TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater van dansende verfpotten treedt op, een blokkenpuzzel van een tijger en het Boekenmeisje speelt een spelletje hengelen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri en zijn vrienden maken veel kabaal tijdens het spelen, maar vreemd genoeg klaagt Latyr niet. De aap is echter niet ineens geduldiger geworden, het lijkt er eerder op dat al zijn aandacht wordt opgeëist door pinda's.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Het is tijd om schoon te maken. Gabriella zorgt ervoor dat ze de beste schoonmaker is en Monty moet de meubelen voor haar verplaatsen. Ze is echter zo enthousiast tijdens het schoonmaken dat ze per ongeluk iets belangrijks weggooit.
«
»
06:45 Odo
Doedel wil anderen graag helpen, maar daardoor mist ze haar favoriete liedje op de radio. Odo leert Doedel hoe ze nee moet zeggen, maar dan zegt ze nee tegen alles en iedereen in het kamp, inclusief de kampleider.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij geen hulp accepteert.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie besluit zelf een nestje te bouwen en een eitje uit te broeden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie en Samson gaan naar een optreden. Marie vraagt of Samson nog even moet plassen, maar die zegt van niet. Wanneer ze net zijn vertrokken, zit Samson zenuwachtig achter de stoel te wiebelen. Hij moet dringend plassen.
«
»
07:30 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy komt op zijn eerste schooldag in aanraking met de pestkop Ivan, die hem chanteert en hem ertoe dwingt de heilige maansteen te stelen.
«
»
08:00 #LikeMe
Caro en Maria merken dat er iets is met hun BFF Yemi. Hij gedraagt zich immers opvallend anders. Ze willen weten wat er speelt, maar de jongen zweert dat alles prima is. Ondertussen lijken Emma en Caro meer naar elkaar toe te groeien.
«
»
08:30 Casper en Emma, de bergen in
Het is vakantie. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen. Casper en Emma proberen de moeder van Emma te koppelen aan een aardige berggids.
«
»
09:50 De Smurfen
Gargamel gebruikt een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich in de woestijn. Hier vinden ze een magische lamp die hun wensen kan vervullen, maar ook onverwachte bijwerkingen heeft.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina leent Sharko haar slippers. De haai vindt ze mooi en wil ze niet teruggeven. Zig maakt gebruik van het feit dat de zeemeermin haar magische benen kwijt is en probeert haar op te eten.
«
»
10:20 De WieWats
Raoul is te bang om op de spooktrein te rijden, dus besluit Ollie een dappere versie van Raoul te tekenen om hem het goede voorbeeld te geven zodat hij misschien niet meer zo bang is.
«
»
10:30 De Smurfen
Gargamel plant een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
10:40 De Smurfen
Wanneer Hippe Smurf en Lolsmurf op skateboards door het dorp beginnen te rijden, vindt Brilsmurf dat ze gevaarlijk zijn. Hij is van plan om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels te leren.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas overtuigt zijn vrienden om croquet te spelen, maar ze hebben een set nodig. De hotelmanager en Mr. Momo weigeren hen er een te lenen, dus zoekt Nicolas een manier om hem te kopen. De vrienden gaan ijs verkopen op het strand.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas en zijn ouders zijn rustig aan het lunchen in het hotel, wanneer zijn moeder plots gilt: ze heeft net een muis tussen de tafels gezien. Voor haar reden genoeg om hun verblijf in te korten.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Sharko moet de Kerstman vervangen, maar wanneer hij de cadeautjes uitdeelt, maakt hij een fout en geeft hij het elektrische autootje waar Marina al zo lang van droomt aan Zig. Een buitenkansje voor de hyena, die het als lokaas gebruikt.
«
»
11:20 Coop Troep
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Meneer Magoo vindt de pop uit zijn kindertijd en wil hem laten repareren, maar hij gaat naar het huis van Wezel en denkt ten onrechte dat het de speelgoedreparatiewerkplaats is. Wezel stopt Fizz in de pop.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer Pam D'Terre en haar gigantische konijnenhulpje Worteladem alle aardappelen ter wereld in beslag nemen, moeten de Ninja's op een reddingsmissie gaan om ze allemaal terug te krijgen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Als ze zich klaarmaken om het Nabakh-land te verlaten, worden de kinderen tegengehouden door lokale bewakers die Azrohk een krachtremmende ketting om zijn nek leggen om hem te dwingen bij hen te blijven.
«
»
12:20 Girls of Olympus
De droomjongen verdwijnt en Hoon raakt in grote paniek. Sid en Luce besluiten hun vriend te helpen zoeken en vermoeden dat Sicano iets over hem weet.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris vindt een jonge rode panda die haar moeder is kwijtgeraakt. Het team gaat op zoek naar de moeder, maar nog voordat ze de rode panda met haar moeder kunnen herenigen, steelt Zach het diertje om cadeau te geven aan Donita Donata.
«
»
13:05 Kosmoo
De pony van Robbe's nichtje Fran gedraagt zich vreemd. Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis denken dat er kwade opzet in het spel is en gaan op onderzoek uit.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Swing zijn zich ervan bewust dat ze de loners van de school zijn. Lucas baalt hiervan.
«
»
13:40 De Hoppers
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Het gezin besluit maar om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
14:15 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
14:50 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig veroorzaakt herhaaldelijk waterlekken in de machinekamer. Marina is wanhopig om ze te repareren en werkt hard zonder Sharko om hulp te vragen, totdat het hele systeem het begeeft en de hele boot onder water loopt.
«
»
15:15 Coop Troep
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij de Red Lions en Florent en Arthur leggen uit hoe ze zich voorbereiden op Parijs.
«
»
15:30 Helden
De Helden gebruiken een slingertouw.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter is bang dat Dorien iets zal overkomen, en probeert haar in veiligheid te brengen. Soufian plant een nieuwe diefstal en licht zijn handlangers in. Flo kan Pieter niet loslaten en besluit zijn 'onzichtbare beschermengel' te zijn.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Abel is een jonge turner, Jeff ontpopt zich tot leraar en voor Nina is het tijd voor de wedstrijd.
«
»
16:55 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
17:05 Spring
De meisjes repeteren hard om de moves van Maggy onder de knie te krijgen. Tien en Pieter gaan een weekend naar de Ardennen. Chantal heeft het er heel moeilijk mee dat Pieter met Tien vertrokken is. Komt er dan toch een nieuwe zangeres voor Spring?
«
»
17:30 Spring
Pieter en Tien komen terug van een gezellig weekend. Evi is maar al te blij dat ze de nieuwe zangeres van Spring mag worden. Katrijn en David genieten van elkaar en zijn smoorverliefd. Maggy krijgt met een groot probleem te kampen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
18:30 De camping
Er hangt een vreemde sfeer op de camping. Er zijn aanwijzingen dat William is ontvoerd door aliens.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis waarschuwt het kamp dat er een monster in het bos zit. Glen raakt bevriend met een zeemeermin.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Nog één keer..
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
19:15 Zig & Sharko
Marina maakt Sharko graag aan het lachen met haar tapdansende pop. Bedwelmd door zijn komische talent, stoort ze hem voortdurend tijdens zijn bezigheden. De haai vindt het vervelend maar durft het zijn vriend niet te vertellen.
«
»
19:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De leerlingen moeten een opdracht maken over hun vorderingen op het gebied van dans sinds hun kindertijd. Léna kan zich echter weinig momenten herinneren omdat ze allemaal uit haar geheugen zijn gewist.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar het paleis van Versailles in Frankrijk.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers