TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
Wie droomt er niet van een huis onder de zon. Twee Britse makelaarsfamilies proberen de droom van landgenoten waar te maken door voor hen op zoek te gaan naar hun droomhuis in Spanje.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Gracie krijgt vijf menukaarten te zien, die zijn samengesteld door haar potentiële dates. Ze kiest drie dates uit op basis van het menu en na deze dates kiest ze één persoon uit die ze graag nog een keer wil zien.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Achter gesloten deuren
Simone is redactrice bij een tv-programma en heeft al twee jaar een geheime relatie met haar baas Don. Ze is er zeker van dat ze dankzij Don binnenkort promotie zal maken, maar de bom barst wanneer hij een nieuwe collega voor de baan aanneemt.
«
»
12:45 Darts
Verslag van de UK Open, waar deze namiddag de wedstrijden uit de eerste, tweede en derde ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
18:00 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.
«
»
18:15 Help, Mijn Man Is Klusser
John en zijn team komen Brigit uit het Twentse Hengelo te hulp. Haar dochter Jennifer ziet haar moeder samen met stiefvader Erik oud worden in een bouwval en kan het niet langer aanzien. Het tocht in huis en de sneeuw komt door de daken naar binnen.
«
»
19:30 Home and Away
Cash wil dat Remi en Eden grenzen stellen aan hun manier van omgaan met elkaar. Theo voelt ondertussen de druk terwijl hij zich voorbereidt op zijn getuigenis op het proces van Justin.
«
»
20:00 Darts
Verslag van de UK Open, waar vanavond de wedstrijden uit de vierde ronde (best of 19 legs) op het programma staan.
«
»
23:50 8 Mile
Jimmy Smith probeert het te maken als rapper onder de naam 'B-Rabbit'. Hiervoor moet hij zijn faalangst overwinnen en zijn talent laten spreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers