TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een nieuwe schommel, maar er is slechts één tak waaraan die kan bevestigd worden.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus geeft Plop een grote houten plank. Hij is echter onvoorzichtig en smakt de plank tegen het hoofd van Lui. Die valt neer en verliest het bewustzijn. Wanneer Lui wakker wordt, weet hij niet wie hij is.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus is agent geworden. Dat is niet fijn, want Klus schrijft alleen boetes en deelt bekeuringen uit.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop probeert een schilderij op te hangen in zijn Melkherberg. Gelukkig is Klus in de buurt.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Wanneer Nils en Martin een stel kraaien tegenkomen die hen aanzien voor de Zwarte Elf en Krobak maken ze daar flink gebruik van.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Smirre zit weer eens achter de groep aan en Nils besluit om hem eens een lesje te leren.
«
»
07:00 Maya de Bij
Willy heeft een beer gezien. Maya brengt de koningin op de hoogte, die de bijenkorf laat ontruimen. Wanneer Maya en Willy constateren dat de paniek in de bijenkorf veroorzaakt werd door een teddybeer, zijn ze bang om hun flater toe te geven.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
Josje heeft een slecht humeur vandaag, want ze wil graag een zomerfeestje in de tuin organiseren, maar het is slecht weer. Gelukkig hebben Karen en Kristel een oplossing.
«
»
07:25 K3 Roller Disco
Guus heeft op straat een puppy gevonden die was vastgebonden aan een boom. Omdat hij hem zelf niet kan houden, hoopt hij dat de puppy in de Roller Disco kan blijven. De K'tjes zijn enthousiast, maar het reglement laat geen huisdieren toe.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Bij de plaatselijke hockeyploeg verdwijnen de laatste weken enorm veel hockeyballen. Floor en Obi gaan naar het trainingsveld om te zien of ze de dief op heterdaad kunnen betrappen.
«
»
08:10 Skilz
Kamiel en Quinten zijn er in geslaagd zich onopgemerkt te verstoppen in een gesloten pretpark, de plaats waar de uitgestorven steen van Wannes zich zou moeten bevinden. Wat ze echter niet weten is dat ze niet de enige zijn.
«
»
08:25 Skilz
De steen van Wannes schept geen duidelijk beeld over de kracht en energie van neergedaalde meteorieten. Ook lukt het de vrienden niet om een nieuw nummer te verzinnen voor de 'Battle of the Bands'. Ze moeten een andere oplossing zien te vinden.
«
»
08:35 Kong: Koning van de apen
Botila neemt Richard de wind uit de zeilen en leert zichzelf een verontrustende nieuwe gewoonte aan. Lukas en zijn vrienden overwegen een verrassend verzoek.
«
»
09:00 Kabouter Plop
Klus heeft een nieuwe schommel, maar er is slechts één tak waaraan die kan bevestigd worden.
«
»
09:05 Kabouter Plop
Klus geeft Plop een grote houten plank. Hij is echter onvoorzichtig en smakt de plank tegen het hoofd van Lui. Die valt neer en verliest het bewustzijn. Wanneer Lui wakker wordt, weet hij niet wie hij is.
«
»
09:10 Kabouter Plop
Klus is agent geworden. Dat is niet fijn, want Klus schrijft alleen boetes en deelt bekeuringen uit.
«
»
09:15 Kabouter Plop
Plop probeert een schilderij op te hangen in zijn Melkherberg. Gelukkig is Klus in de buurt.
«
»
09:20 Maya de Bij
Lara vertelt haar weidevrienden dat ze een geheime aanbidder heeft die haar anonieme liefdesbrieven stuurt. Maya wil het lieveheersbeestje helpen om te vinden wie de geheime schrijver is.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bereidt een heerlijke halloweenstampot met zeeduivel en courgette.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een ruzie in een taverne. De ouders van de zestienjarige Lore hebben een verontrustend berichtje gekregen van hun dochter.
«
»
12:25 Milo
Koen overtuigt Hilde ervan dat zij officieel de positie van directeur moet innemen en dat hij onderdirecteur moet worden. Het optreden van No Direction valt ondertussen tegen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Guido heeft enkele prangende vragen voor Stefanie. Rudi kampt met twijfels na een belediging.
«
»
14:05 Wittekerke
Max maakt zich zorgen over Georges' drankprobleem. Georges zelf tilt er niet zo zwaar aan.
«
»
15:00 The Night Shift
Een bom gaat af vlak buiten het San Antonio Memorial. De verpleegsters staken echter. Shannon en Paul proberen over een persoonlijk probleem te praten.
«
»
15:55 Superstore
Amy en Glenn hebben goede bedoelingen als ze besmet raken met het valentijnsdagvirus, maar ze komen er al gauw achter wat er gebeurt als je de liefde probeert af te dwingen.
«
»
16:15 Superstore
Als de verwarming kapotgaat leidt dat tot spanningen onder het personeel. Niemand wil het vieze lekwater opruimen. Dina en Garrett vermaken zich wel. Cheyenne helpt Glenn, die een crisis doormaakt.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Code van Coppens
Serine Ayari en Bart Hollanders belanden net als Emilie Vansteenkiste en Jens Dendoncker in een pure nachtmerrie. Ze zitten vast in het lugubere labo van professor Lobeau Tommy.
«
»
17:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw doet aangifte van een autodiefstal. Ze is niet alleen haar auto kwijt, maar ook haar hond die nog in de auto zat. Een bijzonder spoor brengt Koen en Tineke tot bij de dief.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
Het is stilaan tijd voor Xambo, een jonge okapi, om op eigen benen te staan. Omdat dit voor hem extra moeilijk is, moet hij een risicovolle operatie ondergaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Anton besluit Ravens schuld prompt te verhogen. Hij duidt Selin aan als schuldige voor de situatie.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
In de eerste Battles bijt Koen de spits af met een emotioneel duet van zijn jongste duo. Vervolgens brengt Team Jan direct de energie naar een hoogtepunt.
«
»
22:35 Het Onbekende
Op een dag worden negen kandidaten in hun dagelijks leven 'overvallen' en krijgen ze een dilemma voorgeschoteld: het bekende of het onbekende. Kiezen ze voor het bekende, dan gaat hun leven gewoon door.
«
»
23:50 Regi Gaat Trouwen
De meest romantische dag in het leven van Regi en Kristel is volledig live te volgen; van de receptie en het uitwisselen van de ringen tot het jawoord en het avondfeest onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers