TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 The Big Bang Theory
Penny gaat op een tweede date met Stuart, en doet een verrassende onthulling. Ondertussen vraagt Howard de jongens om help bij een werkproject.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Love on the Vines
Wanneer haar oom Hugh sterft, blijkt Diana de helft van zijn wijngaard te erven. De andere helft is voor Seth, de rechterhand van Hugh en tevens ex-vriend van Diana. De twee vernemen dat Hugh nog één laatste wens had: ze moeten samen oogsten.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Sheldon leent Penny geld wanneer ze moeite heeft om haar huur te betalen. Omdat ze zich ongemakkelijk voelt bij het lenen van zijn geld gaat ze zich raar gedragen, dit brengt Sheldon in de war.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Beverly, Leonards moeder, komt langs en drijft Leonard en Penny tot waanzin. Sheldon, aan de andere kant, kan het bijzonder goed vinden met de psychoanalyste.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Als Penny per ongeluk Sheldons plek op de bank vies maakt met een verfpistool raakt Sheldon in paniek, omdat hij nergens kan zitten, en zint hij op wraak. Ondertussen probeert Howard aan te pappen met Leslie.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon, Raj en Howard zijn in de zevende hemel als één van hun favoriete actrices, de beeldschone Summer Glau, in dezelfde trein naar San Francisco zit.
«
»
18:30 The Big Bang Theory
Het haaraccessoires zaakje, dat Penny vanuit huis runt, loopt in de soep als Sheldon zich ermee begint te bemoeien.
«
»
18:55 V.C. Andrews' All That Glitters
Ruby is vastbesloten om haar leven weer op de rails te krijgen, met name voor haar dochtertje. Wanneer Paul zijn steun aanbiedt, ziet ze de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Maar zijn moeder Gladys is niet van plan om het Ruby gemakkelijk te maken.
«
»
20:35 Downsizing
Als wetenschappers een manier ontdekken om mensen te laten krimpen tot twaalf centimeter om overbevolking tegen te gaan, besluiten Paul en zijn vrouw Audrey hun drukke leven achter zich te laten en in een kleine gemeenschap te gaan wonen.
«
»
22:55 Underwater
Een groep wetenschappers werkt in een laboratorium wat zich onderwater bevindt. Na een aardbeving komen hun levens in gevaar. Ze moeten een weg naar de oppervlakte zien te vinden en hun eigen levens zien te redden.
«
»
00:35 Mr. Robot
Elliot heeft zijn gelukkige alter ego vermoord, zodat hij zijn plek in kan nemen in een betere wereld, waarin hij de echtgenoot wordt van Angela. Mr. Robot probeert hem er ondertussen van te overtuigen dat hij zijn eigen wereld niet zomaar kan ontsnappen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers