TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
01:15 De Chalet aan de Semois
De heren zetten hun laatste dag in met een plons in de hottub en een poging tot vissen in de Semois. Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als vier-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
01:55 Tot op het Bot: Het Varken
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
02:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt de wereldkeuken op het bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuÔge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt.
«
»
02:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
03:30 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt schaatser en skater Bart Swings uit bij hem thuis. Eerst kletsen ze gezellig over zijn sportleven. Daarna kruipen ze samen achter het fornuis en draagt Roger een heerlijk bananenbrood aan hem op.
«
»
03:55 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
04:10 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met de IJslandse keukenprinses Dagny Ros. Gert rolt kippengehaktballetjes bij de vleet, terwijl Dagny Ros een groene kool omtovert tot lekkere pesto. Smakelijk, of in het IJslands: Rosalanga gott.
«
»
04:40 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
05:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
05:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
06:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met de IJslandse keukenprinses Dagny Ros Asmundsdottir. Gert leert van Dagny Ros hoe je kip opvult met een smeuÔge hamvulling. Comfort food van de bovenste plank, en dat allemaal binnen het halfuur.
«
»
06:50 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst roert vandaag in de potten met de wandelende encyclopedie van njam!, namelijk Jan Buytaert. Jan heeft pladijs mee en samen met Gert maakt hij het visje klaar in een groentesoep.
«
»
07:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
07:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op het bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selderij en sesam. Rauwe Noordzeevis, men weet niet hoe lekker dat dat eigenlijk is.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag in het weekmenu gaat Wim Ballieu voor een makkelijk gerecht met vlees. Hij maakt een pasta met balletjes van gehakt en heel wat groenten. Het is weer snel, makkelijk en vooral ook lekker.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met de IJslandse keukenprinses Dagny Ros. Gert rolt kippengehaktballetjes bij de vleet, terwijl Dagny Ros een groene kool omtovert tot lekkere pesto. Smakelijk, of in het IJslands: Rosalanga gott.
«
»
09:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
09:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
10:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
11:05 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
11:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
12:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Wim Ballieu voor veggie. Dat past zeker een keer in een weekmenu, vindt hij. Hij maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
13:10 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts ťťn tafel.
«
»
14:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
14:45 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
15:15 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
15:45 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt schaatser en skater Bart Swings uit bij hem thuis. Eerst kletsen ze gezellig over zijn sportleven. Daarna kruipen ze samen achter het fornuis en draagt Roger een heerlijk bananenbrood aan hem op.
«
»
16:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
17:10 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt samen met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. Ze gaan samen enthousiast aan de slag met makreel en prei. Dat blijkt een meer dan geslaagde combinatie te zijn en Gert likt zijn vingers af bij dit gerecht.
«
»
18:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: IsraŽl. In Tel Aviv verkent hij IsraŽls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
19:00 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
19:45 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
20:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes. Een kruidige mosselsaus past er perfect bij.
«
»
21:15 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
21:45 Piet Patron
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt. De patron is helemaal in de wolken met de manier waarop Kris zijn beesten grootbrengt.
«
»
22:05 Tot op het Bot: Het Varken
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt deze keer de stoere Dominique Persoone over de vloer. Dominique gebruikt al zijn 'trukken van de foor' om Gert een lekkere schelvisfilet met spinazie voor te schotelen. En daar komt ook chocolade bij kijken.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
00:20 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers