TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op Max Klein, een Oost-Duitse immigrant wiens laatste woorden zeer cryptisch waren. Vertaald vanuit het Duits betekenden deze `blauwe bloem'. Het team begint zijn merkwaardige verhaal eindelijk te begrijpen.
«
»
02:40 Scott & Bailey
Wanneer Rachel wordt bekritiseerd voor de trage vooruitgang van het onderzoek, verscherpt ze haar focus. Scott en Bailey moeten belangrijke beslissingen nemen over hun toekomst.
«
»
03:25 Harry Wild
Wanneer de matriarch van een rijke familie uit Dublin tijdens een videogesprek voor de ogen van geschokte familieleden wordt gewurgd, schakelt de dochter van de vermoorde vrouw de diensten in van het net opgerichte detectivebureau Wild/Reid.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team ontdekt dat verdachte Paul niet de waarheid spreekt en dat hij vroeger betrokken was bij een beruchte moord.
«
»
05:10 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu doen onderzoek naar een vermist manuscript. Deze zaak kent echter dramatische wendingen, en Frank en Lu komen vast te zitten in het huis van de schrijver Greg Alban, waar niets is zoals het lijkt.
«
»
06:00 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
06:30 Beyond Paradise
Humphrey onderzoekt de dood van een onbekende man die midden in een graancirkel is aangetroffen. Ondertussen helpt Archie Martha bij de voorbereidingen voor de komst van een restaurantrecensent.
«
»
07:30 Father Brown
Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader, die in een brand om het leven is gekomen.
«
»
08:15 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en Winter na een sterfgeval op de plaatselijke rugbyclub in een wirwar van spelers, oude wraakgevoelens en nieuwe romances terechtkomen.
«
»
09:55 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:40 The Mallorca Files
De Britse politieagente Miranda Blake wordt tegen haar zin gekoppeld aan de gevatte Duitse rechercheur Max Winter voor een onderzoek naar een criminele bende op Mallorca.
«
»
11:25 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken een aantal dodelijke ongelukken die tijdens de opnames van een tv-show gebeurden. De show wordt gepresenteerd door twee zussen die het op elkaar gemunt blijken te hebben.
«
»
12:10 Father Brown
Father Brown doet onderzoek naar een vermiste persoon, een moord en een mythische wilde kat.
«
»
12:55 Death in Paradise
Op de laatste avond van haar vrijgezellenfeestje wordt een aanstaande bruid vermoord. Elk bruidsmeisje heeft een alibi. Camille moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
13:50 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
14:45 Father Brown
Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een man die ooit beul is geweest. Er hangt romantiek in de lucht voor mevrouw McCarthy.
«
»
15:45 Beyond Paradise
Er ontstaat paniek wanneer een pyromaan bij drie bedrijven brand sticht en daarbij op bizarre wijze naar het sprookje van de drie kleine biggetjes verwijst. Ondertussen heeft Martha een aantal zaken om over na te denken.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de bizarre moord op een hoogleraar wiskunde. Ondertussen beweert een jongetje dat hij een enorme zilveren ridder door het bos heeft zien dwalen, wat de belangstelling wekt van Terrence Meyers en de Canadese overheid.
«
»
18:00 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Landeigenaar Gareth Heldman wordt gedood door de gewelddadige slag van een Keltische speer. De aanval doet detective Barnaby denken aan een tragische archeologische opgraving op de oude heuvel van Midsomer Barrow.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Lang onderdrukte familiegeheimen, gestolen oude artefacten en een dertig jaar oud sterfgeval op een Keltische begraafplaats hebben een reeks moorden tot gevolg in het hedendaagse Midsomer.
«
»
21:00 The Chelsea Detective
Kai had bij dealer Frank ingebroken om zijn drugs te stelen en ze naar Frank te brengen.
«
»
22:00 Silent Witness
Jack raakt betrokken bij een complexe zaak, waarbij hij tegenover zijn vroegere mentor komt te staan. Door de hechte band tussen de betrokken agenten wordt het een lastige zaak waarin niets is wat het lijkt.
«
»
23:15 Silent Witness
Terwijl de bewijzen tegen de beschuldigde agent zich opstapelen, ontstaat er onenigheid binnen de lokale rechercheafdeling. Het Lyell-team brengt corruptie en verraad binnen de plaatselijke politie aan het licht, met dodelijke gevolgen.
«
»
00:25 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers