigt hem uit voor een date. Intussen ontmoet Anthony op Tenerife een nieuwe vrouw. In Westhaven Bay doet Bart een onverwachte aankondiging.
«
»
00:40 White Collar
Als een serveerster die Mozzie leuk vindt, ontvoerd wordt, moet hij Neal en Peter vertrouwen. Maar als het spoor naar een Colombiaanse misdaadbaas leidt, is zijn geduld snel op.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers