TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Flip This House
Angie en Harris beginnen, samen met investeerders Peter en Brian, een renovatie van hun huis. Het huis ziet eruit als een sprookjeshuis, maar hier is geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'.
«
»
02:45 Hudson & Rex
Als een rijke socialite bijna wordt vergiftigd, stort het team zich op een gevaarlijk onderzoek dat Charlie, Rex en zelfs Jesse in gevaar brengt. In een complxe zoektocht naar de dader komen verschillende verdachten in beeld.
«
»
03:25 Hudson & Rex
Een jonge vrouw wordt ontvoerd op de plek waar haar vriend twee jaar eerder is vermoord. In een race tegen de klok sporen Charlie en Rex de verdachten van het oorspronkelijke onderzoek op.
«
»
04:05 Below Deck Sailing Yacht
Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis draaiende te houden nu chefkok Barrie haar dwarszit. Gary wil bij Alli zijn, maar krijgt met Sydney te maken. Een picknick op het strand loopt uit op een fiasco. Het dekteam voert een dragshow op.
«
»
04:50 Below Deck Sailing Yacht
Daisy voelt zich niet gesteund, en blijft op gespannen voet staan met Gary en Natasha. Dani en Jean-Luc blijven flirten. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
05:35 Shipping Wars
Natasha vindt het leuk om een klassieke botsauto te vervoeren. Het transport van de minigolfbaan door Tamara blijkt een moeilijke klus te zijn wanneer de vracht van twaalf delen verandert in een lading van honderd delen.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Een verzameling van de meest memorabele momenten uit het programma, gekozen door de kijkers.
«
»
06:55 American Pickers
Frank en Mark stuiten op een enorme collectie auto's met veel verschillende auto's, waaronder Fords en Volkswagens.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
Kopers komen naar Stanton, een stad die zowel residentieel, commercieel als industrieel is. Aangezien dit een kleine stad is, verwacht Jarrod niet dat hij de jackpot zal winnen. Darrell en Brandon moeten hun winkelrekken vullen.
«
»
08:20 Flip This House
David en Armando proberen een pand in San Antonio te renoveren dat door een brand is beschadigd. Ze vinden snel een koper, maar dan blijkt dat het huis gesloopt moet worden.
«
»
09:20 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets ontwikkeld tegen zweetvlekken. Broers tonen een gesp die tevens dient als portefeuille. Veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen. Een ex-kok presenteert een veelzijdige mengkom.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee mannen presenteren een opschrijfboek dat draadloos teksten verstuurt. Twee ondernemers hebben haarverzorgingsproducten met feromonen ontwikkeld. Een moeder toont een zak voor je trouwjurk voor op de wc.
«
»
11:15 Below Deck
Een essentieel ontbrekend ingrediŽnt zorgt ervoor dat Rachels meergangendiner een ramp wordt. Fraser realiseert zich dat hij een andere managementstijl nodig heeft nadat hij getuige is geweest van een gÍnante ruzie tussen zijn interieurteam.
«
»
12:10 Below Deck
Camille's gebrek aan arbeidsethos zit de hele crew dwars. Ross moet kiezen tussen Alissa en Katie en besluit dat hij zijn cake wil hebben en die ook wil opeten. Romantiek bloeit met Ben en Camille.
«
»
13:05 Flip This House
De Montelongos hebben hun gelijke gevonden in een huis dat jarenlang rommel en vuil verzamelde. Wilde katten en muren vol ratten zijn de minst grote problemen waar Armando en Veronica mee kampen.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers keren terug naar Costa Mesa, CaliforniŽ, waar Ivy besluit om all-in te gaan. Darrell ontdekt tot zijn plezier een aantal Super Mario-memorabilia. Barry neemt een grote gok. Jarrod en Brandi worden eigenaren van een mogelijk kostbaar object.
«
»
14:35 Storage Wars
De bieders reizen naar San Jacinto in CaliforniŽ, waar de selectieve Darrell en Brandon een muzikale aankoop doen. Brandi en Jarrod moeten samenwerken met Barry om winst te kunnen maken. Nabila probeert haar territorium uit te breiden.
«
»
15:05 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieŽn zijn juwelen geworden.
«
»
16:00 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
16:55 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
17:50 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
18:50 Below Deck
Kapitein Lee's blessure dwingt hem St. David te verlaten en het team probeert hun beste beentje voor te zetten voor de nieuwe kapitein.
«
»
19:45 Below Deck
Kapitein Sandy speelt scheidsrechter in de toenemende spanning tussen Alissa en Camille. Camille klaagt bij kapitein Sandy dat ze te veel kanten op wordt getrokken. Fraser confronteert Camille met het feit dat hij hem te boven gaat.
«
»
20:35 Nancy Drew
Nancy en Ace verstoren Nicks date met Jade. Door hun gedrag vraagt Jade zich af of Nick iets van plan is. Carson en George helpen Bess met het voorbereiding van haar verklaring.
«
»
21:30 Nancy Drew
Nancy stuurt de Crew een berichtje om meteen naar The Claw te komen. De vader van Ace opent het gesprek over Nancy. Carson en Nancy maken plannen om de sterfdag van haar moeder te herdenken.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Rex is een verdachte nadat zijn DNA is aangetroffen op de plek waar Donovans informant is vermoord.
«
»
23:20 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken een sprookje dat in een nachtmerrie eindigt, wanneer een actrice onder verdachte omstandigheden om het leven komt op het verjaardagsfeestje van een kind.
«
»
00:15 NCIS: New Orleans
FBI-agent Isler vraagt Pride om hulp bij het onderzoek naar de diefstal van opiaten. De diefstal is niet officieel geregistreerd en Pride is er persoonlijk bij betrokken. Percy werkt undercover als een chauffeur van een vluchtauto.
«
»
01:10 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de verdwijning van een congreslid nadat een huurmoordenaar haar het leven had gered toen ze werd aangevallen door twee mannen die zich voordeden als agenten. LaSalle worstelt met zijn broers toekomst.
«
»
01:55 Flip This House
David en Armando proberen een pand in San Antonio te renoveren dat door een brand is beschadigd. Ze vinden snel een koper, maar dan blijkt dat het huis gesloopt moet worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers