TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
Het Stargate Atlantisteam vindt een ruimtestation met aan boord de laatste overlevenden van een eeuwenoude samenleving.
«
»
15:30 Stargate Atlantis
Op een zeldzame vrije dag zoeken de Stargateteamleden wat ontspanning. De rust op Atlantis is maar van korte duur. Er vindt een zware ontploffing plaats op de basis.
«
»
16:20 Baywatch
Craig en Gina hebben altijd kinderen gewild, maar ze beginnen te twijfelen wanneer ze tijdens een romantisch weekend een getrouwd koppen ontmoeten.
«
»
17:20 Stargate Atlantis
Het team zoekt naar een alternatieve energiebron op de bodem van de oceaan, dichtbij Atlantis.
«
»
18:10 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt Turner en Ian Cosgrove houden de bestuurder van een busje met valse nummerplaten tegen. De man weigert zijn identiteit te delen.
«
»
19:10 Top 20 Funniest
Fragmenten van spelshows, fouten van nieuwe journalisten en bizarre lokale advertenties.
«
»
20:05 De Familie Backeljau
Die rosse doe-het-zelvers van over de deur zijn door de Backeljaus vakkundig weggepest. Er trekken nieuwe overburen in en de familie zet zich aan het gluren. Ondertussen wordt er in de straat een wedstrijd voor paalwerpers georganiseerd.
«
»
20:30 Ali
De film volgt het leven van de bokslegende Muhammad Ali, van zijn geboorte tot zijn succes in de ring. Geboren als Cassius Clay was Ali zowel binnen als buiten de boksring een fenomeen die de sportwereld in de jaren zestig op zijn kop zette.
«
»
23:15 Frozen Gold
Kimberly en Tiffany krijgen een zeldzame kans om met geliefden op het thuisfront te praten. Christian en Elley besluiten hun buikgevoel te volgen en gaan op een naburige locatie op zoek naar goud.
«
»
00:10 60 Days In
Monalisa vindt het leven achter de tralies zwaar. Quintin probeert zijn dochter te bellen. Ryans celgenoot heeft een gewelddadige confrontatie met een andere gevangene.
«
»
01:00 Baywatch
Craig en Gina hebben altijd kinderen gewild, maar ze beginnen te twijfelen wanneer ze tijdens een romantisch weekend een getrouwd koppen ontmoeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers