TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Christoph kan het gevoel niet van zich afschudden dat Alexandra nog leeft en zijn hulp nodig heeft. Dus begeeft hij zich naar de plaats van het ongeval en vindt haar feitelijk bewusteloos op de oever van het meer.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Sinister Sorority
Jana en Arielle voeren gesprekken met mogelijke nieuwe kandidates voor hun studentenvereniging. Jana krijgt meteen een band met Bailee, een uitwisselingsstudente, tot groot ongenoegen van Arielle.
«
»
16:35 The Goldbergs
Barry neemt een snipperdagje op school. Hij probeert een van zijn favoriete films te kopiëren: Ferris Bueller's Day Off.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
De relatie van Buffy en Riley wordt op de proef gesteld als ze onderzoek doen naar de dood van professor Walsh, en in aanraking komen met het geheime wapen van het Initiatief. Elders in de stad is Spike de verschoppeling onder de demonen geworden.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Bij een bezoek aan een liefdadigheidsevenement in het natuurhistorisch museum komt Ted Zoey tegen en ontdekt hij een geheel nieuwe kant van haar als hij haar echtgenoot ontmoet. Marshall en Lily maken ruzie over zijn carrière.
«
»
18:20 The Goldbergs
Dana en Adam krijgen voor een schoolproject een pop mee naar huis. De opdracht is om de pop te behandelen en te verzorgen als een echt kind.
«
»
18:50 The Simpsons
Marge overtuigt Springfield van de noodzaak van een antipestverordening, als Bart op de dansschool wordt gepest. Homer wordt daarop gearresteerd als hij Flanders treitert.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa komt bij het wiskundeteam en Willie wordt hun coach. Hun team neemt het vervolgens op tegen dat van Waverly Hills.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon neemt het op tegen televisiester Wil Wheaton tijdens een bowlingwedstrijd. Ondertussen hebben Penny en Leonard een ruzie die hun relatie in gevaar brengt.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na de breuk tussen Penny en Leonard probeert Sheldon vrienden te blijven met hun allebei, zijn dubbelleven komt echter al gauw aan de oppervlakte.
«
»
20:35 Aspe
Ludovic Degroof wordt slachtoffer van een overval op zijn juwelierszaak. Uit de kluis wordt niets ontvreemd, maar iets toegevoegd: een stuk papier waarop een vierkant is getekend. Van In gaat op onderzoek uit.
«
»
22:25 Split
Drie tienermeisjes worden ontvoerd door een mysterieuze man die over 23 persoonlijkheden blijkt te beschikken. Hij staat op het punt om een nieuwe persoonlijkheid te ontwikkelen.
«
»
00:30 The Big Bang Theory
Sheldon neemt het op tegen televisiester Wil Wheaton tijdens een bowlingwedstrijd. Ondertussen hebben Penny en Leonard een ruzie die hun relatie in gevaar brengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers