TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop en Lui hebben het koud. Een glas melk moet hen verwarmen. Klus heeft geen last van de kou en beweert dat een ijsje de oplossing is.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop, Kwebbel en Lui wachten vol ongeduld op Klus want ze gaan samen sleen. Klus maakt zijn opwachting, gewapend met ski's. Hij beweert dat sleen voor kleine kabouterkinderen is.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De kabouters hebben de grootste moeite om de kerstboom te versieren. Het boompje valt steeds om.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Op zolder vindt Plop een hobbelkonijn. Alle kabouters willen tegelijkertijd het speelgoedje uitproberen, maar hier komt ruzie van.
«
»
06:20 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:35 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:45 Wickie de Viking
De drakkar wordt geplunderd door Vreselijke Sven. Gelukkig heeft Wickie een geniaal plan: hij doet zich voor als de God Thor.
«
»
06:55 K3 Vriendenboek
Hanne, Marthe en Julia gaan op stap met kindjes uit het K3 vriendenboek. Julia leert zeemeerminzwemmen van Jasmijn, Hanne wordt met Evi professioneel imker voor een dag en Marthe prankt samen met Stan voorbijgangers met een flashmob.
«
»
07:10 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven. Dan blijkt dat haar hele omgeving ongezond en vet eet. Karen wordt verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt keer op keer pizza om hem te kunnen ontmoeten.
«
»
07:35 K3 Vriendenboek
Hanne probeert Julia en Marthe enthousiast te maken over opruimen. Marthe toont haar coole gepimpte sneakers die ze met Mayssa maakte en Julia doet een pizzachallenge met Mathias.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria heeft een GoPro gekocht om te kunnen zien wat Fifi allemaal uitsteekt terwijl zij niet thuis is. Obi en Aziz krijgen een oproep van Stafke, die gewapende mannen heeft gezien in het park.
«
»
08:20 Code van Coppens
Staf en Mathias sturen het team van Safety First naar het hiernamaals. Matteo Simoni en Bruno Vanden Broecke strijden tegen Ruth Beeckmans en Tim Van Aelst. Beide teams arriveren tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur?
«
»
09:10 Nonkel Jef
Nonkel Jef krijgt een medaille. Buiten zijn weten om wordt een dorpsfeest georganiseerd.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Timeless
Flynn heeft het op de Apollo 11-missie voorzien. Rufus en Lucy gaan langs bij NASA in de hoop dat zij de situatie nog kunnen redden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Wielrennen
Verslag van de 114de editie van Milaan-San Remo, de eerste grote internationale wegklassieker van het jaar.
«
»
17:20 Helden van hier: Door het vuur
Een jeugdhuis staat in lichterlaaie. De brandweer vermoedt dat de brand is aangestoken. Ambulancemedewerker Kenneth helpt een oudere man met psychische problemen. Een brandweerteam heeft moeite met een brand in een garage.
«
»
18:30 Wat Als?
Sketchshow waarin elke keer een nieuwe `wat als'-vraag centraal staat. In elke aflevering werken de acteurs zo'n scenario uit.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:50 Comedy Toppers
Gaston Berghmans en Leo Martin vormen een van de bekendste en populairste komische duo's die ooit op de Vlaamse televisie te zien zijn geweest. In Comedy Toppers zijn de beste sketches, typetjes en stand-ups van de grootmeesters van de lach te zien.
«
»
20:25 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
21:25 Top Gun
Waaghals Pete 'Maverick' Mitchell strijdt bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten, om de beste vliegenier van zijn lichting te worden. Ondertussen valt zijn oog op de beeldschone vlieginstructeur Charlie Backwood.
«
»
23:30 Bestemming X
Met spectaculaire landschappen en mysterieuze stemmen, begint de zoektocht naar Bestemming X. Tien onbekende Vlamingen trekken door Europa, in dit buitengewoon spectaculaire avontuur.
«
»
00:55 Bestemming X: het Complot
Ontdek hoe de makers van Bestemming X de kandidaten telkens op het verkeerde been zetten.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op En.

Dossiers