TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt gekeken naar dansende uien in de tuinserre. Er is een klei-animatie konijntje. Boekenmeisje speelt een computerspel door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo wordt boos als Tee per ongeluk haar favoriete parfum breekt. Tee probeert haar op te vrolijken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Ollie
Charles schrikt zich een hoedje als hij een paar grappige groene monsters ontmoet, maar dan gebeurt er iets onverwachts.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt ontelbaar veel snippers. Een stevige wind blaast de knipsels door het land en maakt alles wit. Binnen maakt Meneer Papier de haard aan. Hij wil door de sneeuw lopen en knipt dikke winterkleding.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren worden gestoord door de vele herten die tijdens het paringsseizoen voor het huis brullen. De beren besluiten een ongelukkig hert te helpen dat worstelt om een hinde aan te trekken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Een storm is op komst. Bernard en Lola bereiden hun huis voor om het onder ogen te zien. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen, maar Boubou heeft het te druk met het zoeken naar zijn vlieger die het bos in is gevlogen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon speelt met Lou op het schoolplein, ze vliegen met de papieren vliegtuigjes die ze samen hebben gemaakt. Simons vliegtuig flopt steeds en om de een of andere reden weigert hij Lou's hulp.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Als het niet goed gaat met Luzie's favoriete dennenboom, willen Edmund en Luzie hem samen weer gezond maken. Hortensia en Polka leggen hen uit dat de boom al dood is, maar Edmund en Luzie weigeren dit te accepteren.
«
»
07:10 Casper en Emma
Esther neemt Karsten en Petra mee naar het circus. Ze lachen veel om de grappige clowns, en Petra leert dat het oké is om om zichzelf te lachen en soms een beetje dom en raar te zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson hoort Marie zeggen dat haar oude hond versleten is en dat ze graag een nieuwe zou willen hebben. Hij weet niet dat het over een knuffelhondje gaat en denkt dus dat Marie het over hem heeft en dat ze hem gaat vervangen...
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een stukje papier waarop interessante vormen en patronen te zien zijn. Ze realiseren al snel dat ze hun eigen meesterwerk kunnen maken met behulp van hun eigen lichamen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Lulu schrikt 's nachts wakker door een nachtmerrie terwijl de anderen goed slapen in de boomhut.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
08:25 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Het is herfst, en de Ukkepukkies hebben plezier met het ontdekken van al wat het seizoen biedt.
«
»
09:05 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Domme Smurf vindt een ei in het bos. Hij wilt graag 'mama' zijn en neemt het ei mee naar het dorp. Hij en de andere Smurfen moeten hun best doen om ouder te spelen. Het is tijd om Smurfie groot te brengen.
«
»
09:35 De Smurfen
Klungelsmurf en Domme Smurf moeten op Babysmurf passen. Ze zien dit als de perfecte gelegenheid om het hele Smurfendorp te laten zien hoe smurftastisch ze eigenlijk zijn. Maar als Bolle Gijs een gevaar vormt voor Baby, moet het duo hem redden.
«
»
09:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Slippy moest zijn uitvindingen opruimen dus hij heeft ze aan de koude kant van Mercurius gelegd. Als deze kant opwarmt, wordt het een race tegen de zon om de uitvindingen te redden.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella gaat met de nieuwe onderzoeksassistente van haar moeder op zoek naar een verdwenen ster. Ze komen uit bij het super massieve zwarte gat in het centrum van het heelal. Ella leert het wat rustiger aan te doen en beter te kijken.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft iets bedacht voor generaal Labienus: een nieuwe romaniseringswet om alles wat Gallisch is uit Lutetia te verbannen. Dit omvat Gallische namen, de Gallische snorren en helmen en turbine ringen.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een driehoekige arena bouwen voor Labienus. Maar als de generaal geen interesse toont, laat Quadratus prinses Monalisa ontvoeren in de hoop dat hij, als hij Monalisa redt, alsnog de arena mag bouwen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
10:50 Berry Bees
Vioolwonder Keiko Yamamoto staat op het punt om met haar kostbare viool op te treden tijdens een belangrijk concert voor jonge musici. Mevrouw Berry vreest dat iemand haar viool wil stelen, en stuurt de Berry Bees erop af om hem te beschermen.
«
»
11:05 Squish
Squish en zijn vrienden ontdekken dat iedereen op school zoveel regels heeft overtreden dat directeur Planaria ze allemaal laat nablijven. Niemand kan hierdoor meer naar school en de school zal moeten sluiten.
«
»
11:15 Squish
Squish en Pod praten over de nieuwste episode van de tv-serie 'Super Amoebe'. Squish grapt dat hij ook een baby bacterie gaat redden, net als zijn grote tv-held.
«
»
11:30 Galactic Agency
Om Aluminus te verkrijgen, een superzeldzaam materiaal dat essentieel is voor een reparatie, reist het Galactisch Agentschap naar de uithoeken van de Wash-Mash Melkweg. Ze stuiten op Pi, een asteroïde met een aristocratische inslag.
«
»
11:40 Galactic Agency
Oma Kroki belt het Bureau omdat elke nacht haar voorraad krokisterren opraakt. Aangezien er geen duidelijke bug is, besluiten onze vrienden ter plaatse te kamperen om de oorsprong van het probleem te vinden.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
12:55 Helden
De Helden houden een wedstrijdje met hun zelfgemaakte amfibievoertuig, wandelen op de maan (of toch bijna) en bouwen een echte telescoop.
«
»
13:05 Ik u ook
Moeke en vake zijn veertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Maar dan blijkt moeke ziek te zijn en kan het feest niet doorgaan. De familie gaat samen op zoek naar een oplossing om moeke en vake toch nog in de bloemetjes te zetten.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
13:25 Squish
Vinnie de Virus keert terug naar Small Pond en hij zegt dat hij Squish graag wil helpen.
«
»
13:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Een mysterieuze dief raast door Lutetia, maar de Romeinen brengen telkens de gestolen buit terug.
«
»
14:10 Interstellar Ella
De kinderen vinden een Voyager-ruimtesonde en beluisteren de gouden plaat. Ze besluiten hun eigen bericht op te nemen en de Voyager weer op reis te sturen. Maar Ella wil zo snel gaan dat het een haastklus wordt en er gaat van alles mis.
«
»
14:20 Prinsessia
Een prinses moet goed kunnen koken, zodat ze later als koningin een goede kok kan uitkiezen. Juf Flora besluit om een kookwedstrijd te organiseren. Zij en Basiel zijn de jury terwijl de prinsessen het tegen elkaar opnemen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Supermaan is er vanavond en Moriel gaat kamperen met de Zwamukkies. Mush-Mush gaat mee om griezelverhalen te vertellen. Moriel is eigenlijk bang in het donker en besluit toch weer terug te gaan naar Zwamdorp.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een nieuw huisdier, een bijzonder gulzig soort houtworm. Chep weet dat Trufs huisdier een gevaarlijke eetlust heeft, maar hij moet wel eerst de anderen zien te overtuigen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Man na man wordt verliefd op en raakt in de ban van Marie Mariage, een huwelijkstherapeut. Mieke vermoedt dat daar meer achter zit dan de charmes van de vrouw, en gaat op onderzoek uit.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie krijgt van Robert een waaier uit China. Marie legt uit dat daar wat mee verteld kan worden.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken hun spiegelbeeld nadat Blauw een bril heeft gevonden met een zeer intrigerende glimmende vlek. Ze gaan op zoek naar andere voorwerpen die hetzelfde doen. Eén voorwerp in het bijzonder zorgt ervoor dat ze er vreemd uitzien.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
De Romeinen besproeien de straten van Lutetia met een typisch Romeinse lavendelgeur. Terwijl hij ze probeert te stoppen, wordt Idefix' reukzin ontnomen. Hij probeert genezen te worden door Voldenuix.
«
»
15:45 De Smurfen
Hippe Smurf, Domme Smurf en Dichtersmurf lopen verloren rond in het bos en slagen er niet in om de juiste plant te plukken voor Grote Smurf.
«
»
15:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
16:30 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
16:35 Rox
Ex-kolonel De Vuyst moet worden opgepakt omdat hij misdaden begaat.
«
»
17:00 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden vinden een aanwijzing over Robin via social media. Er volgt een confrontatie tussen de bunch en Marco Claes, die Robin ook op het spoor is gekomen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
De Nachtwacht moet het opnemen tegen een geniepig wezen dat alleen maar wil winnen. Vladimir, Keelin en Wilko geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno en Mo willen succesvolle, rijke rappers worden. Ze maken hun eigen raplied en nemen zelfs een videoclip op, maar het succes blijft uit. Pixie belooft hen tegen betaling te trainen zodat de twee echt coole rappers kunnen worden.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Elias doet alsof hij ziek is om een hele dag bij Buck te kunnen blijven. Buck leert eten, naar wc gaan en gaat in bad. Hanne, Mona en Katrien maken kennis met Buck.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De elf kandidaten staan elk voor een aquarium met een kommetje erin. Ze krijgen de opdracht om zo snel mogelijk hun muntje in het kommetje te laten vallen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers