TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Project Runway All Stars
Alyssa Milano herenigt alle elf designers van dit seizoen. Dit is inclusief een bezoek van Debbie Harry en nooit eerder vertoonde beelden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Bride & Prejudice - The Forbidden Weddings
De koppels gaan los op hun respectievelijke vrijgezellenfeest. Het huwelijk van Hank en Lily gaat door, maar de grote vraag voor iedereen is of Hanks ouders aanwezig zullen zijn.
«
»
13:55 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
14:30 Back with the Ex
De ex-stellen blikken terug op hoe hun relatie begon en hoe mooi alles in het begin leek. Maar ook hoe het is gekomen dat ze uitklaar zijn gegaan. Erik en Lauren krijgen een grote verassing.
«
»
15:25 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
15:55 Verzamelkoorts!
Kim-Lian gaat op bezoek bij een stel verzamelaars dat vijf loodsen vol heeft met glimmende tractoren.
«
»
16:45 Foodtruck gezocht
We volgen Andrea, een Belgische dame die haar droom achternagaat om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger.
«
»
17:35 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay bezoekt Fleming, een Deens restaurant in Miami, Florida. De huidige eigenaars weten vrijwel niets van Deense kookkunst.
«
»
18:35 Snackmasters
Chef-kok Daniel Clifford, met twee Michelin-sterren, uit Cambridge's Midsummer House, neemt het op tegen chef-kok Vivek Singh, van Westminster's Cinnamon Club, om de perfecte replica van een Kitkat te maken.
«
»
19:35 Wij emigreren
Rens en Rachel verkopen hun woning om vervolgens te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Ze willen daar een boerencamping beginnen waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met het aanbieden van overnachtingen aan toeristen.
«
»
20:25 Charlie's Angels
Wanneer een revolutionaire energiebron in de verkeerde handen valt, werken drie vrouwelijke privédetectives samen op een levensgevaarlijke missie om te voorkomen dat de energiebron als massavernietigingswapen wordt ingezet.
«
»
22:35 Rambo III
Kolonel Trautman zoekt Vietnamveteraan John Rambo op. Hij vraagt hem voor een speciale missie in Afghanistan: een selecte eenheid van het Amerikaanse leger biedt er hulp aan de rebellen in hun strijd tegen de Russen. Rambo bedankt voor de eer.
«
»
00:25 999: What's Your Emergency?
Documentaireeks over de werking van de politie, brandweer en ambulancediensten in het VK. De speciaal opgeleide mannen en vrouwen worden tijdens hun dagelijks werkzaamheden gevolgd.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers