TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Sturm der Liebe
Philippe en Markus hebben een ontmoeting met Vincent, maar die verloopt anders dan verwacht.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Trolls World Tour
Wanneer een rock-'n-roll-koning en -koningin alle andere vormen van muziek willen vernietigen, beginnen Poppy en Branch aan een gewaagde missie om zes verschillende trollenstammen te verenigen om te voorkomen dat de diverse melodieën uitsterven.
«
»
16:45 Parks and Recreation
Leslie reist naar Londen om een prijs in ontvangst te nemen. Tom jaagt op een zakenman. Ann en Chris tillen hun relatie naar een hoger niveau.
«
»
17:05 Las Vegas
Ed, Danny en Mike wedden om te zien wie het meeste afval kan vinden. Mary moet de laatste suite zien te verkopen.
«
»
17:55 Superstore
Glenn huurt de echtgenoot van Amy in om tijdens de vakantie te helpen. Jonah en Garrett houden niet van de temperaturen. Glenn zoekt naar de ideale kerstman voor de winkel.
«
»
18:20 The Goldbergs
Barry denkt dat hij een ruig vrijgezellenfeest wil, maar uiteindelijk voelt hij meer voor Adams idee van een feest om de vrijgezellenstatus van zijn broer te vieren. Beverly verrast Murray.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Ben, Leslie en Chris ontmoeten gemeenteraadslid Ingrid de Forest van Eagleton om financiële zaken te bespreken. Ann brengt April naar de oriëntatiedag van de dierenartsschool.
«
»
19:15 The Simpsons
Dracula en Wolfman bezoekt Springfield en Bart en Lisa veroorzaken een slachting op school. Krusty maakt hamburgers van gekke koeien en iedereen verandert in een zombie. Moe valt op Marge.
«
»
19:40 S.W.A.T.
De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.
«
»
20:30 Failure to Launch
De vijfendertigjarige Tripp heeft een goede job, maar woont nog steeds bij zijn ouders. Zijn ouders halen sexy manipulator Paula erbij, die Tripp moet verleiden en hem overtuigen om alleen te gaan wonen.
«
»
22:10 Stumptown
Dex moet een onderzoek instellen naar de verloofde van een bruid omdat er twijfels zijn over de huwelijksvoorwaarden. Hij roept de hulp in van Hoffman.
«
»
23:00 Clarice
Clarice richt haar vizier op Alastor Pharmaceuticals, het bedrijf dat achter de River Murders zit. Vanwege de op handen zijnde verkoop van de farmaceut wil ViCAP voorkomen dat belastend bewijsmateriaal wordt uitgewist.
«
»
23:50 S.W.A.T.
De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers