TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Suits
Harvey en Samantha trekken er samen op uit. Louis komt in de problemen wanneer hij een nieuwe cliënt probeert binnen te halen.
«
»
15:25 Suits
Een oude vijand dwingt Harvey ertoe om verantwoording af te leggen voor zaken uit het verleden. Esther heeft ondertussen te maken met een probleem dat alleen Louis kan oplossen.
«
»
16:20 The Island with Bear Grylls
Na drie weken op het eiland, zijn de schipbreukelingen inmiddels ondervoed.
«
»
17:20 Hellfire Heroes
Moedige brandweerlieden in Noord-Amerika riskeren hun leven om mensen in nood te redden uit gevaarlijke situaties. Het werkgebied in de Canadese provincie Alberta beslaat een oppervlakte van ongeveer 30.000 vierkante kilometer.
«
»
18:20 Stumptown
Dex Parios heeft een gecompliceerd liefdesleven, een gokschuld en een broer om voor te zorgen. Ze is een goede privédetective, maar haar manier van doen brengt haar vaak in problemen.
«
»
19:05 Stumptown
Dex wordt ingehuurd door een rijke man om een vrouw te zoeken die hij pasgeleden heeft ontmoet, maar Dex merkt al gauw dat de opdracht niet zo simpel.
«
»
20:00 Police Interceptors
Ben Pearson zit een tiener in een gestolen Golf achterna die meer dan 160 kilometer per uur rijdt. De achtervolging wordt beëindigd na een succesvolle val met een spijkermat, maar dan volgt er een schokkende wending.
«
»
20:50 Police Interceptors
Interceptor Mick McGowan en zijn eenheid van specialisten doen een inval in twee appartementen waarvan de bewoners worden verdacht van de productie en de verkoop van `zombiedrug' Spice.
«
»
21:45 Police Interceptors
Een bestuurder ontvlucht een ongeval in een ambulance en laat de wagen achter bij een spoorlijn. Terwijl een helikopter de verdachte volgt, proberen de agenten de spoorlijn te sluiten.
«
»
22:35 Police Interceptors
Een roekeloze automobilist probeert brigadier Steve Suggitt af te schudden in noodweer, maar zelfs deze vlugge verdachte kan de helikopter niet van zich af schudden.
«
»
23:30 Police Interceptors
De politie in Huddersfield achtervolgt een man in een wit busje. Na over de stoep te zijn gereden, over kruispunten te zijn geracet en drempels compleet genegeerd te hebben, crasht het busje tegen een geparkeerde auto.
«
»
00:30 Dave
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn op het podium. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden en zijn geheim onthullen aan zijn vrienden.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers