TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Stargate SG-1
Twee Stargateleden keren terug naar aarde na een verkenningsmissie en worden kort daarop ziek.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate SG-1
Een Stargate-team onder leiding van Samantha Carter wordt tijdens een routineopdracht per ongeluk naar een verkeerde planeet gestuurd.
«
»
14:45 Stargate SG-1
Twee Stargateleden keren terug naar aarde na een verkenningsmissie en worden kort daarop ziek.
«
»
15:40 MacGyver
MacGyver werkt samen met een prachtige Russische overloper wanneer hem wordt gevraagd om de dubbelagent te identificeren die verantwoordelijk is voor de dood van drie agenten.
«
»
16:40 Airwolf
Terwijl ze terugkeren uit de Sovjet-Unie met geheime documenten, worden Jo en een gymnaste die is overgelopen onderschept door de Russen.
«
»
17:35 Stargate SG-1
Een officier van SGC verspreidt onbedoeld een virale plaag die een pandemie kan worden.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
19:30 Top Gear
Chris Harris geeft een overzicht van de snelste en boeiendste voertuigen van het moment.
«
»
20:35 L'aile ou la cuisse
Charles Duchemin is een gastronoom en uitgever van een culinaire gids. Charles wil de zaak aan zijn zoon overlaten, maar die wil liever de clown uithangen. Ook moet Duchemin iedere keer opnieuw afrekenen met de eigenaar van een keten van restaurants.
«
»
22:40 Swamp Shark
In de moerassen van Louisiana loopt een deal tussen clandestiene dierensmokkelaars uit de hand, waardoor er een mensenetende haai in de rivier terechtkomt. Nadat een vrouw het gevaar ontdekt, besluit ze zelf naar de haai op jacht te gaan.
«
»
00:25 Stargate SG-1
Een officier van SGC verspreidt onbedoeld een virale plaag die een pandemie kan worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers