TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Dennis
Dennis Denissen, een goedbedoelende Antwerpse arts, behandelt een keur aan markante patiënten in zijn praktijk. Ook zijn liefdes- en privéleven zit vol enigszins gestoorde personages, waaronder zijn bedpartner, zijn vrienden, buren en psychiater.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Sander doet alsof hij een vermogend man is in een poging bij Gertrude in de smaak te vallen. Hij beweert zelfs dat hij Jefs butler is en nonkel Jef besluit het spelletje mee te spelen.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Sander doet nog steeds alsof hij rijk is en laat Gertrude op de boerderij logeren. Jef profiteert hiervan en koopt van alles op Sanders kosten. De pastoor ziet in Gertrude de duivel in eigen persoon.
«
»
18:20 Nonkel Jef
Gertrude geeft brieven van de baron aan haar moeder, die mogelijkheden ziet de baron te chanteren.
«
»
18:50 Nonkel Jef
De baron voelt zich schuldig over wat nonkel Jef vorige keer gezegd heeft over Gertrude. Hij nodigt haar, Jef en Sander uit voor een sjiek diner om het een en ander recht te zetten.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Jef probeert een beeldje van de heilige Leona voor veel geld te verkopen. Maar als blijkt dat Gertrude, nadat ze voor het beeldje heeft gezeten, van haar uitslag is genezen willen Jef en Sander hier op een andere manier geld mee verdienen.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Monsieur Alphonse wordt door de Gestapo ondervraagd over het vervalste geld. Tijdens de ondervraging laat zijn zwakke hart het afweten en wordt hij naar het hospitaal gebracht.
«
»
20:15 'Allo 'Allo!
René verneemt dat Monsieur Alphonse uitgeschakeld werd door een exploderende bedpan. Helga ontdekt dat het geld vals is en verstopt het in Bertorelli's broek.
«
»
20:45 'Allo 'Allo!
Herr Flick dreigt ermee Leclerc te fusilleren als het gestolen geld niet wordt terugbezorgd. Het geld zit veilig verborgen in de oven van het café, totdat Fanny zin krijgt in een gebakken aardappel.
«
»
21:15 'Allo 'Allo!
Michelle komt met een briljant idee voor de dag: 1.000 kilo gestolen hoog explosief materiaal verbergen in 500 kerstpuddingen.
«
»
21:40 'Allo 'Allo!
Herr Flick en Von Smallhausen hebben zich in de landmijnen verstopt. De Duitsers nemen de mijnen in beslag en brengen ze naar de vlieghaven om ze boven Engeland te droppen.
«
»
22:10 Danni Lowinski
Danni en Andy trekken naar de rechtbank om hun scheiding te regelen. Haar verbazing is groot wanneer blijkt dat hij geld wil van haar. De vijftienjarige Mia wil niet met haar mama verhuizen naar Málaga.
«
»
22:55 Danni Lowinski
Roos' vriend Karl ligt in coma nadat hij met zijn motor onder een auto is beland. De verzekering komt niet tussen, omdat Karl zijn motor niet had laten keuren.
«
»
23:50 Zeg 'ns Aaa
Koos heeft een kettingbrief ontvangen van mevrouw Bijlstra en komt er al snel achter dat het niet zo makkelijk is om er vanaf te komen. Gert-Jan heeft een nieuwe auto telefoon voor zijn nieuwe auto.
«
»
00:15 Zeg 'ns Aaa
Mien en Koos maken zich zorgen dat haar vader seniel aan het worden is. De oude man lijkt Hans echter nog steeds een slimme zakenman. Gert-Jan krijgt van zijn zus Nancy het verzoek om werkloze dokters naar Kenia te sturen.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers