TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben waagt zich van de wilde kust van Noord-Ierland naar het kleine afgelegen en ruige eiland Rathlin. Hij logeert bij Rauri Morgan, een voormalige HR-manager die het bedrijfsleven achter zich heeft gelaten om in een oud geërfd huis te gaan wonen.
«
»
18:45 The psychedelic drug trial: a cure for depression?
Deze documentaire volgt de baanbrekende testen van een psychedelisch medicijn in de behandeling van depressie. We volgen het traject van een team van wetenschappers, psychotherapeuten en deelnemers gedurende zes maanden.
«
»
19:35 The Office
Een mysterieuze persoon heeft er een rommeltje van gemaakt in de magnetron. Michael moet zich verzoenen met het feit dat er buiten hem om een personeelswijziging heeft plaatsgevonden.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 Parasite
Meervoudige Oscarwinnaar uit Zuid-Korea waarin de leden van een arm gezin zich op slinkse wijze in dienst laten nemen bij een rijke familie, totdat een onverwacht voorval hun nieuwe bestaan totaal laat ontsporen.
«
»
23:40 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers