TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Sidney en Geordie gaan naar Londen voor een jazzavondje in de jazzclub van Johnny Johnson, maar ze komen er al snel achter dat politiemensen en geestelijken eigenlijk altijd een beetje in dienst zijn.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
04:15 Silent Witness
Het Lyell-team identificeert de overblijfselen van Derek Marshall, overleefd door zijn vrouw Sue en zus Ann. Clarissa vindt betalingen aan een cryogene faciliteit, wat tot een ontdekking van een andere dood leidt.
«
»
05:10 Grantchester
Sidney en Geordie doen onderzoek naar de dood van een jonge cricketspeler. De doodsoorzaak is vergiftiging en Sidney en Geordie moeten kijken of het een ongeluk was.
«
»
06:00 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Tijdens de feestelijke onthulling van een dinosaurusskelet blijkt er een lichaam in de bek van het dier te hangen. Het onderzoek naar de moord voert Murdoch naar de meedogenloze wereld van de negentiende eeuwse paleontologie.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is te bewijzen dat een lid van zijn familie een jaar geleden zijn vader heeft vermoord met zijn nieuwe uitvinding: een tijdmachine.
«
»
08:05 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
08:55 Midsomer Murders
De naam van Tommy Hicks van het Midsomer vrijwilligerskorps wordt toegevoegd aan het oorlogsmonument in Midsomer Parva. Een door drank aangewakkerd schijnproces van de gepensioneerde kolonel Henry Hammond leidt tot een moord.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Barnaby ontfutselt Bella Hammond een schokkende onthulling. Martin Chadwick bekent dat in een geheim codicil bij Duggie's testament is vastgelegd dat North Meadow na Bella's dood aan de familie Hicks wordt nagelaten.
«
»
10:30 Call the Midwife
De kraamafdeling verkeert in chaos wanneer er buikgriep uitbreekt en verpleegster Crane doet alles om haar carrière te redden. Ondertussen moedigt Cyril Reggie aan om hulp te zoeken.
«
»
11:25 New Tricks
Het team onderzoekt een moord uit de jaren '50 op een jonge klerk bij Battersea Power Station. De familie probeert te bewijzen dat er toen een fout is gemaakt tijdens het proces dat leidde tot een van de laatste ophangingen.
«
»
12:15 Death in Paradise
Detective Goodman vraagt zich af of de moord op een surfinstructeur ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.
«
»
13:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een columniste overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Phryne gaat op onderzoek uit en stuit op misleiding en mogelijk ook een motief voor moord onder de collega's van het slachtoffer.
«
»
14:05 Miss Fisher's Murder Mysteries
Voor de jaarlijkse bloemencorso moet Phryne Fisher een stel onhandelbare bloemenmeisjes goede manieren bijbrengen. Maar ineens wordt een jong meisje dood aangetroffen en moet Phryne haar detectivevaardigheden opnieuw aanspreken.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de merkwaardige omstandigheden rond de onverwachte dood van een ragtimemuzikant.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Troy onderzoeken de moorden op de klokkenluiders van de dorpskerk, die op mysterieuze wijze een voor een worden vermoord. De inspecteurs moeten een raadsel uit het verleden oplossen, voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby gaat op zoek naar mogelijke moordenaars van de veelal geliefde klokkenluider. Wanneer er meer slachtoffers vallen en er een poging tot inbraak gedaan wordt, vermoeden de inspecteurs dat de moordenaar zich vlak onder hun neus bevindt.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
20:00 Grantchester
Leonard is getuige van een gewapende overval op het postkantoor. Dankzij zijn verklaring komen Geordie en Sidney een mogelijke dader op het spoor, maar hun verdachte blijkt reeds vermoord.
«
»
21:00 Peaky Blinders
De verijdelde moord op Mosley kost de Shelby's een familielid. Vier jaar later nadert het einde van de drooglegging en gaat Tommy naar Noord-Amerika.
«
»
22:05 Peaky Blinders
Thuis smeedt Tommy een verbond met de onwaarschijnlijkste mensen om Jack Nelson over te halen op zijn voorstel in te gaan. Dochter Ruby doet een verontrustende uitspraak.
«
»
23:15 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Na de vondst van een lichaam en een stuk perkament volgen Murdoch en Crabtree een mogelijke verdachte genaamd Jacob Doyle naar diens huis in Newfoundland.
«
»
01:00 The Diplomat
Een jonge Britse barkeeper van een bar in het beruchte havengebied van Barcelona wordt dood aangetroffen. De Spaanse politie en Buitenlandse Zaken staan geen van beide te springen om een moordonderzoek te starten.
«
»
01:45 Stath Lets Flats
Stath voelt zich eenzaam en vindt het moeilijk vindt om een nieuwe start te maken. Hij ziet de bruiloft van zijn vader als de perfecte gelegenheid om de liefde van zijn leven terug te winnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers