TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een schuifpuzzel van een egel, een mini-tram die door de slaapkamer rijdt en Boekenjongen maakt een koekoeksklok door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:20 Ollie
Ollie vindt het erg leuk om uit te zoeken hoe je een muzikale eikenboom moet bespelen.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee wordt opgewonden als Mo wat leuke oefeningen doet en mee wil doen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon ontmoet Lucia tijdens een familie-uitje, en de twee raken onmiddellijk bevriend.
«
»
06:45 Simon
Op school heeft de leraar van Simon een speciale gast meegebracht: Pedro de papegaai. Het beestje herhaalt alles wat tegen hem gezegd wordt. Als de bel voor de pauze gaat, besluiten Simon en Lou nog even bij Pedro te blijven.
«
»
06:50 Beer Bo
Er is een springtouw plots verdwenen uit de garage. Beer Bo gaat op onderzoek uit.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De koningin is jarig, en Emmy wil haar een heel bijzonder cadeau geven. Ze herinnert zich dat haar moeder het had over een bijzonder mooie bloem die groeit in het Magische Woud.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is ziek maar wil geen medicijn innemen, want dat smaakt heel slecht. Marie doet veel moeite.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Merlijn. De tovenaar is zeer vermaard, maar er zijn jaren verstreken, en zijn krachten zijn niet meer wat ze geweest zijn.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Emile komt thuis van school na een zeer slechte dag. Hij wil alleen maar schilderen, maar zijn moeder is het daar niet mee eens. Dit is te veel voor de kleine jongen, die besluit zijn rugzak te pakken en weg te gaan.
«
»
07:55 Zingaburia
Wanneer de verdrietmeter aantoont dat er iemand op het schip veel verdriet heeft, starten Toon, Torro en Spacey een heuse zoektocht. Wie moeten ze troosten?
«
»
08:15 Sander & Beter
Sander en Leonard vormden ooit het succesvolle duo 2MatesOnly en brachten de hitsingle 'Door jou' uit. Er kwam echter nooit een videoclip van deze monsterhit, tijd om dit recht te zetten.
«
»
08:30 Nachtwacht
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden. Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht.
«
»
08:55 Gamekeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
09:20 De Hoppers
Arno en Mo willen succesvolle, rijke rappers worden. Ze maken hun eigen raplied en nemen zelfs een videoclip op, maar het succes blijft uit. Pixie belooft hen tegen betaling te trainen zodat de twee echt coole rappers kunnen worden.
«
»
09:35 De Strafste Sporter
Thyra doet aan fighting, een combinatie van drie verschillende gevechtssporten. Ooit wil ze een WK winnen. De Strafste Sporters-bende krijgt rake klappen, moet incasseren en vecht op het einde tegen elkaar om punten te scoren voor het eindklassement.
«
»
10:00 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 De Blacklist compilatie
Garance is een meisje dat durft. Ze wil dolgraag een heel groot gebouw beklimmen, maar het is nog niet zo makkelijk om een gebouw te vinden waar je zomaar op mag. Tom heeft er een gevonden. Eentje van maar liefst 123 meter hoog.
«
»
11:15 Helden
De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.
«
»
11:40 Oma en Oma
Oma valt deze keer in huis bij oma met een forse niesbui. Wanneer blijkt dat de oma's honger hebben, eten ze een heel hammetje én patatjes én een boterham met muizenstrontjes.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de dolfijn uit Spanje, de buffel uit Zuid-Afrika en de vleermuis uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Als je moeder je zomaar geld wil geven voor een klusje... dan zit er altijd iets achter. Floors moeder vraagt Floor om voor tien euro boodschappen naar een oud mannetje te brengen. Floor snapt later pas waarom haar moeder zelf niet wilde gaan.
«
»
12:35 Kosmoo
De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?
«
»
12:55 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
13:00 Oma en Oma
Maak in deze aflevering kennis met superoma én alle andere helden van Ketnet.
«
»
13:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
13:15 De Smurfen
Gargamel gebruikt een kristallen bol om de Smurfen te bespioneren, maar zij draaien de rollen om met een verzonnen drama.
«
»
13:30 The greatest dancer van Vlaanderen
Showprogramma dat op zoek gaat naar het beste, het mooiste en het meest virtuoze danstalent in Vlaanderen. Het is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop, popping en hedendaagse dans tot Afrikaanse dans, ballet en ballroom.
«
»
15:05 Mega Mindy
Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.
«
»
15:30 Samson en Marie
Samson en Marie winnen met een quiz op de radio twee tickets voor het circus. Maar ze beloven elk het tweede ticket aan iemand anders. Om te bepalen wie de tickets krijgt, houden ze een weddenschap.
«
»
15:35 Molang
Alle vrienden werken hard in de velden om voorraden te maken voor de winter. Maar één van hen stopt en begint muziek te maken. De fabel van de krekel en de mier wordt opnieuw bekeken.
«
»
15:40 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
15:50 Presto's magische school
De jongeren zijn in de wolken. Ze hebben de Schoppenaas verslagen en het Gouden Konijn gewonnen. Terwijl Lisa en Vincent vechten om de trofee, realiseren de dieren zich dat dit konijn nogal vreemd is; het lijkt uit zichzelf te bewegen.
«
»
16:05 Galactic Agency
Een nieuwe missie stelt Apple in staat CleoSpace, haar levenslange idool, te ontmoeten door haar te helpen haar grote kat te vinden. Maar door te proberen te schitteren voor de ruimte-superheld, brengt Apple K en heel Electric City in gevaar.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
16:30 Rox
Meerdere kinderen raken betrokken bij een ernstig ongeluk in een kartingclub. Omdat het niet de eerste keer is, schakelt de kolonel Team Rox in. Hij gelooft niet in toeval en laat hen onderzoeken of de kartingclub de veiligheidsregels wel naleeft.
«
»
16:55 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:10 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
17:25 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
17:35 Nachtwacht
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
«
»
18:00 De Hoppers
Op school wordt een studentenuitwisselingsproject gedaan. Het nichtje van Olivia, Annabelle, wordt toegewezen aan de Hoppers en komt een paar dagen bij hen logeren. De Hoppers zijn enthousiast, maar dan blijkt dat Annabelle een nogal bizar meisje is.
«
»
18:17 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
18:20 Gamekeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
18:45 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
19:00 Wannabe's
Teaser van de reeks.
«
»
19:05 Pan Tau
Sarabel bedenkt een uitlaatmachine voor honden voor een wedstrijd. Het mist alleen nog een paar dingetjes en dan kan ze het uittesten met Pan Tau. Helaas zijn deze testen niet echt succesvol.
«
»
19:30 Kulderzipken
Mensen mogen toch al eens lachen. Daar staat de 'Potsenschouwspel-goochelgrapzangjas' voor in. Koning Jozef laat er zelfs zijn jacht voor staan. Noodgedwongen, weliswaar. Er zitten gepluimde kippen voor de poort van het kasteel.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers